Til toppen

Snacks

Sorter etter:

Nacho Cheese Tortilla chips 156g

Way Better Tortilla Chips gir ikke bare en herlig smakfull opplevelse, men kan også nytes med god samvittighet! Tortilla chipsen er laget av sten-malt mais, spiret quinoa, chia og linfrø, med smak av cheddar cheese og hint av pepper. Spiring av frø eliminerer det harde beskyttende skallet og frigjør masse næring, forbedrer opptaket av næringsstoffer og bidrar til en bedre fordøyelse. Ekstra gode tortilla chips av mais og spiret frø med smak av cheddar ost.
N33771

Goji bær, økologiske 200g

Økologiske tørkede gojibær fra Purasana. Gojibær har en lang tradisjon innen asiatisk medisin. Bær fra henholdsvis Tibet og Kina regnes for å inneholde mest næringsstoffer. Purasana Gojibær er fulle av næringsstoffer. Bruksområdet er nærmest ubegrenset.
N33612

Organic Super Berry Mix (Goji-Mulberry-Inca) 114g

Økologisk miks av superbær, bestående av gojibær, morbær og Incabær. Deilig blanding av næringsrike tørkede bær som er supre som ren snacks, i frokostblandingen, i grøten, i en smoothie eller der du måtte ønske.
N25333

Kokosflak - økologisk 250g

Naturata kokosflak er tørket fruktkjøtt fra økologiske kokosnøtter, som er delt opp i tynne flak. Kokosflakene kan brukes til så mangt. Fantastisk godt i frokostblanding og bakverk, og i desserter. Kokoschipsen passer også ypperlig i wok og asiatisk inspirerte retter. Kan inneholde spor av nøtter/peanøtter.
N34404

Cranberries (tranebær) tørket, økologisk 250g

Purasana økologisk tørkede tranebær med rørsukker. Virkelig smakfulle bær! Spis de tørkede tranebærene som de er, som en naturlig snacks, eller inkluder de i frokostblandingen eller yoghurten din.
N32641

Gojibær, økologisk, soltørkede og viltvoksende 150g

Gojibær fra Ningxia-provinsen i Kina. Bærene vokser høyt, vilt og rent. De økologiske bærene tørkes i solen. Gojibær er rike på betakaroten og C-vitamin. A-vitamin, her som betakaroten, bidrar til å opprettholde normal hud og normalt syn. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N35107

Appelsinskal syltet Økologisk 150g

Syltet økologisk appelsinskall kan brukes til matlaging eller til søtsaker, f.eks. i kaker eller med sjokoladeovertrekk. Syltet økologisk appelsinskall minner om pomerans og er velegnet til julebakst.
N34956

Økologisk mulberriesjokolade 100g

Smakfulle, deilige mulberries med sjokoladetrekk av 72% sjokolade fra SoAlive er deilig raw og økologisk supersnacks som kan nytes med god samvittighet! 
N35312

Økologisk gojisjokolade 100g

Smakfulle, deilige gojibær med sjokoladetrekk av 72% kakao fra SoAlive er deilig raw og økologisk supersnacks som kan nytes med god samvittighet!
N35311

Økologiske sjokoladepletter med mint 72% 100g

Smakfulle, deilige sjokoladepletter med mint og 70% kakao fra SoAlive er deilig raw og økologisk supersnacks som kan spises alene, brukes i bakverk eller konfekt. 
N35310

Økologisk salte cashewnøtter med sjokolade 100g

Smakfulle, deilige salte cashewnøtter med sjokoladetrekk fra SoAlive er deilig raw og økologisk supersnacks som kan nytes med god samvittighet!
N35308

Naturel Goji Bær 500g

Gojibær inneholder 18 aminosyrer inkludert de 8 essentielle, 21 mineraler, bla sink, jern, kobber, kalsium, germanium, selen og fosfor, vitaminene B1, B2, B6, C og E, 8 polysakkarider, 6 monosakkarider, 5 umettede fettsyrer
N25432