Til toppen

VagiFresh 6 Vagitorier

Varenummer: N17704
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Lagring: Kjølevare

ink. mva.

VagiFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.
Oppgitt innhold per 1 vagitorie.
Ingrediensermengde% av RI
Humane melkesyrebakterier: L. acidophilus og L. gasseri100 millioner
Ingredienser: Bærestoff (PEG-12, PEG-150), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, hvitløkpulver (Allium sativum), roseolje (Rosa damascena).
1 vagitorie (skjedestikkpille) daglig før sengetid i 6 dager. Applikator vedlagt i pakken.

Oppbevares i kjøleskap.
Kan oppbevares 1 uke i romtemperatur dersom ikke produktet utsettes for varme eller sollys.
Yeastguard gjør miljøet i skjeden surt og hjelper med å opprettholde en sunn bakterieflora i underlivet. Vagitorier/skjedestikkpiller som inneholder 100 millioner levende melkesyrebakterier av typen Lactobacillus acidophilus og L.gasseri. Disse laktobakteriene fester seg og vil inngå som en naturlig del av bakteriefloraen slik at man får en dominans av gode bakterier. Produktet inneholder også hvitløk som styrker normalfloraen. Som etterbehandling anbefales daglig bruk av BioCare Cervagyn krem.