Til toppen

Kosttilskudd

Her finner du et stort utvalg kvalitetskosttilskudd, vitaminer, mineraler fettsyrer og mye mer. Finn favoritter fra kjente merker som BioCare, BioSym, Shift, NaturDrogeriet, Solaray, Pharma Nord og mange flere. Vi har ulike produkter tilpasset ulike behov som for eksempel spesielle kosttilskudd tilpasset mann, kvinne, gravide og ammende, barn og de som ønsker å leve et aktivt liv. 

Sorter
Nyhet

VitaePro 44 kapsler

VitaePro er et kjent kosttilskudd for ledd og muskler. VitaePro har ingrdienser med dokumentert effekt. Ingrediensene bidrar til blant annet muskler, ledd, bindevev, hjerte og energinivå. Planteekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin har alltid vært kjernen i produktet, men tilskudder har i senere år blitt beriket med antioksidantene mangan, selen, vitamin C og E, planteekstraktet Boswellia serrata, omega 3-fettsyrene DHA og EPA, olivenekstrakt, samt viktige vitaminene B12 og D.
N36619
Nyhet

Solaray Magnesium pulver 225g

Solaray Magnesiumpulver inneholder magnesiumsitrat som er en lettopptakelig magnesiumforbindelse. Magnesiumpulveret er uten tilsatt smak og løser seg lett opp. Magnesium er viktig for normal muskelfunksjon, og kan hjelpe for ømme og stive muskler, og lette kramper i bena. Magnesiumpulveret er et godt tilskudd i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett. Det opprettholder elektrolytt- og væskebalansen. Samtidig som magnesium bidrar til økt energi, reduserer tretthet og slapphet. Mineralet magnesium er også viktig for normal hjerte- og karfunksjon. Måleskje følger med i boksen for enkel dosering. Kan blandes i alle typer drikker.
N36597

Solaray GPH Solhatt Ekstrakt 60 kapsler

Solhattekstrakt fra Solaray med garantert styrke. Solhatt er en urt som kan styrke immunforsvaret og hjelpe ved forkjølelsessymptomer. Solhatt kan også virke mot uønskede mikroorganismer, og virke svakt febernedsettende og svakt smertestillende. GPH betyr garantert innhold av aktive stoffer. Solhatt inneholder en rekke aktive virkestoffer, hvorav echinacosider regnes blant de essensielle for den immunstyrkende effekten. Solaray GPH Solhatt inneholder en garantert mengde echinacosider. I Nord-Amerika har urbefolkningen lange tradisjoner for bruk av solhatt.
N36599
Nyhet

Solaray Maca 100 kapsler

Maca er et adaptogen som har egenskapene til å bedre kroppens evne til å takle fysisk og psykisk stress. Maca kan derfor bidra til økt motstandskraft mot stress og gi økt energi og utholdenhet. Planten kan brukes av både kvinner og menn, og bidra til normal fruktbarhet. Maca kan fremme en naturlig balanse og lindre symptomer på PMS og overgangsplager hos kvinner. Kan også være nyttig ved potensproblemer.
N36600
Nyhet

Solaray Slippery Elm 100 kapsler

Solaray Slippery Elm med Rødalmbark som kan virke regulerende ved løs mage, lett avførende ved treg mage og hjelpe ved sure oppstøt. Slippery Elm kan virke lindrende på slimhinnene i tarmen. Løs mage, treg mage og sure oppstøt kan ha nytte av Slippery Elm. Rødalmbark kan virke regulerende på magen og være lett avførende ved treg mage.
N36601
Nyhet

Solaray ImmuFocus Daglig 60 kapsler

Solaray ImmuFocus Daglig er utviklet for å gi støtte til immunforsvaret i hverdagen. Sammensetningen består av melkesyrebakterier, plantefiber, urter, vitaminer og mineraler som kan styrke immunforsvaret. Vitamin C, vitamin D, selen og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink, selen og vitamin C bidrar i tillegg til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Effektive ingredienser som gir godt opptak, deriblant vitamin C i form av natriumaskorbat (syrenøytral form), vegansk vitamin D3 fra alge, selen i gjær-fri form og sink i sitratform. I tillegg er det tilsatt støttende bioflavonoider, nype, hvitløk og reishisopp. Plantefiber (akasie-gummi) og melkesyrebakterier i sporeform er også tilsatt ImmuFocus Daglig. Melkesyrebakterienes sporeform sørger for at bakteriene aktiveres først når de når tykktarmen. I tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende melkesyrebakterier.
N36596
Nyhet

Bio Life Fermentert Svart Hvitløk 60 kapsler

Bio Life Svart Hvitløk inneholder ekstrakt av fermentert hvitløk. Det er ved fermentering at hvitløken endrer farge til sort og virkestoffer omdannes og forsterkes. Ekstraktet har ekstra høyt innhold av SAC (S-allyl-cystein) og polyfenoler sammenlignet med pulver av sort hvitløk. S-allyl-cystein er en svovelholdig aminosyre og polyfenoler er antioksidanter fra planter. Hvitløk brukes derfor som daglig tilskudd for å opprettholde helsen, sammen med variert kost og en sunn livsstil. Også kalt Black Garlic. Hvitløk bidrar til normal funksjon i immunsystemet, og inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Hvitløk hjelper til med å opprettholde normale fettnivåer i blodet, og til normal mikrosirkulasjon (sirkulasjon i små og perifere blodårer).
N36583
Nyhet

Grapefruit Extract 90 kapsler

Grapefruit Extract fra BioCare gir en svært konsentrert form for eterisk grapefruktolje for tarmhelse og mikrobiell balanse. Grapefruktekstraktet kommer praktisk i kapsler som er lette svelge. Grapefruktolje kan bidra til mikrobiell balanse i tarmen og generell tarmhelse, takket være dens bredspektrede antimikrobielle egenskaper. Grapefruit Extract gir optimal støtte med 450 mg grapefruktoljeekstrakt, hentet fra skallet av grapefrukten. Grapefrukt er en rik kilde til proantocyanidiner, antioksidantmolekyler som har omtrent 50 ganger større evne til å fjerne frie radikaler enn vitamin C og E. Produktet inneholder ingen unødvendige tilsetningsstoffer.
N36581
Nyhet

Ginseng G 1000 eliksir 300 ml

Ekte Panax Ginseng eliksir, flytende ginseng for mer energi! Det er enkelte perioder i hverdagen som krever mer energi, fysisk eller mentalt. Panax Ginseng bidrar til å redusere tretthet og bidrar til normal kognitiv funksjon, bidrar til oppmerksomheten og understøtter hukommelsen. Ginseng bidrar til normal funksjon av immunsystemet. Ginseng G 1000 Eliksir virker mentalt oppkvikkende når du bare trenger litt ekstra med energi.
N36578
Nyhet

Chondro-Lenk Vegan 120 kapsler

Vegansk Chondro-Lenk for muskler og ledd. Chondro-Lenk vegan inneholder kalk og kondroitinsulfat. Chondriotinsulfat som er hovedingrediensen kommer fra vegansk mikrobiell fermentering, og ikke som tidligere fra bruskvev fra kveg. Kondriotinsulfat blir ofte referert til og sammenlignet med glukosamin på grunn av deres kjemiske forhold – og begge stoffene finnes også naturlig i kroppens bindevev. Kroppens bevegelse avhenger av både muskler og ledd. Kalk, som også er kjent som kalsium og som du også finner i Chondro-Lenk Vegan, bidrar til normal muskelfunksjon og er nødvendig for vedlikehold av normale knokler. Ved å innta 4 kapsler får du 520 mg kondroitinsulfat og 270 mg kalsium.
N36551
Nyhet

Sivomixx 200 milliarder bakterier, 30 x 1,5g sachet

Sivomixx er et kosttilskudd med en unik blanding av levende melkesyrebakterier og andre probiotiske arter. Hver porsjonspose Sivomixx inneholder hele 200 milliarder levende melkesyrebakterier. Sivomixx kan brukes over lengre tid, også samtidig med medisinsk behandling for kroniske problemer i mage-tarmkanalen. Sivomixx kan også brukes i kortere perioder ved forbigående problemer som dårlig fordøyelse, oppblåsthet eller reisemage.
N36549
Nyhet

Vitamin C, D & Sink

Solaray Vitamin C, vitamin D og sink er et ypperlig kombinasjonsprodukt for immunforsvaret. Vitamin C, vitamin D3 og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Produktet inneholder og støttende bioflavonoider. I tillegg reduserer vitamin C tretthet og utmattelse, og støtter normal energiomsetning. Vitamin C har betydning for normal psykologisk funksjon og et fungerende nervesystem. Vitamin D spiller en rolle i normal oppbygging av skjelettet. Vitaminet sørger også for å opprettholde muskelfunksjon og normale tenner, så vel som å bidra til normale kalsiumnivåer i blodet. Sink er et mineral som bidrar til normal hud, hår og negler. Produktet inneholder også mangan, som sammen med sink og vitamin C, er kjent for å bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N36548