Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Kollagen

Her finner du et stort utvalg kvalitetskollagen og vegansk kollagen booster. Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. I tillegg finner vi det også i hud, ledd og sener.  

Visning
Sorter
Collagen SkinActive 450g

NDS PureLine Collagen SkinActive inneholder 6 måneders forbruk av kollagentilskudd. Hud, hår og negler inneholder 75% kollagen. Kollagenpulveret fra NDS er smaksnøytralt og vannoppløselig. Collagen SkinActive løses opp i vann, juice eller smoothie.

N36762
Nyhet
Collagen-Boost med hyaluronsyre, bringebærsmak 350g

Collagen-Boost med hyaluronsyre med bringebærsmak for din hud. Kollagen er et protein som vi danner i kroppen, og som er den primære bestanddelen av bindevevet. Collagen-Boost inneholder også C-vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydning for normalt fungerende hud. Deilig smak av bringebær! Collagen-Boost er lett å røre ut i kald væske.

N36594
Nyhet
Natural Magic™ Collagen Gummies 60 stk

Den mest smakfulle måten å få i deg kollagen på! Hver gummy har en deilig og naturlig smak av bær. Natural Magic™ Collagen Gummies er en alternativ måte å ta kollagen og sink på. Collagen Gummien inneholder hydrolysert kollagenpeptid kombinert med sink. Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden. Kollagen kan bidra til å bedre hudens elastisitet og motvirke forekomsten av synlige rynker. Sink kan bidra til normal hud. Natural Magic™ Collagen Gummies passer ypperlig om du ikke vilsvelge tabletter, eller om du bare vil ha en annerledes måte å ta kosttilskudd på.

N36713
Nyhet
Collagen TendonX 250g

PureLine Collagen Tendon-X er et smaksnøytralt og vannoppløselig kollagentilskudd. Består av hydrolyserte kollagenpetider fra bovin.

N36776
Nyhet
Collagen SkinActive 225g

PureLine Collagen SkinActive 225g inneholder smaksnøytrale og vannoppløselige kollagenpeptider. Hud, hår og negler inneholder 75% kollagen. 1 strøken måleskje løses opp i vann, juice eller smoothie, og gir 2500mg kollagen. Måleskje medfølger.

N36759
Nyhet
Collagen Ezy Move 250g

NDS Collagen Ezy Move fra NDS inneholder smaksnøytrale og vannoppløselige kollagenpeptider. Brusk og ledd inneholder 70% kollagen. 1 toppet måleskje løses opp i vann, juice eller smoothie, og gir hele 5g kollagen. Måleskje medfølger.

N36758
Nyhet
Collagen HairActive 225g

Collagen Hairactive inneholder 90 dagers forbruk av kollagentilskudd. Kollagenpulveret fra NDS er smaksnøytralt og vannoppløselig. PureLine Collagen HairActive løses opp i vann, juice eller smoothie.

N36761
Nyhet
Collagen BoneX 200g

Collagen BoneX 200g fra NDS er et kollagenpulver med kollagenpeptider CPF 105. Kollagenpulveret er både smaksnøytralt og vannoppløselig. En døgndose gir deg 5000mg kollagen.

N36757
Nyhet
Multi Collagen Total 225g

Multi Collagen Total fra NDS har 3 unike kollagenpeptifer og hele 7500mg kollagenpeptider per dagsdose. Pulveret løses opp i vann, juice, smoothies e.l. Det hydrolyserte kollagenpulveret er smaksnøytralt og vannoppløselig, med bovine (storfe) som kilde. Kroppen inneholder flere ulike kollagen-peptider. NDS® Multi Collagen Total® er derfor et godt produkt for daglig tilførsel av kollagen-peptider til hele kroppen. Brusk, ledd, senere, ben, hud, hår og negler inneholder opptil 75 % kollagen.

N36756
Multi Collagen Sport 225g

N36760
Nyhet
Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder 60 doser / 360g

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt kosttilskudd for huden som tilfører næringsstoffer til huden innenfra. Et kollagenpulver med hyaluronsyre som et bidrag til dine daglige hudpleierutiner for en skjønnhet innenfra. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker, samt bidrar til følelsen av god fuktighet i huden. Kollagenet er av hydrolysert maritimt kollagenpeptidpulver av type 1. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder inneholder også hyaluronsyre og vitamin C. Pulveret er smaksnøytralt. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere vev i huden, bl.a. bindevev inkludert elastin, som har betydning for hudens fasthet. Vitamin C beskytter også kroppens celler, deriblant hudcellene, mot oksidativt stress forårsaket av frie radikaler.

N36471
Skin Care Collagen filler 60 Tabletter

Skin Care™ Collagen Filler er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Tablettene er et supplement til din daglige skjønnhetsrutine. Tilskuddet påvirker hudens vitalitet i dermislaget hvor kollagen og elastiske fibre samt kjertler og kar danner en aktiv fuktighetsbevarende, spenstig og solbeskyttende fin hud. Skin Care™ Collagen Filler er basert på marint kollagen som ligner det kollagenet som naturlig finnes i dermis. I tillegg inneholder tablettene granateple, tomat, astaxanthin fra algeekstrakt.

930490
Min side