Til toppen

Chello 60 Tabletter

Varenummer: N20558
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Chello er et plantebasert kosttilskudd til kvinner med overgangsplager. Chello er basert på Don quai (kinesisk kvann), salvie, ryllik, løvetann og vitamin B6. Kombinasjonen er velegnet til å styrke kvinnehelsen og øke det generelle velværet. Chello er uten planteøstrogener (fytoøstrogener).
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-2 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Ekstrakt av Kinesisk kvann (Dong Quai)300-600 mg
Ekstrakt av Ryllik50-100 mg
Ekstrakt av kinesisk kvann (Angelica Sinensis), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), ekstrakt av Salvie (Salvia officinalis), ekstrakt av ryllik (Achillea millefolium), ekstrakt av løvetann (Taraxacum officinalis), pyridoksinhydroklorid, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose) og fuktighetsbevarende middel (glycerol).
Anbefalt døgndose: 1-2 tabletter daglig.
Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Chello er et preparat til kvinner i overgangsalderen. Produktet er basert på Don quai (kinesisk kvann), salvie, ryllik,løvetann og B6 vitamin. Don quai (Angelica sinensis) er i følge kinesisk urtetradisjon en fremragende urt for alle kvinner, og er også nevnt som ginseng for kvinner. Salvie er en urt som spesifikt angriper svetting, som direkte forbindes med overgangsalderen.- Hormonfritt alternativ- Motvirker hete- og svettetokter