Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Lectinect

Filosofien bak produktene fra A.Vogel er at helse er å være i harmoni med naturen.  A.Vogel ser på helse som et harmonisk samspill av mange faktorer, blant annet vår holdning til livet, omgivelsene og livsstil. Alfred Vogel var en pioner innen naturmedisin, og alle produktene i serien er 100% naturlige og laget i den høyeste kvalitet. 

Visning
Nyhet
Lectinect Mage 60 tab

Lectinect Mage har vært en bestselger for mageplager siden 2007. Produktet er blitt oppdatert siden den gang og inneholder nå også kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Lectinect mage inneholder også hyllebær for immunforsvaret.

N37196
ProstaQr 45 tab

Kosttilskudd med linfrøekstrakt som kan bidra til å opprettholde en normal prostata. I tillegg inneholder ProstaQr® granateple, lykopen, neslerot og rødkløver, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler. Svært mange menn erfarer problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk pga forstørret prostata.

N37200
Lectinect Naturlig Jod 60 tab

N37205
Lectinect L-Serin Hjerne 30 tab

Lectinect L-Serin Hjerne 30 tabletter med Bacopa monnieri som kan hjelpe til å forbedre konsentrasjonen og hukommelsen. Lectinect Hjerne er nøye sammensatt av 6 forskjellige virkestoffer som kan gi deg bedre hukommelse og konsentrasjon, og for den generelle kognitive helsen. I tillegg kan Lectinect Hjerne bidra til økt energi og ytelsesevne.

N37199
Lectinect Blåbær Pluss 30 kap

Lectinect Blåbær Pluss 30 kapsler inneholder blåbær som er skånsomt tørket/behandlet slik at næringsstoffene er bevart. I tillegg til blåbær får du krekling og de veldokumenterte ingrediensene vitamin C, vitamin D og sink. Hver kapsel inneholder tørkede bær/konsentrat som tilsvarer 2 never med ferske blåbær. Et normalt fungerende immunforsvar er viktig. En anbefaling er å spise bær, og spesielt mørke bær som blåbær og krekling. I skallet til de mørke bærene finnes nemlig antocyaner, som er ekstra sterke antioksidanter. Et annet godt tips er å tilføre kroppen vitamin C og vitamin D, som begge bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. Mineralet sink bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress.

N37206
Lectinect K2 Superior 60 tabl

N37204
Lectinect Arthorol Pro 60 kap

Lectinect Arthorol Pro er et multiaktivt produkt med en avansert 7-i-1-oppskrift, utviklet av eksperter. Den inneholder blant annet Boswellia serrata for komfortable ledd og nyper som bidrar til sunne og fleksible ledd. Lectinect Arthorol Pro består av utvalgte urter knyttet til ledd, brusk og muskler samlet i ett produkt. Det er hele 7 gode grunner til å bruke Arthorol Pro: Det har naturlig kollagen fra eggeskallmembran (OvoMet®). Nyper bidrar til å opprettholde sunne og fleksible ledd, Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable (Boswellin® Super). Mangan bidrar til å opprettholde normal beinstruktur og dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for normal funksjon av brusk og beinstruktur. Ingefær bidrar til kroppens forsvar, og med CURCUGREEN® som er 100% gurkemeie og inneholder kun gurkemeieekstrakt uten andre bioforsterkere, syntetiske eller naturlige.

N37203
Nyhet
Lectinect IBS PRO 30 kapsler

Lectinect IBS PRO er sertifisert medisinsk utstyr for lindring av symptomer på irritabel tarm (IBS). Lectinect IBS PRO lindrer symptomer på irritabel tarm som forstoppelse, diare, magesmerter og luft i magen. Lectinect IBS Pro lindrer symptomene på overflødig gass i buken og smertene forbundet med det hos pasienter med irritabel tarm-syndrom (IBS). Deriblant andre symptomer som følelse av oppblåsthet, utspilt buk, metthet, raping og smerter forbundet med gass i buken. Disse kapslene er laget for irritabel tarm-syndrom og lindrer symptomene som ledsager IBS.

N37201
Lectinect Melatonin Forte 30 tab

Lectinect Melatonin Forte har dokumentert effekt på innsovningstid og jetlag. Dårlig søvn oppleves å gå ut over både overskudd og humør. En av tre nordmenn sliter ukentlig med søvnen ifølge Helsedirektoratet. Lectinect Melatonin Forte fås nå reseptfritt i Norge. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag. Inneholder mikronisert melatonin for hurtig opptak i kroppen, og peppermynteekstrakt for behagelig smak og som virker beroligende.

N37197
Lectinect Revisleep 40 kap

Lectinect Revisleep er utviklet både for å hjelpe deg å sovne og for å sove natten gjennom. Med 1 mg Melatonin og fire tradisjonelle urter som valerianarot, sitronmelisse, kaliforniavalmue og pasjonsblomst, som alle hjelper til å fremme søvnkvaliteten. Lectinect ReviSleep har en perfekt balansert blanding for å hjelpe deg med å sovne og holde deg sovende gjennom natten. Du får melatonin, aktive ingredienser fra fire anerkjente urter og dessuten viktige vitaminer og mineraler. Dette produktet tas lett opp i kroppen uten noen vanedannende effekter, noe som gjør Revisleep® til et ideelt valg for å støtte livsstilen din, eller hvis du leter etter noe pålitelig for å hjelpe deg med søvnvansker. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Valerianarot kan bidra til å opprettholde en naturlig søvn. Sitronmelisse har en lett, avslappende virkning. Kaliforniavalmue er anerkjent for å fremme kvaliteten på naturlig søvn. Pasjonsblomst kan fremme følelsen av rolig og lett avslappende søvn.

N37202
Collagen Plus Flexi7 120 kps

Collagen Plus Flexi7 har nå fått tilsatt nype, som bidrar til sunne og fleksible ledd, og energivitaminet B12. Med vitamin-D som kan opprettholde normal muskelfunksjon. Inneholder også vitamin-C og mangan, samt Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable.

N37198
Lenker
Min side