Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Flåttfrid

Flåttfrids myggmiddel og flåttmiddel er et 100% naturlig insektsmiddel utviklet i Norge. Produktene er trygge i bruk for folk og dyr, og frie for DEET, petrolatum, parabener, permethrin og silikon. Myggsprayen og kremen dufter friskt av sitrus med et hint av eukalyptus.

Visning
Nyhet
Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere fast form/krem 100ml

Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere i fast form som krem. Dette er et insektmiddel, Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere som flått, knott og mygg. Flåttfrid's Original er for deg med tørr og sensitiv hud, den pleier mens den beskytter mot insekter. Inneholder 30% Citriodiol (Olje fra sitroneukalyptus treet), kokosfett og bivoks. Flåttfrid's er laget av utelukkende naturlige ingredienser, det er derfor fri for gifter og kan trygt brukes på både dyr og mennesker. Et naturlig myggmiddel og flåttmiddel som krem og uten DEET og parabener. Flåttfrid's er trygg i bruk for både mennesker, dyr og natur. Inneholder ingen giftige kjemikalier som er skadelig for deg eller naturen. Flått, knott og mygg avskyr lukten av Citriodiol og du unngår å bli bitt eller stukket, i motsetning til DEET (som også løser opp lakk og plast) og permethrin dreper den ingenting. Virketid 4-8 timer. Snill mot deg og naturen. Utviklet i Norge.

N37327
Nyhet
Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere, flytende form spray

Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere, her i flytende form som spray. Et naturlig insektsmiddel, Flåttfrid's vidundermiddel mot blodsugere som flått, knott og mygg. Flåttfrid's naturlige myggspray er laget av utelukkende naturlige ingredienser, det er derfor fri for gifter og kan trygt brukes på både dyr og mennesker. Et naturlig myggmiddel og flåttmiddel uten DEET og parabener. Enkel påføring med spray. Holder ekle blodsugende insekter unna i 4-8 timer. Flåttfrid produktene er utviklet i Norge.

N37326
Lenker
Min side