Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kosttilskudd

Her finner du et stort utvalg kvalitetskosttilskudd, vitaminer, mineraler fettsyrer og mye mer. Finn favoritter fra kjente merker som BioCare, BioSym, Shift, NaturDrogeriet, Solaray, Pharma Nord og mange flere. Vi har ulike produkter tilpasset ulike behov som for eksempel spesielle kosttilskudd tilpasset mann, kvinne, gravide og ammende, barn og de som ønsker å leve et aktivt liv. 

Visning
Sorter
Aloe Vera Drikke 1000ml

Avivir Aloe Vera Drikke Naturel inneholder naturlig, flytende Aloe vera drikke fra Avivir som normaliserer naturlig fordøyelse. Studier viser at inntak av Aloe vera daglig vil regulerer den naturlige mage- og tarmfunksjonen. Aloe vera kan derfor bidra til økt velvære. Aloe vera drikken kan også motvirke irritasjoner etter for eksempel inntak av sterkt krydret eller syrlig mat og drikke. Den naturlige aloe vera drikken har mange gode egenskaper: Aloe vera hjelper til med regulering av blodsukkeret og opprettholdelse av et normalt blodsukkernivå, ved å bidra til kroppens omsetning av insulin. Aloe vera hjelper også til å opprettholde frisk hud og sunne slimhinner. Hudens produksjon av kollagen økes, og huden blir mer elastisk etter 3 måneders inntak.

N37077
OmniSelen 100 tabletter

OmniSelen3 er et kosttilskudd med det essensielle sporstoffet selen, som er utvunnet fra 3 forskjellige veldokumenterte selenkilder. Deriblant organisk bundet selengjær. Sammensetningen av de tre selenkildene bidrar til et effektivt opptak, og avspeiler den naturlige selenvariasjonen som finnes i en allsidig kost. OmniSelen3 inneholder 100 μg selen per dagsdose, i form av organisk bundet selen gjær, l-selen metionin og natrium selenitt.

N37287
OmniVita Stress 60 kapsler

En unik kombinasjon av tre effektive og veldokumenterte adaptogene urter (russisk rot, schisandra og rosenrot) pluss C-vitamin og pantotensyre (B5). De adaptogene urtene bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og brukes mot stress, tretthet og utmattelse. Rosenrot bidrar til normal kognitiv funksjon og kan hjelpe ved behov for økt fokus.

N37285
Echinaforce Halstablett.20 stk

Halstablett Immun inneholder både rød solhatt og salvie og er en halstablett med en unik 2-i-1-funksjon. Den Gir lindring ved sår hals, og brukes også for å forebygge forkjølelsessymptomer og for å støtte opp om et normalt immunforsvar. Vegansk.

N37282
SHIFT Magnesium 180 Tabletter

SHIFT Magnesium består av fire ulike typer magnesium, kombinert med vitamin B6. SHIFT™ Magnesium er derfor lettopptakelig og skånsom for mage og tarm. Magnesium er et viktig mineral som er avgjørende for de aller fleste kroppslige funksjoner. Mineralet magnesium er nødvendig for vi skal kunne ha energi gjennom dagen og for at musklene skal kunne fungere normalt. SHIFT™ Magnesium er sammensatt av fire aktive magnesiumråvarer som i høy grad opptas og utnyttes i kroppen, og som i tillegg er skånsomme for mage og tarm. Vitamin B6 er tilsatt for å bidra til å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium.

N37281
OmniOmega Krill olje 100 kapsler

Krill-olje av beste kvalitet med et unikt innhold av Omega-3 fosfolipider som er lettere opptagelig for kroppen enn alminnelig fiskeolje. Inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal funksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon. Krill er en sterk, naturlig kilde til Omega-3, fosfolipider og antioksidanten astaxanthin!

N37250
Nyhet
Romega Gravid 120 kapsler

Romega GRAVID er et kosttilskudd med omega-3 for deg som er gravid og ammer. Både under og etter svangerskapet er det anbefalt at mor får i seg ekstra omega-3. Hun skal ha nok både til barnet og seg selv. Romega GRAVID inneholder viktig næring for både mor og barn, og særegent for silderognoljen, er at DHA er bundet til fosfolipider. Dette sørger for bedre biotilgjengelighet med raskere opptak, og ingen ubehagelige fiskeoppstøt. Kapslene er små, myke og enkle å svelge. Omega-3 fettsyren DHA er en viktig byggestein i hjernen og netthinnen i øyet, og et tilstrekkelig inntak av DHA er derfor nødvendig for fosterets utvikling av disse organene. Derfor omtales DHA ofte som supermat for babyen. To kapsler Romega inneholder 320 mg DHA. Ved å supplere Romega til et normalt kosthold både under og etter graviditet, kan du være trygg på at du får dekket det anbefalte dagsbehovet av de viktige omega-3-fettsyrene. Nyttevirkningen oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av omega-3 fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

N37252
Xenosulf 80 tabletter

Xenosulf 80 tabletter er et kosttilskudd bestående av en algekombinasjon av chlorella og brunalger med spirulina og urter. Innholdet av jod er en naturlig del av algene.

N37251
Bio-E-Vitamin 240mg 60 kapsler

Bio Vitamin-E fra Pharma Nord har myke gelatinkapsler med 240 mg vitamin E i form av d-alfa-tokoferol og renset soyaolje i hver kapsel. Sterkt og naturlig vitamin-E av farmasøytisk kvalitet. GMO-fri selvfølgelig. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Alle Pharma Nords produkter er produsert på egen fabrikk i Danmark under streng farmasøytisk kontroll.

975859
Eye Complex 60 kapsler

Eye Complex fra BioCare er et næringskompleks med vitamin A og E, sink, kobber, lutein, astaxanthin og meso-zeaxanthin, blåbær, hyaluronsyre og L-taurin utviklet for å støtte øyehelsen. Vitamin A og sink bidrar til normalt syn. Tilskuddet er også egnet for vegetarianere og veganere. Høypotent 4:1 blåbærekstrakt som gir et daglig inntak som tilsvarer 800 mg blåbær. Blåbærekstrakt bidrar til å opprettholde netthinnefunksjon. Lutein, meso-zeaxanthin og astaxanthin er høypigmenterte karotenoider med høy affinitet til netthinnen og macula.

N37241
Nyhet
Liquid Collagen & Hyaluronic Acid 15ml x 14

Liquid Collagen & Hyaluronic Acid fra bioCare er en unik og høypotent kombinasjon av 8000 mg hydrolysert marint kollagen med hyaluronsyre og C-vitamin i en væske med mango- og appelsinsmak for sunn hud. Med vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon og beskyttelse av cellene mot oksidativt stress. Med en avansert form for type I-kollagen som er studert på kvinner over 45 år, og som har vist positiv effekt på hudens elastisitet, fuktighet, glød, fasthet og rynkereduksjon etter 12 ukers tilskudd. Tilsatt hyaluronsyre, som har den unike egenskapen at den binder seg til vannmolekyler. Den finnes i høye konsentrasjoner i alle hudlagene, noe som gir fuktighet, beskyttelse.

N37240
PQQ 15mg, 60 kapsler

Pyrrolokinolinkinon - også kjent som PQQ - er en vitaminlignende forbindelse, en såkalt kofaktor, som hjelper enzymer med å katalysere/forbedre biokjemiske reaksjoner.

N37238
Lenker
Min side