Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Mat og drikke

Her finner du et stort utvalg av sunne, næringsrike matvarer og drikkevarer. Vi har en rekke allergivennlige matvarer og bakeprodukter til deg som ønsker glutenfritt, laktosefritt, vegansk, vegetarisk og lavkarbo. Finn økologiske favoritter som supermat, urter, kaffe og te, sunn snacks, sjokolade, pasta, krydder, proteinpulver, babymat og mye mer. 

Visning
Sorter
Kamilleblomst (Matricaria chamomilla) 100g Tørket urt

Tørkede kamilleblomster som kan trekkes som te og drikkes, samt anvendes utvortes som omslag, til bad eller gurglevann. Plantedelen som er brukt er blomst. Tørkede kamilleblomster er velegnet som te. Alene eller i blanding med andre urter.

853639
Nyhet
Aronia juice Orginal ØKO 330ml

Økologisk aroniajuice uten tilsetningsstoffer. Denne Aroniasaften, også kjent som svartsurbærjuice, er laget utelukkende av 100% økologiske aroniabær. Aroniajuicen er rik på antioksidanter og et sunt valg for kroppen din. Smaken er frisk og syrlig. Nyt aroniajuice som den er, eller den kan blandes med vann for en mildere smak. En av de største fordelene med ren aroniasaft er innholdet av verdifulle plantestoffer kalt antocyaniner og polyfenoler. Antocyaninene gir den rike fargen og disse stoffene har anti-inflammatoriske egenskaper, som kan bidra til å redusere betennelse i kroppen. For å dra nytte av disse helsefordelene anbefales det å drikke 100ml av saften daglig etter et måltid.

N36842
Hibiscusblomst, 1000g Knust

Knust hibiscusblomst som er nydelig til te. Den lekre hibiscusblomsten er med sin flotte røde farge perfekt å brygge en rykende varm og innbydende kopp urtete på. Natur-Drogeriets hibiscusblomst er også lekker til iste, kombinasjonen av det søte og sure virker leskende og slukker tørsten.

N36828
Glucobooster, GlukoseGel Blåbær 30g

Glucobooster inneholder ren drikkbar glukose gele med blåbærsmak. Når man opplever føling, anbefales inntak av raske karbohydrater. Den raskeste måten er ren glukose. Siden glukose tas opp og øker blodsukkeret raskere enn vanlig sukker og andre karbohydrater, virker GlucoBooster i løpet av 2 - 4 minutter. Tuben er praktisk, renslig og enkel å ha med seg, og den inneholder 17,5 g ren glukose.

965851
Glucobooster, GlukoseGel Blåbær 8 x 30g

Glucobooster inneholder ren drikkbar glukose gele med blåbærsmak. Når man opplever føling, anbefales inntak av raske karbohydrater. Den raskeste måten er ren glukose. Siden glukose tas opp og øker blodsukkeret raskere enn vanlig sukker og andre karbohydrater, virker GlucoBooster i løpet av 2 - 4 minutter. Tuben er praktisk, renslig og enkel å ha med seg, og den inneholder 17,5 g ren glukose. Fås her som økonomipakning med 8 stk drikkbar glukosegel tuber a 30g

857460
Sitronskall 100g Økologisk

Økologisk sitronskall som er tørket og i biter. Det tørkede sitronskallet benyttes ofte til urtete eller i bitter. Sitronen vokser i varmere strøk. Den store duftende sitrusfrukten har tykt skall og vokser på en langsomt voksende busk eller et lite tre som blir 2-5m høyt, med grønne sitronduftende blader.

N36722
Dr. Antonio Martins King Kokosvann ØKO 500ml

Økologisk, premium kokosvann fra Dr. Antonio Martin. Her får du nydelig kokosvann fra modne King-kokosnøtter som kun dyrkes på Sri Lanka. King-kokosnøtter er kjent for sin unike kvalitet. King kokosvann er klar og forfriskende, litt søt på smak og med et hint av kokos. Denne kokosjuicen er en opplevelse... Kokosvann har lavt kaloriinnhold, uten fett og med samme mineralbalanse som i vår egen kropp. Det er grunnen til at mange som ønsker et balansert kosthold liker kokosvann ekstra godt.

N36708
Helios kokosmelk økologisk 400ml

Økologisk kokosmelk fra Helios. Kokosmelken er laget av modne, økologiske kokosnøtter. Dette er en nydelig, økologisk kokosmelk med silkemyk og deilig kremet konsistens. Den litt søtlige smaken gjør den perfekt til å avrunde smaken og tilføre fylde. Kokosmelk er mye brukt i det asiatiske kjøkkenet og brukes blant annet i curry, supper, sauser og gryter. Fungerer også ypperlig som vegansk, laktosefritt alternativ til fløte. Samt en super base til kremete og mettende smoothies.

N36696
OHO! Linsbågar Chips Cheddar cheese 100g

Linsbågar Cheddar cheese er knasende sprø chips med en fantastisk smak av ost. Linsbågar er en litt sunnere snacks laget av linser. Linsechipsen er en kilde til protein og fiber, og et ypperlig alternativ til digg og sunn snacks.

N36681
OHO! Linsbågar Jalapeno & Lime 100g

Oho! Linsbågar er sprø og smakfulle chips med en digg smak av Jalapeno og lime. Dette er litt sunnere chips laget av linser, så de er en kilde til både protein og fiber, og et genialt alternativ til en litt sunnere snacks.

N36682
OHO! Linsbågar Maple Bacon taste 100g

Oho! Linsbågar Maple Bacon er knasende sprø chips laget av linser. Linsechipsen er det ultimate alternativet for alle som ønsker en digg og litt sunnere snacks. Disse chipsene er en kilde til protein og fiber og smaker helt fantastisk. Så gode er de at det skal godt gjøres å stoppe før posen er tom...

N36680
OHO! Linsbågar Sourcream & Onion 100g

OHO! Linsbågar er smakfulle og sprø chips laget av linser. Disse chipsene er veganske og en kilde til protein og fiber, pluss at det smaker superdigg! OHO! Linsbågar Sourcream & Onion smaker godt av rømme og løk, men helt vegansk. Linsbågar er det ultimate alternativet for alle som ønsker en digg og litt sunnere snacks. Sprø konsistens og deilig smak!

N36679
Lenker
Min side