Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bioflora

Visning
Euphrasia Pollendråper 10ml

Euphrasia Pollendråper kan brukes ved allergiske reaksjoner i øynene og ved plager som kløe, rennende og opphovnede øyne. Kan også brukes av kontaktlinsebrukere.

N35644
Resveratrol 100mg 60 kapsler

Resveratrol er et naturlig polyfenol og antioksidant, en sterk antioksidant 20-50 ganger mer effektiv enn C-vitamin alene. Resveratrol antas å være en av de mest potente antioksidantene og bidrar til blant annet støtte til immunforsvaret og kardiovaskulær helse. Resveratrol er ofte brukt i skjønnhetsprodukter og kjent for sin "anti-aging" virkning.

N37226
Timianekstrakt for voksne 200g

Hostesaften Timianekstrakt for voksne er et rent naturprodukt som består av urter som lindrer, smører og klarner hals og svelg. Urteekstraktet er god ved alle typer irritasjoner i hals og svelg, og kan brukes ved både tørrhoste og slimhoste. Hostesaften er tilsatt honning for å gi en god og søt smak.

N35886
Tyroler Natursalve 200ml

Tyroler Natursalve har en spesiell sammensetning som tilfører huden den rette fuktighet samtidig som den bygger opp hudens fysiologiske mikroflora. Den er spesielt god ved vanskelig hud som eksem, hudkløe, utslett, sår/tørr hud og allergiske reaksjoner. Kan også anvendes ved endetarmskløe. Siden salven er mild på huden kan den fint brukes i ansiktet. Tyroler Natursalve kan brukes av alle, både voksne og barn.

N35884
Vitamin B9 folsyre 90 tabletter

Vitamin B9 Folsyre fra Kloster gir 450mcg B9 per tablett. Vitamin B9 bidrar til normal psykologisk funksjon. Det finnes totalt åtte forskjellige B-vitaminer hvorav vitamin B9 (folat) er en av dem. Vitamin B9 (folat/folsyre) bidrar til normal psykologisk funksjon og til vevsdannelse hos gravide. Vitaminet bidrar også til normal bloddannelse og til normal aminosyresyntese. I tillegg bidrar vitamin B9 blant annet til immunsystemets normale funksjon. Folat anbefales av Helsedirektoratet til alle som planlegger graviditet eller er i første trimester.

N35885
Lenker
Min side