Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kosttilskudd

Her finner du et stort utvalg kvalitetskosttilskudd, vitaminer, mineraler fettsyrer og mye mer. Finn favoritter fra kjente merker som BioCare, BioSym, Shift, NaturDrogeriet, Solaray, Pharma Nord og mange flere. Vi har ulike produkter tilpasset ulike behov som for eksempel spesielle kosttilskudd tilpasset mann, kvinne, gravide og ammende, barn og de som ønsker å leve et aktivt liv. 

Visning
Sorter
Nyhet
Romega Hjerne, 120 kapsler

Romega Hjerne inneholder silderognolje som er naturlig rik på DHA-fosfolipider og kolin. Romega Hjerne har tilsatt utvalgte B-vitaminer. Kapslene til Romega Hjerne er små og myke kapsler som er lette å svelge. Silderognoljen er hentet fra et bærekraftig fiskeri. Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon. Vitamin B2 bidrar til nervesystemets normale funksjon, beskytter cellene mot oksidativt stress og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin B5 bidrar til normal psykologisk funksjon, og

N36920
Nyhet
NDS® Vitamin E+, 90 kapsler

N36933
OmniVita B12 (tidl OmniVegan B12) 100 tabletter

OmniVita® B12 bruker den aktive formen av B12, metylkobalamin, som kroppen kan absorbere direkte uten å måtte konvertere den først. OmniVita® B12 er en sugetablett med smak av bær. Vitamin B12 bidrar til normal funksjon av nerve- og immunsystemet samt energiomsetning. Vitamin B12 hjelper med normal dannelse av røde blodlegemer, omsetning av homocystein, spiller en rolle i celleprosesser og reduserer tretthet og utmattelse.

N36921
Nyhet
NAC 600 mg, 60 kapsler

Endelig er NAC tilgjengelig på det norske markedet! N-acetyl-L-cystein (NAC) er en svovelholdig forbindelse laget av aminosyren L-cystein. L-cystein er involvert i syntesen av keratin, proteinet i bindevev, hud, hår og negler. NAC er en forløper til glutation og NAC støtter dannelsen av glutation. Glutation er et tripeptid bestående av aminosyrene glutamat, cystein og glycin. Hver kapsel inneholder 600mg NAC.

N36918
Nyhet
Female Biotic 30 kapsler

Female Biotic fra BioCare har 4 klinisk undersøkte stammer av levende bakterier med tranebærekstrakt og vitamin B6 for kvinnelig intimhelse. Female Biotic inneholder 10 milliarder mikroinnkapslede, klinisk undersøkte levende bakterier, kombinert med tranebær og vitamin B6 for kvinnelig intimhelse. Kapslene er mikroinnkapslet for 5 ganger mer kraft – en unik proprietær teknologi fra Probiotical® som omslutter de levende bakteriene og øker aktiviteten 5 ganger - noe som tilsvarer 50 milliarder levende bakterier. Her er det spesielt utvalgte levende bakteriestammer som finnes i et sunt vaginalt mikrobiom. Tilsatt Vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Produktet trenger ikke kjølig lagring.

N36916
Nyhet
nadLIFE® Energy+ 30 poser

nadLIFE Energy+ er et kosttilskudd med nikotinamid, spermidin-rikt hvetekimekstrakt, vitamin C og sink. Et tilskudd som gir energi og beskytter cellene. Spermidine er et naturlig polyamine som fins i kroppens celler. Spermidine innholdet i cellene våre avtar etter hvert som vi eldes. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal celledeling og DNA-syntese, samt antioksidantbeskyttelse. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.

N36915
Tru Niagen 300mg, 90 kapsler

Tru Niagen har 300mg Nikotinamid ribosidklorid, en form av niacin. Også kalt nicotinamide riboside chloride. Metabolsk stress kommer i mange former, og tømmer kroppen for NAD+. Niagen® er den patenterte formen for nikotinamidribosid, et cellulært næringsstoff designet for å enkelt gjennomtrenge celleveggen og gi næring til cellen.

N36827
Bio-Vitamin-E, 290mg, 60 kapsler

Bio Vitamin-E fra Pharma Nord er et sterkt og naturlig vitamin E av farmasøytisk kvalitet. Kosttilskuddet med E-vitamin har klare, myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol. Hver kapsel har 290 mg (432 internasjonale enheter IE) vitamin E. Oljen er en renset blanding av soyaoljer som er helt fri for proteiner og har heller ikke østrogene stoffer som gjør at den ikke behøver merkes som et allergen. I vitaminpiller finnes vitamin E ofte som enten dl-alfa-tokoferol eller d-alfa-tokoferol, hvor sistnevnte er den naturidentiske formen. Vitamin E er fettløselig og bør tas på samme måte som andre fettløselige vitaminer sammen med et måltid. Vitamin E fra Pharma Nord kan anvendes av gravide og ammende.

N36841
Nyhet
SHIFT Ledd 60 kapsler

SHIFT Ledd inneholder en kombinasjon av ulike råvarer som Levagen+™, vegetabilsk kondroitin, nypeekstrakt og curcumin ekstrakt for leddhelsen og for mobile ledd. Inneholder aktive råvarer for leddhelsen som kan bidra lindrende og forebyggende mot leddplager og gi økt mobilitet. Produktet består av den aktive råvaren Levagen+™ som er lettopptakelig palmitoyletanolamid (PEA) og et naturlig alternativ til CBD.

N36832
SHIFT Mage 60 kapsler

SHIFT Mage er et kosttilskudd som støtter mage- og tarmfunksjonen. En god mage -og tarmfunksjon har mye å si for det generelle velvære i hverdagen, for energinivået og ikke minst for næringsopptaket. SHIFT Mage støtter mage- og tarmfunksjonen og kan dermed bidra til å redusere fordøyelsesbesvær. Kosttilskuddet inneholder absorberende og balanserende mineralleire, kalt BentoHealth, og ekstrakt av grønn havre. SHIFT Mage er til deg som har lettere plager med fordøyelsen.

N36831
Nyhet
Culturelle Kids Purely Probiotic 30 poser

Culturelle kids er den enkle og effektive måten å støtte barnets sunne fordøyelse med 5 milliarder kolonidannende enheter (CFU) av et av de mest klinisk studerte bakteriestammene, Lactobacillus rhamnosus GG. Culturelle Kids passer for barn fra 1 år og oppover. En hjelp for å få barnets fordøyelsessystem tilbake på sporet og bidrar til å redusere sporadiske fordøyelsesproblemer. Fungerer naturlig med barnets mikrobiom, der 70 % av immunsystemet deres befinner seg.

N36817
Guarana Energy 120 kapsler

Guarana Energy inneholder guaranafrø, paprikafruktpulver og papayabladpulver. Guarana inneholder naturlig koffein, og guaranafrøene bidrar til å redusere mental tretthet og hjelper deg også å føle deg mer energisk. Guarana bidrar til å virke oppkvikkende. Unngå inntak av guarana for nær leggetid pga det naturlige innholdet av koffein.

N36825
Lenker
Min side