Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Epinutrics

Visning
Sorter
Epi-Fucoid 60 kapsler

Epi-Fucoid 60 kapsler med kelp er laget av norsk blæretang. Blæretang har et naturlig høyt innhold av jod. Fucoid fra tang inneholder en rekke næringsstoffer.

N37004
Epi-Cor Balance 60 kapsler

Epi-Cor Balance 60 kapsler er et avansert og sammensatt kosttilskudd med krillolje, Astaxanthin, Fosfolipider, Vitamin A, Vitamin E, Kolin og et spesielt soppekstrakt kalt MEDIS. Krillolje blir mer og mer populært som kosttilskudd og som et alternativ til fiskeolje. Dette skyldes hovedsakelig krillens høye innhold av flerumettede omega 3-fettsyrer DHA og EPA, samt deres naturlige innhold av antioksidanter og fosfolipider. Krilloljen er rik på omega-3 fettsyrer, fosfolipider, vitamin A og E, samt en høy konsentrasjon av astaxanthin. Epi-Cor Balance inneholder også en unik form for vitamin E som inkluderer 8 forskjellige typer både alfa- og beta-tokoferoler. Kolin bidrar til fettomsetningen og leverfunksjonen. Kolin er et stoff som er en bestanddel i cellemembraner, blant annet. I kroppen er kolin involvert i ulike prosesser og bidrar for eksempel til normal omsetning av fettstoffer (lipidomsetning) og til omsetning av homocystein. Kolin støtter og opprettholder også normal funksjon av lever. Medis-soppen er dyrket fra 5 ulike sopper gjennom nesten 50 år med forskning og utvikling og bidrar til godt opptak. Epinutrics Cor-balanse er produsert med Duo Caps Technology, som er et kombinasjonsprodukt som slippes ut i kroppen for å bli absorbert. Dobbel utgivelse av en enkelt ingrediens.

N37017
Epi-Chaga 60 kapsler

Epi-Chaga 60 kapsler fra Epinutrics inneholder Chaga som er plukket for hånd i Nord-Norge. Epinutrics Chaga er et kosttilskudd med 100% naturlige ingredienser. Chaga – Inonotus obliquus vokser på bjørketrær over hele landet, også kjent som kreftkjuke. Den har lang brukstradisjon og har vært brukt av Samer, Inuitter og andre som bor i polare strøk over flere tusen år. Chaga har vært brukt for sin evne til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress.

N36996
Epi-Omega 3 villaks, 60 kapsler

Epi-Omega 3 villaks, 60 kapsler fra Epinutrics inneholder Omega 3 fra arktisk villaks uten miljøgifter og antibiotika. Kapslene er uten fiskesmak og lette å svelge. Oljen er kaldpresset og fersk. Omega 3 villaks olje i kapsler blir ofte foretrukket av de som ikke liker å ta omega 3 i flytende form. Oljen er flytende inne i kapslene men kapslene smaker så å si ingenting. De er også behagelig lette å svelge. På denne måten får man i seg lett absorberbar kvalitets omega 3 uten smak.

N36997
Epi-A vitamin 60 kapsler

Epi-A vitamin 60 kapsler fra Epinutrics med kun naturlig A-vitamin. Epi-A vitamin er et fettløselig vitamin med brokkoli, rødkløver, gulrot, spirulina, chlorella og betakaroten. Gode kilder til vitamin A og karotenoider (provitamin A) i kostholdet er tran, fet fisk, lever, eggeplomme, melkeprodukter, gulrøde og grønne grønnsaker. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

N36998
Epi-B vitamin 60 kapsler

Epi-B vitamin 60 kapsler fra Epinutrics er et naturlig kosttilskudd med B-vitaminer. Epi-B Vitamin inneholder forskjellige B-vitaminer som støtter kroppens funksjoner og egner seg for de som opplever tretthet eller mangel på energi. Innholdet av f.eks. vitamin B12 reduserer tretthet og utmattelse. Epi-B Vitamin er et tilskudd som er sammensatt av mange forskjellige vitaminer, og noen deltar i produksjonen av energi fra karbohydrater og fett. B-vitaminer er en gruppe vannløselige vitaminer som spesielt er viktig for cellenes stoffskifte. B-vitaminene finnes i alt vev, og er bl.a med på å opprettholde normalt nervesystem, bidrar til blodbygging, samt at de er viktige for hår, hud og slimhinner. Vitaminene tas lett opp fra tynntarmen og fordeles i alle kroppens celler.

N36999
Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler

Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler fra Epinutrics er laget av ekstrakt fra unge grønne skudd fra bygg. Spirene er lufttørket (frysetørket) ved lave temperaturer og utsatt for luftbølger som bryter plantestrukturen ned til et veldig finkornet og næringsrikt pulver. Det er ganske likt hvetegress, men lettere å fordøye. Friske, grønne spirer fra bygg gress er svært næringsrike. Bygg er også rikt på klorofyll.

N37000
Epi-C vitamin 60 kapsler

Epi-C vitamin 60 kapsler fra Epinutrics inneholder blant annet Acerola, tyttebær og multebærekstrakt. Vitamin C finnes naturlig i grønnsaker og frukt og er vannløselig. I tillegg er det en antioksidant og Vitamin C beskytter cellene ved oksidativt stress (antioksidant). Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen som er viktig for hud, slimhinner, brusk m.m. Vitamin C bidrar til normal funksjon i nervesystemet. Vitamin C bidrar til normal funksjon i immunforsvaret.

N37001
Epi-EMF 30 kapsler

Epi-EMF 30 kapsler fra Epinutrics. EMF står for Elektro-Magnetiske Frekvenser, f.eks. mobiltelefon, radon stråling, wifi, mikrobølger, TV, etc. Kosttilskuddet inneholder Blæretang, spirulina og ekstrakt av brennesle i en fermentert base.

N37003
Omega 3 Villaks, flytende 200ml

Omega 3 fra arktisk villaks fra rent miljø, med Medis produksjonsmetode for optimalt opptak. Kvalitetssikret mot miljøgifter og antibiotika. 100% naturlig kosttilskudd uten kunstige aroma og fargestoffer. Kaldpresset fersk olje.

N37208
Nyhet
Medis Chaga, flytende 100ml

Soppekstrakt av Chaga som er høstet fra bjørketrær i Nord-Norge. Chaga har lang tradisjon i folkemedisinen, og er kjent for å være en kraftig antioksidant. Chaga/kreftkjuke er en adaptogen sopp som vokser hovedsaklig på bjørketrær. Soppen har en lang tradisjon innen folkemedisin for evnen til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress. Chaga blir også kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord-Amerika og i Skandinavia. Det flytende Chaga ekstraktet fra Medis er høstet i Nord-Norge.

N37209
Epi-Magnesium 60 kapsler

Epi-Magnesium er et kosttilskudd fra Epinutrics med magnesium. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og normal funksjon i nervesystemet. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, til normal psykologisk funksjon og til energiomsetning. Magnesium er viktig for vedlikehold av ben og tenner.

N37016
Lenker
Min side