Til toppen

Vigdis Rosenkilde

Vigdis Rosenkilde sjokolade har vunnet en rekke internasjonale priser for suveren smak og kvalitet. Vigdis Rosenkilde kjøper kakao direkte fra bonden for å sikre kvalitet og rettferdige forhold for bonden. Resultatet er unike sjokoladeplater laget med noen av verdens beste kakaobønner og en sjokolade du neppe har smakt maken til. Anbefales!

Sorter
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 70% Piura 60g

Prisvinnende sjokolade med en unik smak! Vigdis Rosenkilde sjokolade er laget med noen av verdens beste kakaobønner. Kakaobønnene kjøper Vigdis Rosenkilde direkte fra direkte av bonden Elias Cruz i Peru. Slik sikrer hun høy kvalitet, en rettferdig pris til bonden og den beste sjokoladen til deg. I Piura Blanco-kakao er det en høy andel av hvite kakaobønner. Blanco betyr hvit. De hvite kakaobønnene gir en mildere smak og en lysere farge på sjokoladen. Piura Blanco er en unik og ettertraktet kakaotype med smaksnoter av sitrus, bakt frukt, nøtter og karamell. Smaksnotene kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin og kaffe. Ingen kunstig smak er tilsatt.
N36312
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 70% Kiteni 60g

Nydelig prisvinnende sjokolade med urkakao Chuncho. Vigdis Rosenkilde kjøper kakaoen direkte av bonden i Peru. Denne sjokoladen er laget med Chuncho-kakao og er en svært sjelden urkakao med florale og fruktige smaksnoter. Forskere mener at Chuncho muligens er den mest aromatiske kakaoen som finnes. Det finnes en sort Chuncho med smak av rose i Kiteni-distriktet. Når Rosenkilde smakte denne for første gang bestemte hun seg straks for å lage sjokolade med denne unike kakaotypen. Resultatet er en sjokolade med smaksnoter av bringebær, grapefrukt og rose. Disse smaksnotene er ikke tilsatt, men kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. God kvalitetssjokolade kan sammenlignes med god vin og kaffe.
N36313

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 80% Echarate 60g

Slik har du nok aldri før smakt en 80% sjokolade. Chuncho er en urkakao med lite bitterhet og med en høyere andel kakaofett enn de fleste kakaosorter. Derfor smaker denne sjokoladen så mildt - selv om den inneholder hele 80% kakao. Sjokoladen er heller ikke tilsatt ekstra kakaofett. Kakaoen i denne sjokoladen kommer fra Echarate-distriktet i Cusco-regionen i Peru og er kjøpt direkte av Cooperativa Alto Urubamba. De er svært dyktige på å få frem de unike aromaene i Chuncho-kakao. Herlige smaksnoter fra brownie, pekannøtt og rosin. Disse smaksnotene er ikke tilsatt, men kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin og kaffe.
N36314