Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Epinutrics

Visning
Sorter
Epi-Fucoid 60 kapsler

Epi-Fucoid 60 kapsler med kelp er laget av norsk blæretang. Blæretang har et naturlig høyt innhold av jod. Fucoid fra tang inneholder en rekke næringsstoffer.

N37004
Epi-Magnesium 60 kapsler

Epi-Magnesium er et kosttilskudd fra Epinutrics med magnesium. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og normal funksjon i nervesystemet. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, til normal psykologisk funksjon og til energiomsetning. Magnesium er viktig for vedlikehold av ben og tenner.

N37016
Epi-Chaga 60 kapsler

Epi-Chaga 60 kapsler fra Epinutrics inneholder Chaga som er plukket for hånd i Nord-Norge. Epinutrics Chaga er et kosttilskudd med 100% naturlige ingredienser. Chaga – Inonotus obliquus vokser på bjørketrær over hele landet, også kjent som kreftkjuke. Den har lang brukstradisjon og har vært brukt av Samer, Inuitter og andre som bor i polare strøk over flere tusen år. Chaga har vært brukt for sin evne til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress.

N36996
Epi-Omega 3 villaks, 60 kapsler

Epi-Omega 3 villaks, 60 kapsler fra Epinutrics inneholder Omega 3 fra arktisk villaks uten miljøgifter og antibiotika. Kapslene er uten fiskesmak og lette å svelge. Oljen er kaldpresset og fersk. Omega 3 villaks olje i kapsler blir ofte foretrukket av de som ikke liker å ta omega 3 i flytende form. Oljen er flytende inne i kapslene men kapslene smaker så å si ingenting. De er også behagelig lette å svelge. På denne måten får man i seg lett absorberbar kvalitets omega 3 uten smak.

N36997
Epi-A vitamin 60 kapsler

Epi-A vitamin 60 kapsler fra Epinutrics med kun naturlig A-vitamin. Epi-A vitamin er et fettløselig vitamin med brokkoli, rødkløver, gulrot, spirulina, chlorella og betakaroten. Gode kilder til vitamin A og karotenoider (provitamin A) i kostholdet er tran, fet fisk, lever, eggeplomme, melkeprodukter, gulrøde og grønne grønnsaker. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N36998
Epi-B vitamin 60 kapsler

Epi-B vitamin 60 kapsler fra Epinutrics er et naturlig kosttilskudd med B-vitaminer. Epi-B Vitamin inneholder forskjellige B-vitaminer som støtter kroppens funksjoner og egner seg for de som opplever tretthet eller mangel på energi. Innholdet av f.eks. vitamin B12 reduserer tretthet og utmattelse. Epi-B Vitamin er et tilskudd som er sammensatt av mange forskjellige vitaminer, og noen deltar i produksjonen av energi fra karbohydrater og fett. B-vitaminer er en gruppe vannløselige vitaminer som spesielt er viktig for cellenes stoffskifte. B-vitaminene finnes i alt vev, og er bl.a med på å opprettholde normalt nervesystem, bidrar til blodbygging, samt at de er viktige for hår, hud og slimhinner. Vitaminene tas lett opp fra tynntarmen og fordeles i alle kroppens celler.

N36999
Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler

Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler fra Epinutrics er laget av ekstrakt fra unge grønne skudd fra bygg. Spirene er lufttørket (frysetørket) ved lave temperaturer og utsatt for luftbølger som bryter plantestrukturen ned til et veldig finkornet og næringsrikt pulver. Det er ganske likt hvetegress, men lettere å fordøye. Friske, grønne spirer fra bygg gress er svært næringsrike. Bygg er også rikt på klorofyll.

N37000
Epi-C vitamin 60 kapsler

Epi-C vitamin 60 kapsler fra Epinutrics inneholder blant annet Acerola, tyttebær og multebærekstrakt. Vitamin C finnes naturlig i grønnsaker og frukt og er vannløselig. I tillegg er det en antioksidant og Vitamin C beskytter cellene ved oksidativt stress (antioksidant). Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen som er viktig for hud, slimhinner, brusk m.m. Vitamin C bidrar til normal funksjon i nervesystemet. Vitamin C bidrar til normal funksjon i immunforsvaret.

N37001
Epi-Vitamin Complex multivitamin 60 kapsler

Epi-Vitamin Complex multivitamin er utviklet for å gi maksimal utnyttelse av næringsstoffene i kroppen. Kosttilskudd fra Epinutrics er helt naturlige og har ingen tilsatte konserveringsmiddel. Her får du et multivitamin tilskudd som kun inneholder naturlige vitaminer og mineraler.

N37015
Epi-Turmeric, Gurkemeie 60 kapsler

Epi-Turmeric 60 kapsler er et kosttilskudd med Gurkemeie, tilsatt artisjokk og sort pepper. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde ledd og leddenes fleksibilitet. Gurkemeie bidrar også til et normalt immunsystem og vedlikehold av normal leverfunksjon. Gurkemeie stimulerer appetitt ved appetittløshet, samt fremmer leverens utrensing og omsetning av fettstoffer.

N37014
Epi-Sulforaphane 60 kapsler

Epi-Sulforaphane 60 kapsler inneholder brokkoli og lycopen fra tomat. Brokkoli er en super grønnsak som inneholder en rekke næringsstoffer og antioksidanter. Produktet inneholder minimum 4% glukosinater og 640 mg brokkolispirer per døgndose.

N37013
Epi-K2 vitamin 60 kapsler

Epi-K2 vitamin 60 kapsler inneholder Vitamin K2 i kombinasjon med gurkemeie, artisjokk og sort pepper. Vitamin K er viktig for koagulering av blodet (normal blodlevring). Vitamin K (kinon) er et fettløselig vitamin som finnes i blant annen formene, K1 og K2. Vitamin K1 (fyllokinon) produseres av planter og alger og finnes i grønne grønnsaker, og da spesielt bladgrønnsaker. Vitamin K2 (Menakinon) kan produseres av ulike tarmbakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat.

N37005
Lenker
Min side