Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Til dyr

Fôrtilskudd beregnet for dyr som hund, katt og hest finner du her.

Visning
Sorter
Collagen Equine HoofX 1,5 kg

Collagen Equine HoofX 1,5 kg består av utvalgte kollagenpeptider spesielt beregnet for hest. Hestens hover er det viktigste grunnlaget for at hesten kan bevege seg, yte (treningsrelatert) arbeid og generelt trives. Veksten av hovene er avhengig av både tilstrekkelig fôring uten for mye sukker og stivelse, samt tilstrekkelige mengder protein. Dette fordi de nødvendige svovelforbindelsene til sterkt horn, og hudkeratin, kun dannes ut fra svovelholdige aminosyrer. Det dannes ikke fra «ekstra svovel» som tilskudd. Mineraler og sporstoffer omtales under NDS® Equine BoneX®, og det anbefales sammen med fôringsplanen dersom hesten har langvarige, vedvarende hovproblemer. NDS® Collagen Equine HoofX® er 100 % vevspesifikke kollagenpeptider som støtter opp om hudens og hovenes restitusjon.

N36850
NDS Equine Multi Vitamin 500g

NDS® Equine Multivitamin inneholder rene naturlige vitaminer og mineraler i pulverform til hest. NDS® vitaminer og mineraler er dyrket i probiotiske bakterier og er derfor tett på den måten naturen skaper næringsstoffer på. Samtidig er NDS tilskudd særdeles skånsomme mot hestens fordøyelsessystem. Multivitaminpulveret blandes inn i hestens for.

N36847
NDS Hund/katt Multivitamin 30g

NDS® K9 Multivitamin til hund og katt. Dette er et vitamin- og mineralpulver til hund og katt.

N36848
NDS Pets Ezy Move 250g

NDS® Pets Ezy Move® er et kosttilskudd med kollagenpeptider til hund og katt. Brusk og ledd inneholder opptil 75% kollagen. Tilskuddet drysses over maten.

N36849
Collagen Equine Ezy Move 1,5 kg

NDS® Equine Ezy Move® er et spesialutviklet kollagenpeptid som bidrar til å forebygge slitasje på ledd og brusk. Kollagentilskuddet er beregnet til hest. Skader på brusk og ledd kan føre til osteoartrose (OA) hos hester i alle aldre. Over 60 % av halthet hos hester skyldes OA. 30 % av proteinene i hestekroppen lagres i kollagen, og leddbrusken inneholder opptil 70 %. NDS® Equine Ezy Move® er et ekstrakt fra blant annet type 2 kollagen-peptider. Disse kollagen-peptidene inneholder viktige kjeder fra 2 aminosyrer og opptil 100 aminosyrer i forskjellige variasjoner.

N36855
Equine Multi Collagen Total 2,25 kg

NDS® Equine Multi Collagen Total® er et multi kollagenprodukt til hest for støtte og vedlikehold av brusk, ledd, muskler, sener og leddbånd. Slitasje og skader på ledd, brusk, sener, leddbånd og muskler er et stort problem for aktive hester. Derfor er det ikke nok å gi én type kollagen. NDS Multi Collagen total består av 3 forskjellige kollagenpeptider. Kollagentilskuddet anbefales gitt daglig i fôr til støtte og vedlikehold.

N36854
Collagen Equine MuscleX 1,5 kg

NDS® Collagen Equine MuscleX® inneholder kollagenpeptider som sammen med fysisk trening styrker og bygger opp musklene betydelig. Kollagen er et av de viktigste næringsstoffene når man vil vedlikeholde eller øke muskelmasse og muskelfunksjon.

N36852
Collagen Equine TendonX 1,5 kg

Collagen Equine TendonX 1,5 kg er et tilskudd til hest som inneholder en type kollagen-peptider som bidrar til sterke leddbånd og sener. NDS Collagen til hest kan styrke leddbånd og sener, og er laget for å øke sunnheten og kvaliteten på leddbånd og sener. Kollagentilskuddet til hest anbefales å kombinere sammen med fysisk aktivitet. Risikoen for skader minskes drastisk og man ser at fleksibiliteten forbedres og restitusjonstiden forkortes.

N36853
Collagen Equine BoneX 1,5 kg

NDS Collagen Equine BoneX 1,5 kg er laget for ben og bindevev hos hester. Equine BoneX inneholder spesialutviklede kollagenpeptider til innbygging i benvevet, hvor mikroarkitekturen støttes og mineraliseringen kan foregå som normalt. NDS® Equine BoneX® bidrar til å stimulere benoppbyggende celler (osteoblaster) til å danne ny benmatrise og dempe betennelse. Benmatrise består hovedsakelig av kollagen og proteoglyaner, og utgjør selve skjelettet som benmineralene fester seg til. Hester får ikke benskjørhet på samme måte som mennesker, og det er ingen kjønnsforskjeller på benmassen hos hopper og vallaker gjennom livet, men rørstrukturen i den porøse benmassen svekkes med alderen, akkurat som hos mennesker.

N36851
NDS® Hund/katt Multivitamin 100g

NDS® K9 Multivitamin til hund og katt. Dette er et vitamin- og mineralpulver til hund og katt.

N37128
Lenker
Min side