Til toppen

Vitamin E - mixed tocopherols 60ml Olje

Varenummer: 835495
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Bio-Life Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i kroppen. E-vitamin fra Bio Life er sammensatt av alfa-, beta-, gamma- og deltatokoferol. Hver og en av disse E-vitamin formene har sine egne unike biologiske effekter, og blandingen gir derfor maksimal synergi og utnyttelse. Helt naturlig vitamin E!

- 100% naturlig Vitamin E

- Blandede tokoferoler

- Bredspektret E-Vitamin

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 5 dråper.

Ingredienser mengde % av RI
Solsikkeolje ( Helianthus annuus), safrantistelolje (Carthamus tinctorius), vitamin E (blandede tokoferoler).    
Vitamin E 100 mg a-TE 833%

5 dråper daglig utenom måltid.

Bio-Life E-vitamin er en antioksidant og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det betyr at man bruker vitamin E for å forebygge et bredt spekter av livsstilssykdommer. Til dette formålet, brukes E-vitamin selvfølgelig sammen med en balansert kost og sunn livsstil. E-vitamin virker som en antioksidant i alle celler, alt vev og i alle organsystemer.

Mangelsymptomer for E-vitamin er utydelige, og det har ført til at man sier at det er sjelden det er mangel på dette vitaminet. Det er antakelig en forhastet slutning når livsstilssykdommene bare øker, og oksidasjon (oksidativt stress) er tydelig ved feilernæring, stress, hard trening, røyking etc. En dårlig livsstil krever høyere inntak av antioksidanter, selv om man ikke kan se tydelige mangelsymptomer.