Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Munnpleie

Visning
Sorter
Eco Gang Tanntrådbøyle normal 50 stk

Eco Gang Tanntrådbøyler gjør tannrensen til en lek! Den doble tråden sørger for at matrester fjernes effektivt mens formen på bøylen gjør at man enkelt får tilgang til de stedene som er vanskelig å nå. Tanntrådbøylen er laget av maisstivelse og pakket i miljøvennlig papiremballasje, The Eco Gang har som mål å minimere påkjenningene vi utsetter miljøet for og samtidig gi deg førsteklasses opplevelse. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Med maisstivelse som base, pakket i bærekraftig papiremballasje, vil disse garantert gjøre valget ditt enkelt.

N37166
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv hvit

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv hvit er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37163
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv rosa

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv rosa er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37161
Nyhet
Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv sort

Eco Gang Plantebasert tannbørste voksen sensitiv sort er en tannbørste med skaft laget av maisstivelse og PP. Den plantebaserte tannbørsten fra The Eco Gang har et håndtak laget av plantebaserte materialer og busten er laget av nylon-6 bust av høy kvalitet. Emballasjen er miljøvennlig, esken og innpakningen er laget av resirkulerbare materialer, og kan kastes sammen med organisk avfall. 100 % bærekraftige produkter, som også tar et sosialt ansvar. Alle produktene fra The Eco Gang gir noe av avkastningen til barn i nød. The Eco Gang lager tannpleieprodukter som er bra for deg og snill mot planeten vår. Hold både munnen og samvittigheten ren med denne tannbørsten fra The Eco Gang.

N37162
Salt Toothpaste TANNKREM 75ml

Salt tannkremen fra Weleda rengjør effektivt og har en frisk smak. Tannkremen inneholder naturlig natriumbikarbonat som nøytraliserer skadelige syrer og forebygger dannelsen av tannstein. Fluorfri tannkrem med en unik naturlig formulering for sunne tenner og tannkjøtt. Inneholder naturlige planteekstrakter og mineraler, uten fluor. Virker i harmoni med kroppen din for å oppnå naturlig rene tenner. Den spesielle saltkombinasjonen med havsalt sammen med peppermynte stimulerer spyttsekresjonen og dermed den fysiologiske selvrengjøringen. Tannkjøttet styrkes, tannstein reduseres og ødeleggende syrer nøytraliseres. Naturlige ekstrakter av ratanhia-rot, myrra og hestekastanje toner tannkjøttet, mens de mildt slipende partiklene renser tennene og forebygger at det dannes hull. Populær tannkrem fra Weleda!

N23769
Zymbion Q-10 tannkrem M/fluor 75ml

Zymbion Q10 tannkrem m/fluor øker Q10 nivåene i munnhulen, gir sterke tenner og et sunt tannkjøtt, samt motvirker hull i tennene. Tannkremen inneholder en patentert formel med koenzym Q10 og fluor. Tannkremen øker mengden av koenzym Q10 til det nivået som finnes i tannkjøttlommene rundt frisk tenner.

N22205
Nyhet
Dr. Organic Tea Tree Mouthwash 500ml

Dr. Organic Tea Tree Mouthwash er et antibakterielt munnskyllevann som kombinerer naturlige rengjørende egenskaper fra tea tree, islandsk mose og grapefrukt, sammen med beroligende egenskaper fra aloe vera og gotu kola ekstrakt. Munnvannet renser og beskytter tannkjøttet. Munnen etterlates ren og med en frisk smak av mint.

N37080
Manuka & Propolis Oral Spray 20ml

Manuka Honey & Propolis Oral Spray bidrar til å opprettholde sunnhet, friskhet og hygiene i munnhule og svelg. Den beskytter og frisker opp pusten med "high grade MGO™ 400+ Manuka Honey", "BIO30™ New Zealand Propolis" og virkningsfulle planteekstrakter.

N35113
Tungeskrape i stål

Bruk av tungeskrape er mer effektivt for å rense tungen enn å bruke tannbørsten. Unngå dårlig ånde ved å jevnlig fjerne belegg fra tungen. Produktet er i stål, vaskes enkelt og kan brukes igjen og igjen. Dette er en engangsinvestering, og du bidrar til å minske bruk av engangs-artikler. Produktet leveres i plastfri pakning. Kun med papp og bomullstråd. Bidra til en verden med mindre plast - "Zero Waste"!

N35162
MED Sage Mouthwash 300ml

Dr. Hauschka Salvie munnvann komplementerer tannpleierutinen din. Dr. Hauschka MED Sage Mouthwash forbedrer tannpleien din profesjonelt ved å målrette seg mot områder i munnen som er vanskelige å nå og hindre bakterier i å sette seg der. Det forhindrer også betennelse og sikrer en sunn munnflora. Dr. Hauschka Sage Mouthwash styrker og toner tannkjøttet ditt, gir deg frisk pust og stimulerer naturlig spyttutskillelse, som hjelper til med å remineralisere tennene dine. Munnvannet er klart til bruk og egnet for daglig bruk. Alle Dr. Hauschka MED tannpleieprodukter inneholder ingen tilsatte fluorider eller overflateaktive stoffer.

N36724
Nyhet
Eco Gang Tanntråd Mint 50m tråd

The Eco Gang Floss Fresh Mint er en tanntråd med frisk smak av mint. Tanntråd lar deg rengjøre på steder tannbørsten ikke kommer til, og er en viktig del av å sikre god tannhelse og forebygge dårlig ånde. Eco Gang tanntråd er sterk og motstandsdyktig mot rifter, og har et lett belegg av naturlig voks for forbedret ytelse. Bruk The Eco Gang tanntråd daglig og gi din munn noe å smile for! Tanntråden er belagt med mynte, samt xylitol for å sikre at tanntråd-opplevelsen din blir effektiv og så god som mulig. Så mange som 700 millioner plastikk tanntråd beholdere blir kastet hvert år. The Eco Gang har fjernet plastemballasjen, siden selve esken blir emballasjen. Dette produktet er naturlig bra for tennene, tannkjøttet og pusten. Den bærekraftige emballasjen er så miljøvennlig som den blir, og kan kastes sammen med papirresirkuleringen når den rustfrie stålkutteren er fjernet og resirkulert.

N37168
Calendula Barnetanngel 50ml Gel

Calendula Barnetanngel har blitt utviklet i samarbeid med tannleger. Spesielt laget for sunn pleie av melketenner og for å harmonisere munnfloraen hos barn. Det mineralske pussemiddelet på kiselbasis rengjør grundig, men skånsomt.

937446
Lenker
Min side