Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Belgfrukter, ris og pasta

Her finner du et utvalg økologisk ris, pasta, quinoa, bønner med mer. Fullkornsfavoritter til hele familien. 

Visning
Sorter
Quinoa, svart økologisk 500g

Økologisk, svart Quinoa fra Saltå Kvarn. Quinoa er en urt som stammer fra Sør-Amerika. Quinoa er en kilde til protein, rik på kostfiber og har et lavt innhold av mettet fett. Quinoa er enkelt å lage.

N32950
Helios Beluga linser økologisk 500g

Helios Belugalinser er økologiske små sorte linser med fast konsistens og delikat smak. Allsidig planteprotein til salater, supper og gryter. Delikate, sorte linser som har fått sitt navn fordi de kan minne om belugakaviar.

N37135
Basis-farsemix, Økologisk, Vegetabilsk 500g

Basis-Farsemix, 100% vegetabilsk og både økologisk og glutenfri. En fin erstatning for kjøtt-farse i det vegetariske kostholdet. Blandingen består av soyabønner, mungbønner, grønne erter, kikerter, røde linser, azuki-bønner og brune linser. Vegetar- og vegankost er ikke bare alminnelig blandingskost minus kjøtt. Vegetarianere og veganere spiser flere grønnsaker, vegetabilske oljer, bønner, nøtter, karbohydrater og frukter. Basis-Farse mix er en spennende kombinasjon til en travel hverdag, når man ønsker velsmakende, vegetarisk mat.

N35368
Speltpasta, fullkorn spirelli, økologisk 500g

Økologisk speltpasta med fullkorn av høy kvalitet fra produsenten Naturata. Pastaskruene er sertifisert Demeter. De beste Demeter ingrediensene og en god fremstillingsmetode gjør Naturata pasta til en herlig smaksopplevelse for store og små.

N35351
Speltpasta, spirelli, økologisk 500g

Økologisk speltpasta av høy kvalitet fra produsenten Naturata. Spelt pastaskruene er sertifisert Demeter. De beste Demeter ingrediensene og en god fremstillingsmetode gjør Naturata pasta til en herlig smaksopplevelse for store og små.

N33078
Helios røde linser økologisk 500g

Økologiske røde linser fra Helios. Røde linser har en mild smak og en myk konsistens. Røde linser blir myke ved koking og passer derfor perfekt supper og gryteretter.

N37136
Lenker
Min side