Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin E

Her finner du et utvalg av vitamin E, en antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress. Kommer i form av kapsler og flytende dråper. Finn din favoritt eller oppdag nye her!

Visning
Bio-Vitamin-E, 290mg, 60 kapsler

Bio Vitamin-E fra Pharma Nord er et sterkt og naturlig vitamin E av farmasøytisk kvalitet. Kosttilskuddet med E-vitamin har klare, myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol. Hver kapsel har 290 mg (432 internasjonale enheter IE) vitamin E. Oljen er en renset blanding av soyaoljer som er helt fri for proteiner og har heller ikke østrogene stoffer som gjør at den ikke behøver merkes som et allergen. I vitaminpiller finnes vitamin E ofte som enten dl-alfa-tokoferol eller d-alfa-tokoferol, hvor sistnevnte er den naturidentiske formen. Vitamin E er fettløselig og bør tas på samme måte som andre fettløselige vitaminer sammen med et måltid. Vitamin E fra Pharma Nord kan anvendes av gravide og ammende.

N36841
E-vitamin Nutrisorb® 15ml Dråper

BioCare Nutrisorb Vitamin E gir deg 20 IE (internasjonale enheter) per dråpe. Dette tilsvarer 13,4 mg. Vitaminet er oppløst i olivenolje, og tilsetningsstoffer er ikke nødvendig i en slik ren blanding. Vitamin E er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Enkel å bruke; drypp rett i munnen. Oljen egner seg også godt som ingrediens om du lager egne hudkremer og salver, og den kan smøres rett på huden.

N36333
NDS® Vitamin E+, 90 kapsler

NDS Vitamin E i 100% Foodstate, det vil si et proteinkompleks med E-vitamin. Kapselen inneholder både E-vitamin og selen. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, som en antioksidant. Selen bidrar deriblant til å vedlikeholde et normalt hår, vedlikeholde normale negler og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitaminene og mineralene i NDS tilskuddene er satt sammen på samme måte som i maten vi spiser.

N36933
Vitamin E - mixed tocopherols 60ml Olje

E-vitamin fra Bio Life er sammensatt av alfa-, beta-, gamma- og deltatokoferol. Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress. Hver og en av disse E-vitamin formene har sine egne unike biologiske effekter, og blandingen gir derfor maksimal synergi og utnyttelse. Helt naturlig vitamin E i form av blandede tokoferoler, som regnes som en såkalt bredspektret E-Vitamin. Oljen kan også brukes på huden.

835495
Lenker
Min side