Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin E - mixed tocopherols 60ml Olje

Varenummer: 835495
EAN: 5060319000486
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nutra-Lab Research
ink. mva.
  • Miks av tokoferoler
  • Kan også brukes på huden
E-vitamin fra Bio Life er sammensatt av alfa-, beta-, gamma- og deltatokoferol. Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress. Hver og en av disse E-vitamin formene har sine egne unike biologiske effekter, og blandingen gir derfor maksimal synergi og utnyttelse. Helt naturlig vitamin E i form av blandede tokoferoler, som regnes som en såkalt bredspektret E-Vitamin. Oljen kan også brukes på huden.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 5 dråper.

Innhold mengde % av RI
Vitamin E 100 mg a-TE 833%
     
Ingredienser: Solsikkeolje (Helianthus annuus), safrantistelolje (Carthamus tinctorius), vitamin E (blandede tokoferoler).

Anbefalt døgndose: 5 dråper daglig utenom måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

E-vitamin er en antioksidant og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det betyr at man bruker vitamin E for å holde cellene friske. Til dette formålet, brukes E-vitamin selvfølgelig sammen med en balansert kost og sunn livsstil. E-vitamin virker som en antioksidant i alle celler, alt vev og i alle organsystemer.

Mangelsymptomer for E-vitamin er utydelige, og det har ført til at man sier at det er sjelden det er mangel på dette vitaminet. Det er muligens en forhastet slutning når livsstilsplager øker, og oksidasjon (oksidativt stress) er tydelig ved feilernæring, stress, hard trening, røyking etc. 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side