Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Chello 60 Tabletter

Varenummer: N20558
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Mezina

Chello er et plantebasert kosttilskudd til kvinner med overgangsplager. Chello er basert på Don quai (kinesisk kvann), salvie, ryllik, løvetann og vitamin B6. Kombinasjonen er velegnet til å styrke kvinnehelsen og øke det generelle velværet. Chello er uten planteøstrogener (fytoøstrogener).

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-2 tabletter.

Innhold mengde % av RI
Ekstrakt av Kinesisk kvann (Dong Quai) 300-600 mg  
Ekstrakt av Salvie 100-200 mg  
Ekstrakt av Ryllik 50-100 mg  
     
Vitamin B6 1,4-2,8 mg 100-200%
Ingredienser: Ekstrakt av kinesisk kvann (Angelica Sinensis (Oliv.) Diels), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), ekstrakt av ryllik (Achillea millefolium (L.)), ekstrakt av løvetann (Taraxacum Officinalis (Weber)), ekstrakt av kamille (Matricaria recutita (L.)), ekstrakt av rødkløver (Trifolium Pratense (L.)), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 1-2 tabletter daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. 

Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Chello er et preparat til kvinner i overgangsalderen. Produktet er basert på Don quai (kinesisk kvann), salvie, ryllik,løvetann og B6 vitamin. Don quai (Angelica sinensis) er i følge kinesisk urtetradisjon en fremragende urt for alle kvinner, og er også nevnt som ginseng for kvinner. Salvie er en urt som spesifikt angriper svetting, som direkte forbindes med overgangsalderen.- Hormonfritt alternativ- Motvirker hete- og svettetokter