Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Velvære

Visning
Sorter
Apricot Day Cream 30ml

Aprikos Dagkrem fra Dr.Hauschka er fløyelsmyk og rosenrød som en aprikos. Aprikos Dagkrem tilfører tørr til svært tørr hud intensiv næring og får den til å stråle. Sammensetningen av aprikos, avokado og fermentert kornekstrakt stimulerer fett-fuktighetsbalansen og får huden til å føles fyldig og frisk. Gusten og blass hud blir revitalisert og får styrket motstandskraft. Ansiktskremen trekker raskt inn og den sarte duftende teksturen er rik uten å føles tung på huden.

N36830
Nyhet
Stretchmark Body Butter 150ml

Stretchmark Body Butter fra Weleda forebygger og reduserer strekkmerker under graviditet. Dette er et rikt kroppssmør som masseres inn i huden. Body butteret trekker raskt inn i huden og passer perfekt før man kler på seg om morgenen. Her får huden din naturlige ingredienser som mykgjørende kakaosmør og sheasmør som styrker lipidbarrieren, sammen med centella asiatica som forbedrer hudens elastisitet. Utviklet i samarbeid med jordmødre og farmasøyter. Mild, naturlig og myk duft som passer for gravide. Dufter av rose, neroli og myrra. Kliniske testresultater etter bruk med massasje 2 ganger per dag i 4 uker.

N36821
Bergamotte Lemongrass Vitalising Body Milk 145ml

Bergamotte Lemongrass Vitalising Body Milk 145ml er en lett fuktighetskrem som virker oppkvikkende og forfriskende. Bodylotionen trekker raskt inn og har en frisk sitronduft. Denne kremen har en silkemyk og lett konsistens. Sitrongress og salvie med sin vitaliserende effekt, mens eteriske oljer fra bergamott og neroli gir ny kraft til kropp og sinn. Sammensetningen av slåpetorn, kjerringrokk og kvede styrker huden, mens de verdifulle oljene tar vare på fuktigheten og etterlater huden smidig og glatt.

N36818
Nyhet
Skjeggbørste rund

Eksklusiv skjeggbørste til herre, laget av pæretre og med børste av ekte villsvinhår. Skjeggbørsten er både lekker og av god kvalitet. Passer godt til kraftig skjegg, også god til fullskjegg. Børsten stimulerer blodsirkulasjonen og motvirker splittede hårtupper. Villsvinehår har en bygning og struktur som ligner veldig på menneskehår. Dette hjelper dem til å absorbere overflødig talg fra deler av hodebunnen og frigjøre det til andre tørre områder av hodebunnen og hårstråene. Dette gir håret glans og fylde, og forhindrer flisete tupper. Busten er "first cut", dvs. den innerste delen av villsvinets bust, som er den stiveste.

N36819
Nyhet
MED Sage Mouthwash 300ml

Dr. Hauschka Salvie munnvann komplementerer tannpleierutinen din. Dr. Hauschka MED Sage Mouthwash forbedrer tannpleien din profesjonelt ved å målrette seg mot områder i munnen som er vanskelige å nå og hindre bakterier i å sette seg der. Det forhindrer også betennelse og sikrer en sunn munnflora. Dr. Hauschka Sage Mouthwash styrker og toner tannkjøttet ditt, gir deg frisk pust og stimulerer naturlig spyttutskillelse, som hjelper til med å remineralisere tennene dine. Munnvannet er klart til bruk og egnet for daglig bruk. Alle Dr. Hauschka MED tannpleieprodukter inneholder ingen tilsatte fluorider eller overflateaktive stoffer.

N36724
Nyhet
E-vitamin salve 75 ml

E-vitamin salven er perfekt til sart og mild hudpleie. Salven kan brukes på alle sårbare områder og anbefales spesielt til ømme brystvorter, for eksempel i forbindelse med amming, og røde barnestumper. Med pleiende, nærende og mykgjørende ingredienser er salven ideell til mild og skånsom hudbehandling. Salven virker helende ved sår og rifter, og lindrer irritert hud. Evitaminsalven inneholder blant annet E-vitamin, shea smør og mandelolje, og er dessuten med på å mykgjøre huden. Innholdet av sinkoksid skaper en effektiv barriere mot fukt så huden kan heles i ro og mak. Smør på en liten ertestørrelse salve på det berørte området.

N36720
Hair Volume™ Shampoo 500ml

Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret og samtidig gir volum, fylde og fuktighet. Hair Volume™ tabletter anbefales ved siden av Hair Volume sjampoen.

N36715
Nyhet
Manuka MGO 400 tannpasta med propolis uten fluor 75g

Manuka Health Tannpasta med propolis, og uten fluor. En frisk, mild og naturlig tannkrem som skånsomt renser og beskytter tennene og tannkjøttet med høykvalitets MGO 400+ Manuka honning, propolis og naturlige planteekstrakter. Munnen din etterlates herlig frisk og ren. Det er bevist at Manuka honning beskytter mot hull i tennene. Antibakterielle egenskaper: Mānuka honning og propolis gir kraftig beskyttelse, og en munnpleie som er skånsom mot tennene og tannkjøttet. Plakkreduksjon: Propolis er vist å hjelpe til med å forbedre munnhelsen og forekomsten av tannkjøttsykdom utløst av tannplakk. Oppfriskende og renser: En naturlig formulering som skånsomt renser og beskytter tennene og tannkjøttet mens den etterlater munnen din oppfrisket.

N36690
Nyhet
Manuka MGO 250 tannpasta med fluor 75g

Manuka MGO250 tannpasta med fluor er en frisk, mild og naturlig tannkrem som skånsomt renser og beskytter tennene og tannkjøttet med høykvalitets MGO250+ Manuka honning og naturlige planteekstrakter. Munnen din etterlates herlig frisk og ren. Det er bevist at Manuka honning beskytter mot hull i tennene. Antibakterielle egenskaper: Mānuka honning gir kraftig beskyttelse, og en munnpleie som er skånsom mot tennene og tannkjøttet. Oppfriskende og renser: En naturlig formulering som skånsomt renser og beskytter tennene og tannkjøttet mens den etterlater munnen din oppfrisket.

N36691
Chamomile Blue 5% 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Chamomile Blue er en 100 % ren eterisk olje av blå kamille i en 5 % blanding med fraksjonert kokosnøttolje. Denne eteriske oljen av blå kamille er en meget allsidig olje som kan brukes lett beroligende, lindrende på ømme og stive muskler, ved lett hodepine og lette menstruasjonssmerter, samt ved PMS. Blue Chamomile virker også fordøyelsesfremmende ved treg mage eller luft i magen, lindrende ved lett kvalme, lette leddplager og er velegnet for alle typer hud. Blå kamille kan brukes ved kviser, fet/tørr hud, lett eksem og fett hår.

N21530
Weleda Sensitive facial lotion øko 30ml

Sensitive Facial Lotion fra Weleda er en ekstra mild og beroligende fuktighetskrem for sensitiv hud. Sensitive facial lotion er helt uten parfyme. Lotionen absorberes raskt og passer fint å bruke under sminke. Toppscore til serien! Grønn hverdag har analysert innholdet i 37 ansiktskremer på det norske markedet. Kremene har blitt vurdert og rangert etter innhold og miljøbelastende stoffer. Kun 4 kremer av 37 fikk toppscore, blant dem to produkter fra Weleda: Weleda Sensitive Facial Cream og Weleda Sensitive Facial Lotion.

N36700
Nyhet
Zeolitt Minerallotion 150ml

Zeolitt alkaliserende minerallotion med rensende egenskaper. Zeolitklinoptilolittkremen inneholder naturlige ingredienser som pleiende oljer og mineraler. Zeolitt er mikroporøse mineraler med en definert, krystallisk struktur. Zeolitt inneholder en rekke elementer fra den periodiske tabellen og har negativ ladning. Zeplott mineralkremen tilfører huden verdifulle næringsstoffer og er mykgjørende og pleiende med rensende effekt. Kombinasjonen av nøye utvalgte oljer og zeolitt virker rensende og bidrar til å holde huden ung og myk.

N36698
Min side