Til toppen

Total detox mix, økologisk og raw 250g Pulver

Varenummer: N32642
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

Purasana Total Detox Mix har et høyt innhold av viktige nærings- og plantenæringsstoffer, skikkelig supermat! Midt i blinken for en sunn og aktiv livsstil! Purasana økologisk Super Food "Total Detox" er en blanding av 100% økologisk pulver fra chlorella, spirulina, byggress, hvetegress, kakao og lucuma. 100 % ren, raw og ubehandlet, fri for sprøytemidler, kjemikalier, fyllstoff, fargestoffer, smakstilsetninger, konserveringsmidler og/eller andre syntetiske eller unaturlige tilsetninger.

 

Ingredienser mengde % av RI
100% økologisk pulver fra Chlorella, Spirulina, byggress, hvetegress, kakao og lucuma.    

 

Minimum 15g Total detox mix daglig. Detox mixen kan tilsettes frokosten, lunsjen eller som et mellommåltid i en smoothie med valgfri melk eller fruktjuice.

Denne Super Food mixen belaster ikke kroppen med dårlig fett, sukker eller giftstoffer. Den er den ideelle støtten til en sunn og aktiv livsstil.Purasana 'Total Detox' er rik på vitaminer og mineraler og inneholder bl.a. chlorella. Chlorella er rik på vitaminer, mineraler og fiber.

Barley Grass Juice- Supergreens, Øko 200g Pulver

Purasana Barley Grass juice er pulver av økologisk byggressjuice fra unge byggresskudd dyrket i Utah. Pulveret er laget av kaldpresset juice som tørkes skånsomt. Produktet er et rent, grønt pulver fullt av fytonæringsstoffer. Takket være den bærekraftige behandlingsprosessen, opprettholder produktet farge, lukt og smak og inneholder nødvendig klorofyll og enzymer.
N35222

Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger.
N35235

Methodraine Detox Express økologisk 7 x 15 ml Ampuller

MethodDraine Detox Express gir deg en kjapp men effektiv rens på bare syv dager! Kuren inneholder naturlige råvarer og gir deg en mild, men rask rensing. MethodDraine Detox Express inneholder økologiske råvarer og virker på en mild måte fra første dag. MethodDraine Detox Express kommer med en frisk smak av granateple/pasjonsfrukt.
N32447

Purely Greens Max 150g Pulver

En greens-mix av urter, gress, grønnsaker, alger og frukt. Brukes i kald drikke, juice eller smoothie. En miks av nøye utvalgte urter, grønnsaker, alger og frukt som hjelper deg til å nå dine 5-om-dagen!
N35371