Til toppen

Mat og drikke

Sorter etter:
Nyhet

Tulsi Lax Tea øko 25 teposer

Tulsi Lax er en koffeinfri urteblanding som er beroligende og gir en effektiv avførende virkning. Den økologiske urteblandingen består av peppermynte, mynte og lakris, som er kombinert med sennes som laksativ. Sennes kan virke vanedannende og bør brukes med forsiktighet. Kombiner gjerne med andre tiltak for tarmfunksjonen, som kostomlegging, melkesyrebakterier, nok drikke/væskeinntak, kostfiber, mosjon og/eller slimdannende urter som loppefrø, linfrø og almebark. 
N36323
Nyhet

Tulsi Wellness Tea øko 25 teposer

Tulsi Wellness te fra Organic India er en nydelig og kraftig blanding av Tulsi, Ashwagandha, moringa og Brahmi. Den økologiske teblandingen virker oppfriskende og stimulerende, samtidig som den er naturlig koffeinfri.
N36324
Nyhet

Tulsi Brahmi Tea øko 25 teposer

Tulsi Brahmi te inneholder to av Ayurveda's mest legendariske urter; Tulsi og Brahmi i ren form. En nydelig koffeinfri te som skjerper og balanserer.
N36322
Nyhet

Sukrin Chocolate drink 250g

Deilig sjokoladedrikk fra Sukrin og Funksjonell Mat som kan nytes både varm og kald. Sukrin Chocolate Drink kan brukes i alle typer melk, både varm og kald. Favorittmelken din med sjokoladesmak kan drikkes både til frokost, lunsj, etter trening, i termos på tur og når du vil unne deg selv noe ekstra godt. Sjokoladepulveret inneholder 80% mindre kalorier enn tilsvarende konkurrerende sukkerfrie produkter og passer perfekt inn i et lavkarbo-/ketokosthold, samt for diabetikere,
N36311
Nyhet

MCT Oil Powder økologisk 200g

Økologisk MCT pulver fra Purasana med mellomlange vegetabilske fettsyrer (medium chained triglycerids) fra kokosnøttolje. MCT-fettsyrene gir mye energi uten at det lagres i fettdepotene, og er derfor perfekt å innta for rask energi. MCT-pulveret gir deg en lengre metthetsfølelse og gir deg det ekstra energikicket som iblant trengs. Purasana MCT-pulver består av 70% MCT-pulver fra olje og 30% akasiefibre. En servering på 5 g inneholder 1,75g kaprylsyre (C8) og 1,23g kaprinsyre (C10). MCT-Pulveret kan du tilsette proteinshaker, smoothier, frokostblanding, juice, kaffe, latte etc.
N36316
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 70% Piura 60g

Prisvinnende sjokolade med en unik smak! Vigdis Rosenkilde kjøper kakaoen direkte av bonden Elias Cruz i Piura. I Piura Blanco-kakao er det en høy andel av hvite kakaobønner. Blanco betyr hvit. De hvite kakaobønnene gir en mildere smak og en lysere farge på sjokoladen. Piura Blanco er en unik og ettertraktet kakaotype med smaksnoter av sitrus, bakt frukt, nøtter og karamell. Smaksnotene kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin og kaffe. Ingen kunstig smak er tilsatt.
N36312
Nyhet

Jordnøttolje 500ml

Mild jordnøttolje til hudpleie eller matlaging, og som er både smaks- og luktnøytral. Oljen kan tilsettes smoothies, i hjemmelagde juicer og på salater. Oljen tåler også høye temperaturer og egner seg derfor godt som stekeolje og frityrolje. Jordnøttoljen kan brukes til f.eks. massasje.
N36305

Løvetannrot 100g

Tørket og skåret løvetannrot er god til urtete, og har en lett bitter smak. Løvetann er en melkesaftførende urt, som er godt kjent som den flotte gule løvetannen om sommeren. Planten er til mange hageeieres store ergrelse meget alminnelig og hardnakket, men heldigvis kan den noe annet enn å være ugress. Løvetann er igjen blitt en populær ingrediens i det nordiske kjøkkenet, både i salater og juice.
N36304
Nyhet

Sukrin kokosmel, ØKO 400g

Sukrin Kokosmel er et naturlig glutenfritt mel som er rikt på fiber. Økologisk kokos er tørket og fettredusert, og deretter finmalt for å lage kokosmel. Kokosmelet har en naturlig søt smak og er mye brukt i proteinbarer og lignende. Gjerne i kombinasjon med proteinpulver for god proteinbakst. For å få et godt tilskudd av fiber og redusere karbohydrater, så kan du erstatte opptil 1/4 av hvetemelet i bakeoppskrifter med Kokosmel.
N36269