Alt du trenger er:
- 400 g yoghurt (f.eks. kokosyoghurt)
- 4 ss peanøttsmør
- 25 g Plantforce proteinpulver med smak av vanilje
- Peanøtter (kan ekskluderes)
- Ispinner
Sjokoladetopping:
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen yoghurt, peanøttsmør og proteinpulver i en skål og rør til en jevn blanding.
2. På et bakeark former du runde is. Midtveis i prosessen legger du ispinnene midt i sirkelen og dekker deretter over pinnen med is. Strø så over peanøtter om ønskelig.
3. Sett isen i fryser i minimum 3 timer.
4. Smelt sjokoladen over vannbad og tilsett kokosolje til du får en tynn konsistens. Hvor mye kokosolje du trenger kommer an på type sjokolade du bruker, men ca. 1 ss.
5. Ta ut isen av fryseren og dypp den i sjokolade eller bruk en skje til å drysse sjokoladen over.
6. Isen kan nå settes tilbake i fryseren eller nytes med en gang.
Ved oppbevaring over lengre tid bør isen oppbevares i en tett boks i fryseren. Gi isen noen minutter på å tine før du nyter den.