Til toppen

Kakaopulver fra råkakao, økologisk 150g Pulver

Varenummer: N35074
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SuperNature

ink. mva.

Råkakao er rik på protein og magnesium, og derfor passer pulveret fint i smoothie og etter trening. Råkakao er bittert på smak, og næringsstoffene beholdes ved skånsom bearbeiding. Kan søtes etter behov. Brukes i desserter og bakverk. Lages av økologiske Criollo-bønner fra Peru.

Oppgitt innhold per 100 gram

Ingredienser mengde % av RI
100% kakaopulver fra økologiske Criollo-bønner (kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter)    
Energi (kJ/kcal) 1500/360  
Fett 14 g  
-hvorav mettet fett 7,8 g  
Karbohydrater 19 g  
-hvorav sukkerarter 1,5 g  
Kostfiber 31 g  
Protein 25 g  
Salt 0 g  
Magnesium 570 mg 152%

Brukes til det du normalt bruker kakaopulver til! Oppskrift på herlig kakao på pakken.

Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.
N32639

Hot Chocolate drink, økologisk 300g Pulver

Green and Blacks Hot Chocolate drink er en nydelig, økologisk varm sjokolade som røres ut i melk. Denne varme sjokoladedrikken er basert på den samme gjenkjennelige bittersøte sjokoladen som fra sjokoladebarene. Hot Chocolate drink granulene gir deg en kremet, varm og god sjokoladeopplevelse når blandet med varm melk. Opplev en intens sjokoladeopplevelse i hver munnfull!
N32350

Kakaopulver, Økologisk 200g Pulver

Økologisk kakaopulver naturlig rikt på næringsstoffer. Kakao har mange bruksområder utover en deilig kopp kald eller varm kakaodrikke. Kakaopulver er supert å bruke i smoothies, kaker og annen matlaging.
N35618