Til toppen

Artikler og oppskrifter til opplysning og inspirasjon

Her finner du forskjellig innhold som spenner fra forskning og faglige artikler, til nyttig informasjon og gode, sunne oppskrifter. De siste publiserte artiklene finner du øverst på siden.

Nutrisorb® flytende tilskudd

En serie moderne, flytende tilskudd fra Biocare med innhold fra de beste kildene i naturlige, aktive former sikrer en høy absorbsjon.

Creamy Cashewnøttis

Sunn og hjemmelaget is med cashewnøtter og med digg sjokoladetrekk! Vegansk iskrem som enkelt lages med foodprocessor eller blender.

Nigellafrøolje - Kleopatras skjønnhetsolje

Siden Kleopatras tid har nigellafrøolje vært brukt som en skjønnhetsolje. Oljen kan brukes både innvortes og utvortes.

Proteinrik Pesto

Proteinpulveret fra Plantforce Synergy er helt perfekt å lure inn i alle mulige retter. Sjekk ut denne digge pestoen med ekstra proteiner!

Sommerens beste hårkur

Hår og hodebunn får gjennomgå hardt med sol og bading. Vi deler her en supergod hårkur for både hår og hodebunn. Kun vegetabilske ingredienser!

Frisk og sommerlig bringebærsorbet

Lyst på noe godt og kjøle deg ned med i sommervarmen som samtidig fyller kroppen med gode næringsstoffer?

Syre og base i balanse for god helse

En balansert syre-base er en viktig forutsetning for helsen vår. Les om hva som påvirker den viktige balansen.

Kokos Panna cotta

Oppskrift på Kokos-pannacotta med bringebærsaus og karamelliserte mandler - Den ultimate festdesserten som kan lages vegansk og glutenfri.

Umami Popcorn med svart salt

Svart salt er naturlig rikt på svovel og gir en fantastisk god umami-smak til maten. Prøv det sammen med popcorn, så enkelt og så godt!

7 gode grunner for hvorfor du bør prøve Gua sha ✨

Hvorfor du bør gjøre Gua sha ansiktsmassasje, og slik gjør du det. Hudpleietipset for glødende hud!

Påskebar med ekstra power

Den perfekte bar skal smake godt og gi deg det lille ekstra når du trenger det. Her får du oppskriften på en påskebar som er perfekt både til lange tu ...

Lag din egen ansiktsmaske!

Så enkelt kan du lage din egen ansiktsmaske med naturlige ingredienser for en glødende sunn hud. Vi gir deg oppskriften på ansiktsmasken som pleier og ...

Hva er Fungal Akne?

Har du noen gang hørt om Fungal Acne? Mange tilskriver akne til hormonelle endringer som pubertet og graviditet, men det kan faktisk være forårsaket a ...

Clean fifteen og Dirty dozen

Sjekk "The dirty dozen" - listen over de mest sprøytede frukt og grønnsakene, som du bør kjøpe økologisk. Se også liste over de reneste.

Epsom salt

Epsom salt kan brukes til både utrensing og i badevannet. Det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen, samt at det har en muskelavslappende effekt.

Detox Mini Guide

Hva er viktig å tenke på for en trygg og god utrensing? Hvilke produkter kan støtte kroppens normale prosesser for avgiftning? Her får du tipsene som ...

Urolige tider

Det er mange som kjenner på en ekstra indre uro for Covid-19, smittefare, familie, jobb, økonomi etc. Bekymringer, tanker og stress som gjør det vansk ...

Homeopati på Arnika.no

Fra den 1. januar 2021 vil det bli lov å selge vanlige reseptfrie homeopatiske medisiner i egne godkjente «LUA» utsalg som Arnika.no.

Har du søvnproblemer?

Så mange som en av tre sliter enten med å få sove, eller våkner midt på natten. Det finnes både råd og reseptfrie legemidler som kan hjelpe.

Mange har jernmangel

Ifølge WHO er jernmangel en av de mest vanlige manglene i verden, og omkring hver tredje kvinne er rammet. Er du mye trett og sliten kan du mangle jer ...

Digge belgiske vafler!

I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da er vafler helt innafor på en onsdag, eller hvilken som helst annen dag! Sjekk ut denne bombesikre o ...

C-vitamin og immunforsvar

Mange er nå spesielt opptatt av å opprettholde et sterkt immunforsvar for tiden. Men, visste du at vitamin C også har flere andre viktige funksjoner?

Pepperkakekuler

Camilla deler en favoritt! Deilige, veganske og glutenfrie pepperkakekuler. Enkle å lage, inneholder bare sunne råvarer og er i tillegg sukkerfri!

3 digge frokoster!

Føler du deg litt lite oppfinnsom når det kommer til dagens første måltid? Her er 3 oppskrifter på digge frokoster som tar under 10 min å forberede.