Til toppen

Artikler og oppskrifter til opplysning og inspirasjon

Her finner du forskjellig innhold som spenner fra forskning og faglige artikler, til nyttig informasjon og gode, sunne oppskrifter. De siste publiserte artiklene finner du øverst på siden.

Detox Mini Guide

Hva er viktig å tenke på for en trygg og god utrensing? Hvilke produkter kan støtte kroppens normale prosesser for avgiftning? Her får du tipsene som ...

Søvnløs pga Covid-19?

Det er mange som kjenner på en ekstra uro omkring Covid-19, smittefare, familie, jobb, økonomi etc. Bekymringer, tanker og stress som gjør det vanskel ...

Homeopati i fritt salg

Fra den 1. januar 2021 vil det bli lov å selge vanlige reseptfrie homeopatiske medisiner i egne godkjente «LUA» utsalg som Arnika.no.

Har du søvnproblemer?

Så mange som en av tre sliter enten med å få sove, eller våkner midt på natten. Det finnes både råd og reseptfrie legemidler som kan hjelpe.

Mange har jernmangel

Ifølge WHO er jernmangel en av de mest vanlige manglene i verden, og omkring hver tredje kvinne er rammet. Er du mye trett og sliten kan du mangle jer ...

Digge belgiske vafler!

I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da er vafler helt innafor på en onsdag! Sjekk ut denne bombesikre oppskrift på skikkelig digge vafler ...

C-vitamin og immunforsvar

Mange er nå spesielt opptatt av å opprettholde et sterkt immunforsvar for tiden. Men, visste du at vitamin C også har flere andre viktige funksjoner?

Pepperkakekuler

Camilla deler en favoritt! Deilige, veganske og glutenfrie pepperkakekuler. Enkle å lage, inneholder bare sunne råvarer og er i tillegg sukkerfri!

3 digge frokoster!

Føler du deg litt lite oppfinnsom når det kommer til dagens første måltid? Her er 3 oppskrifter på digge frokoster som tar under 10 min å forberede.