Til toppen

Velvære

Sorter etter:

Cactus Hydrating Facial Mist 100ml

Cactus Hydrating Facial Mist gir huden en oppfriskende boost med fuktighet, og kan brukes flere ganger daglig ved behov. Ansiktshuden får tilført avkjølende juice av Aloe vera, konsentrert fukt fra fikenkaktusekstrakt som gir huden en direkte sunn glød. Ansiktsmisten dufter nydelig og friskt av eteriske oljer fra grønn mandarin, peppermynte og blomstrende palmerose. Bruk gjerne misten over sminke for en rask oppfrisker.
N36164

Cactus Hydrating Eye Gel 10ml

Cactus hydrating Eye gel fra Weleda er intensiv fuktighetsgivende og virker oppfriskende på trøtte øyne. Øye gelen har en avkjølende metall applikator for ekstra kjølende effekt. Den tynne kremgelformelen inneholder Weledas egenutviklede ekstrakt av fikenkaktus, avkjølende aloe vera og agurkekstrakt.
N36163

Cactus 24h Hydrating Facial Lotion 30ml

Cactus 24h Hydrating Facial Lotion gir en direkte og intensiv fukt som varer. Weledas egenutviklede ekstrakt av fikenkaktus, samt avkjølende ekstrakt fra Aloe Vera juice gir en frisk og lett følelse på huden. Cactus facial lotion er tynnere i konsistensen enn Cactus krem-varianten, og passer best til normal og kombinasjonshud som trenger direkte fuktighet. Fuktighetskremen gir en litt mattende effekt på hud som lett blir blank. Naturlig og frisk duft av grønn mandarin, peppermynte og blomstrende, mild palmerose.
N36162

Cactus 24h Hydrating Facial Cream 30ml

Cactus Ansiktskremen gir en direkte og intensiv fuktighetsgivende effekt som holder i 24 timer. Perfekt ansiktskrem for normal til tørr hud hvor kremen gir en frisk, lett følelse på huden i kombinasjon med den gode fuktighetsgivende effekten. Huden blir silkemyk av vegetabilske oljer som styrker huden. Fikenkaktus har en god fuktighetsgivende effekt og høye vannbindende egenskaper. Sammen med en rekke andre naturlige oljer og urter så gir Cactus-serien fra Weleda langvarig fukt til huden.
N36161

Loffa badesvamp hjerte 15x12cm

Hjerteformet badesvamp som er håndlaget i Egypt fra loffa planten. Loffa er en vaskesvamp til kropp som er et 100% biologisk nedbrytbart alternativ til badesvamper av plast. Når loffa svampen dyppes i vann, sveller den og blir en myk og fleksibel svamp, som sitter godt i hånden. Badesvampen er plastfri og kan komposteres når den er slitt ut. Loffa badesvampen fra LoofCo har en praktisk hempe i bomull, slik at den kan henges til tørk.
N36110

Deodorant Perfect Rose 75g

Perfect Rose deodoranten fra Scence dufter av eterisk olje av rosengeranium. Dette er en helt naturlig og svært god deodorant fra britiske Scence med flere økologiske ingredienser, Deodoranten har en fantastisk kremete konsistens og den smuldrer ikke. Selve deodoranten og emballasjen er helt plastfri.
N36109

Deodorant Earthy Spice 75g

Earthy Spice er en helt naturlig og fantastisk god deodorant fra britiske Scence med flere økologiske ingredienser. Deodoranten har en fantastisk kremete konsistens og smuldrer ikke. Earthy Spice deodoranten fra Scence er duftsatt med eterisk olje av patchouli og sort pepper. Deodoranten og emballasjen er helt plastfri.
N36108

Bomullspads ovale økologiske 40 stk

Ovale, økologiske bomullpads av høy kvalitet. Bomullen er EcoCert sertifisert. Bocoton Bio holder en høy kvalitet på produktene pga produksjonsmetoden og de er EcoCert sertifisert. Pakke med 40 stk bomullpads.
N36105

Shampoo bar Argan & Jasmine 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, jasmin og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36100

Shampoo bar Argan & Rose 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, rose og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36101

Shampoo bar Orange & Cinnamon 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, appelsin, kanel og sedertreolje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36099

Hårbørste i oliventre med trepinner, minibørste

Flott hårbørste av oliventre og med trepinner. En praktisk minibørste du enkelt kan ta med deg i vesken, treningsbagen eller på reise. Nydelig oliventre! Størrelsen på denne fine, lille hårbørsten er 11,8 cm x 3,8 cm.
N36093