Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hårbørster

Visning
Babybørste av bambus

Den nydeligste hårbørste til baby laget av bambus og naturbust. En utrolig myk og fin babybørste! Dette er tysk håndverk i ekte god kvalitet. Størrelse: 15 x 3,9 cm

N35735
Hårbørste 1 Stk

Hårbørste i oljebehandlet bøk med tagger av tre. Avrundede tagger gir god massasje av hodebunden og stimulerer blodomløpet. Størrelse: 230 x 63 mm. Taggene er 15 mm lange.

N35182
Hårbørste i bøk med metallpinner, stor oval

Stor oval hårbørste i bøk med en myk pute og metallpinner som enkelt lar deg gre ut håret.

N36091
Hårbørste i bøk med naturbust, brun flat

Flott hårbørste i mørkt tre av bøk og med matchende sort naturbust. Dette er en børste du vil ha nytte og glede av i lang tid. Dette er tysk håndtverk i ekte god kvalitet. Busten på børsten er av mørkt svinehår. Børsten er av materiale fra FSC sertifisert skogbruk.

N36092
Hårbørste i oliventre med trepinner, minibørste

Flott hårbørste av oliventre og med trepinner. En praktisk minibørste du enkelt kan ta med deg i vesken, treningsbagen eller på reise. Nydelig oliventre! Størrelsen på denne fine, lille hårbørsten er 11,8 cm x 3,8 cm.

N36093
Hårbørste langt hår 1 Stk

Hårbørste i oljebehandlet bøk med ekstra lange tagger av tre. De lange taggene gjør børsten spesielt egnet til langt hår. Avrundede tagger gir god massasje av hodebunden og stimulerer blodomløpet. Størrelse: 230 x 63 mm. Taggene er 25 mm lange.

N35183
Lenker
Min side