Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Velvære

Visning
Sorter
Nyhet
Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade

Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade kommer kun i et begrenset opplag! En smakfull klassiker, herlig søt jordbær nostalgi! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37192
Nyhet
Crazy Rumors Cherry Cola leppepomade

Crazy Rumors Cherry Cola leppepomade er en sprudlende fontenefavoritt kysset med en søt, saftig kirsebærfinish! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37190
Nyhet
Crazy Rumors Ginger Peach leppepomade

Crazy Rumors Ginger Peach leppepomade er moden og saftig fersken med et spicy tilsnitt. En sofistikert blanding som bør prøves! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie. Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37193
Nyhet
Crazy Rumors Classic Cola leppepomade

Crazy Rumors Classic Cola leppepomade er den mest populære av dem alle! En fantastisk, sprudlende ubeskrivelig blanding. Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie. Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37191
Nyhet
Aromastick Focus Duftpinne

Aromastick er en neseinhalator med umiddelbar effekt. Ren naturlig kraft fra økologiske, eteriske oljer styrker sinn og kropp. Det patenterte designet på inhalatoren sikrer en optimal aromaterapeutisk effekt, som dokumentert i vitenskapelige studier. Bare vri opp, hold under nesen og snus inn. Brukes etter behov og eget ønske og velbehag. AromaStick FOKUS med økologiske oljer hjelper deg å holde deg fokusert, og har en duft som gir mer fokus, samt virker oppkvikkende. Serien med neseinhalatorer er laget i Sveits med rene, økologiske eterisk oljer.

N37178
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv sort

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv sort er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37162
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv hvit

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv hvit er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37163
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv rosa

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv rosa er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37161
Eco Gang Tanntrådbøyle normal 50 stk

Eco Gang Tanntrådbøyler gjør tannrensen til en lek! Den doble tråden sørger for at matrester fjernes effektivt mens formen på bøylen gjør at man enkelt får tilgang til de stedene som er vanskelig å nå. Tanntrådbøylen er laget av maisstivelse og pakket i miljøvennlig papiremballasje, The Eco Gang har som mål å minimere påkjenningene vi utsetter miljøet for og samtidig gi deg førsteklasses opplevelse. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Med maisstivelse som base, pakket i bærekraftig papiremballasje, vil disse garantert gjøre valget ditt enkelt.

N37166
Nyhet
Eco Gang Tanntrådbøyle sort 50 stk

Eco Gang Tanntrådbøyler gjør tannrensen til en lek! Den doble tråden sørger for at matrester fjernes effektivt mens formen på bøylen gjør at man enkelt får tilgang til de stedene som er vanskelig å nå. Tanntrådbøylen er laget av maisstivelse og pakket i miljøvennlig papiremballasje, The Eco Gang har som mål å minimere påkjenningene vi utsetter miljøet for og samtidig gi deg førsteklasses opplevelse. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Med maisstivelse som base, pakket i bærekraftig papiremballasje, vil disse garantert gjøre valget ditt enkelt.

N37167
Nyhet
Eco Gang Tanntråd Mint 50m tråd

The Eco Gang Floss Fresh Mint er en tanntråd med frisk smak av mint. Tanntråd lar deg rengjøre på steder tannbørsten ikke kommer til, og er en viktig del av å sikre god tannhelse og forebygge dårlig ånde. Eco Gang tanntråd er sterk og motstandsdyktig mot rifter, og har et lett belegg av naturlig voks for forbedret ytelse. Bruk The Eco Gang tanntråd daglig og gi din munn noe å smile for! Tanntråden er belagt med mynte, samt xylitol for å sikre at tanntråd-opplevelsen din blir effektiv og så god som mulig. Så mange som 700 millioner plastikk tanntråd beholdere blir kastet hvert år. The Eco Gang har fjernet plastemballasjen, siden selve esken blir emballasjen. Dette produktet er naturlig bra for tennene, tannkjøttet og pusten. Den bærekraftige emballasjen er så miljøvennlig som den blir, og kan kastes sammen med papirresirkuleringen når den rustfrie stålkutteren er fjernet og resirkulert.

N37168
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv blå

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv blå er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37160
Lenker
Min side