Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Marja Entrich

Marja Entrich hudpleieserien ble etablert i Sverige i 1943. Nydelige økologiske hudpleieprodukter som rensekremer, ansiktsoljer, dagkremer og ansiktsmaske, kroppsprodukter som bodylotion, olje og solkremer, i tillegg til hygieneprodukter som såpe, shampoo og deodoranter.

Produktene er Ecocert-merket, og er naturligvis ikke testet på dyr.

Visning
Sorter
Avocado Oil ansiktsolje 15ml

Ansiktsolje fra Marja Entrich med Avocado Oil er en ansiktsolje som effektivt fremmer cellefornyelse og beskytter og styrker huden, også der det er synlige blodkar. Avokakooljen er rik på vitamin A, D, E, sporemner og mineraler som på en naturlig måte hjelper huden å nyttiggjøre seg næringsstoffene. Kraften til fytosteroler, en planteavledet superingrediens, forbedrer utseendet til sliten og matt hud. Ansiktsoljen gjør huden mykere og smidigere, samt bevarer huden elastisk og glatt. Avokadooljen balanserer både fet og tørr hud, og er helt fantastisk som kuldekrem fordi den ikke inneholder vann.

N36859
Carrot Oil ansiktsolje 15ml

Carrot oil ansiktsolje fra Marja Entrich er en deilig olje for daglig bruk med blant annet gulrotekstrakt. Gulrotekstraktet gir huden naturens eget betakaroten. En naturlig gulrotolje for å behandle, forebygge og beskytte huden. Planteavledet betakaroten, en forløper til vitamin A, øker kollagen,- og celleproduksjonen samtidig som den etterlater huden med en utrolig glød. Gulrotoljen er rik på A-vitamin som har en balanserende og oppmykende effekt på huden. Denne ansiktsoljen gir huden en nydelig gyllen glød! Du trenger kun et par dråper. Best resultat får du ved å bruke gulrotoljen utenpå en dagkrem, da fordeler den seg jevnt utover.

N36861
Wheat Germ Oil 15ml

Wheat Germ oil fra Marja Entrich er utvunnet fra hvetekim og skall av hvetekorn. Hvetekimsoljen er en ansiktsolje med nærende og reparerende egenskaper. Ansiktsoljen er rik på vitamin E som er en antioksidant. Oljen har pleiende, fuktighetsgivende og beskyttende fordeler.

N36879
Almond Oil 15ml

Almond Oil 15ml fra Marja Entrich er en nydelig ansiktsolje med næringsrik mandelolje.

N36856
Sea Weed Cream Soap 250ml

En bestselger! Sea Weed Cream Soap 250ml fra Marja Entrich er en mild, botanisk, kremet kroppsvask med naturlige ingredienser. Dusjsåpen er beriket med tangekstrakt for å skånsomt rense og nære huden din med et fuktighetsgivende skum som etterlater huden hydrert, forfrisket og fornyet. Body washen passer alle hudtyper.

N36872
Facial Cleansing Cream 100ml

Facial Cleansing Cream fra Marja Entrich er en krembasert ansiktsrens for alle hudtyper. Rensekremen renser huden skånsomt og effektivt, samt fjerner overflødig smuss. Huden etterlates ren, frisk og klar. Rensekremen inneholder blant annet tang, blåbær og solsikkeolje.

N36865
Peeling Balm 50ml

Skånsom Peeling Balm 50ml fra Marja Entrich for ansiktet. Peeling balmen åpner porene, fjerner døde hudceller effektivt, men skånsomt. Resultatet blir myk, frisk og revitalisert hud. Denne eksfolierende balmen er basert på rensekrem med silisiumdioksid som peelingmiddel og ekstrakter fra tang.

N36871
Aloe Moisture Cream 150ml

Aloe Moisture Cream 150ml fra Marja Entrich er en beroligende og kjølende bodylotion for hud som er overeksponert for solen. Body lotionen er beriket med aloe vera-ekstrakt, anerkjent for sine eksepsjonelle beroligende egenskaper. Calendula-ekstraktet i kremen holder huden myk og glatt. Aloe vera bidrar til å redusere rødhet, forhindrer hudflassing og gjenfukter huden. Aloe Moisture Cream passer alle hudtyper, men er ideell for tørr, irritert og soleksponert hud.

N36857
Avocado Balm 150ml

Avocado Balm fra Marja Entrich er en nærende og pleiende kroppskrem med avokadoolje for å fukte huden. Avokadooljen hindrer huden i å tørke ut, lukker inn fuktigheten, og etterlater den fløyelsmyk og glatt. Avocado balmen er for hud som trenger ekstra pleie. Balmen absorberes raskt.

N36858
Jasmine Shampoo 250ml

Jasmine Shampoo fra Marja Entrich er en rensende og fuktighetsgivende sjampo med pleiende jasminekstrakt. Jasmin er tilsatt som urteingrediens for å hjelpe til med å bekjempe tørrhet, friske opp håret og tilføre fuktighet. Den skånsomme formelen er forsterket med argan kjerneolje – den reneste formen for arganolje – for å gjenopprette mykheten samtidig som den tilfører naturlig glans. Jasmin sjampoen er ypperlig til tørt og skadet hår.

N36867
Bio-Special Cream 50ml

Bio-Special Cream fra Marja Entrich er en dypt nærende dagkrem beriket med nøye utvalgte næringsrike oljer og fuktighetsgivende planteekstrakter. Ansiktskremen inneholder revitaliserende Revitalin. Det er et avansert hudpleiekompleks som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige elastisitet og fuktighetsbalanse ved å øke hudens energinivåer. Bio-Special Cream er ideell for tørr eller sensitiv hud.

N36860
Light Facial Cream 50ml

Light Facial Cream 50ml fra Marja Entrich er en lett dagkrem som umiddelbart gir fuktighet til huden takket være dens næringsrike og potente ingredienser. Naturlige ekstrakter fra bjørkesaft og nype gjør huden myk og strålende. Kremen absorberes raskt inn i huden.

N36868
Lenker
Min side