Til toppen

Vita Biosa med hylleblomst, øko 500ml

Varenummer: N33016
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Biosa Norge AS

ink. mva.

Vita Biosa er en drikk med økologiske krydderurter og hyll som er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av viktige tarmflorabakterier. Vita Biosa kan brukes alene eller som ledd i en diett.  Inneholder også vitamin K2 som dannes av bakteriene i fermenteringsprosessen. I prosessen dannes også melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. Totalinnholdet av syrer er 1,2-1,3%. pH verdien er ca.3,5. Vita Biosa er en melkesyregjæret drikk med innhold av økologiske krydderurter. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten. Vita Biosa inneholder et mangfold av melkesyrebakterier fra flere slekter.

Oppgitt innhold per 100 ml:

Innhold mengde % av RI
Naturlig innhold av K2-vitamin 8,6 µg 11%
     
Ingredienser: Vann, rørsukker*, melasse*, melkesyrebakterier: Lactobacillus (acidophilus, rhamnosus, casei), Bifidobacterium (animalis, lactis, longum), Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Leuconostoc pseudomesenteorides, hyll* (sambucus nigra), krydderurter* (*= økologisk).

 

Bruksanvisning: 1-2 ss 3xdgl til måltid. Start gjerne med 1 ts og øk litt per dag for tilvenning til ny bakterieflora. Inntaket kan økes ved behov. Produktet kan tas rent eller utspedd i vann. Anbefales også i dressinger til salater. Kan brukes som starter til melkesyregjæring / fermentering.

Flasken rystes før bruk for å få med bunnfall. Oppbevares i kjøleskap etter åpning (inntil 3 mnd). Unngå direkte sollys.

Inneholder også vitamin K2!