Til toppen

Organic India

ORGANIC INDIA introduserer verden for Tulsi, som en velsmakende te. Organic India hjelper bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få tilbake et verdig liv, og med veien tilbake til økologisk jordbruk fra avmagret jord og moderne landbruksdrift. Bøndene dyrker Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for sine produkter.

Sorter etter: Anbefalte

Tulsi Green tea Ashwagandha 25 teposer

En god grønn Tulsi te med Ashwagandha, en perfekt te for å roe sinnet og kjenne på lyst og glede.
N35602

Tulsi Tummy Tea Øko 25 teposer

Tulsi Tommy Tia har en urteblanding med egenskaper som stimulerer fordøyelsen.
N35604

Tulsi Jasmine Green Tea Øko 25 teposer

Tulsi Jasmine Grønn te har en vidunderlig kombinasjon av de tre typene Tulsi Vana, Krishna og Rama, med Jasmin, Grønn te, Ingefær og Kamille. Denne blandingen lokker frem din naturlige energi med halvparten av koffeinet. Magen og sansene roes behagelig ned, samtidig løftes energien.
N35605

Tulsi Green Tea Øko 25 teposer

Tulsi Grønn te har en forfriskende kombinasjon av tulsi og grønn te. Denne teen har et høyt innhold av antioksidanter og tilfører kroppen energi.
N35606

Tulsi Sweet Rose Tea Øko 25 teposer

Tilsi Sweet Rose er en søt te som passer godt for både store og små. Teen har en eksotisk blanding rik på smak, som vekker sansene og gir en herlig ro.
N35607

Tulsi Licorice Spice Tea Øko 25 teposer

En smakfull te med tulsi og lakris. Lakrisrot gir mye god smak og passer fint til den uslåelige Tulsi. Den er god å drikke ved urolig mage og tarm. Teen har en god sødme blandet med litt krydder og en anelse sitron.
N35608

Tulsi Ginger Turmeric Tea Øko 25 teposer

Tulsi te fra Organic India hvor Tulsi Vana og Rama er blandet med to ytterligere gode urter, Gurkemeie og Ingefær. En sunn og smakfull te som er naturlig koffeinfri.
N35609

Tulsi Ginger Tea Øko 25 teposer

En varmende te med innhold av Tulsi og ingefær som kan virke stimulerende på fordøyelsen. Naturlig fri for koffein.
N35610