Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Outlet 30-70%

Velkommen til vår outlet med 30-70% rabatt!

Her finner du varer med små emballasjefeil, kort utløpsdato eller noe annet som gjør at de selges til redusert pris. Innimellom er outleten vår tom, og innimellom er den fylt til randen av gode kupp - her gjelder det å følge med! 
 

Visning
Sorter
OUTLETVARE: Sensitive soothing Facial Cream (ansiktskrem) 30ml Dil

Næringsrik, intensiv pleiende dag- og nattkrem for irritert, tørr og sensitiv hud. Mild mandelolje, plommekjerneolje av høy kvalitet og andre verdifulle naturingredienser pleier og beskytter huden mot forurensning og fremmer hudens naturlige regenerering. Huden blir synlig myk og elastisk.

x20398
OUTLETVARE: Leppebalsam - Hamp med rosmarin 14g

Pleiende og reparerende leppebalsam med innhold av bl.a. økologisk hampolje, sheasmør og bivoks. I vinterkulde, tørt vær og sol er leppene spesielt utsatt. Leppebalsam fra Sæbeværkstedet er en god venn å ha med seg i lommen. Frisk og ren duft av rosmarin.

x20397
OUTLETVARE: NDS Probiotic OsteoCare 225g

NDS Probiotic OsteoCare inneholder 10 utvalgte stammer med melkesyrebakterier og kollagenpeptider. Hver døgndose gir 15 milliarder bakterier. Produsert med Bio-Aktiv teknologi.

x20392
OUTLETVARE: Ipe Roxo (Pau Darco) 360 Kapsler

Ipe Roxo bidrar til normal funksjon i immunsystemet.  Ipe Roxo har i århundrer blitt brukt av callawaystammen i det gamle Inkariket, av guaranis-, tupinambas-, quechua og ayanaraindianere i Brasil, Argentina, Bolivia, Paraguay osv. Lenge før spanjolene kom til den nye verden, og urten brukes den dag i dag. I Danmark har Ipe Roxo vært solgt siden 1976. Andre navn: Pau D'arco, Taheebo og Lapacho.

x20388
OUTLETVARE: Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler

Epi-Barley – Byggkorn 60 kapsler fra Epinutrics er laget av ekstrakt fra unge grønne skudd fra bygg. Spirene er lufttørket (frysetørket) ved lave temperaturer og utsatt for luftbølger som bryter plantestrukturen ned til et veldig finkornet og næringsrikt pulver. Det er ganske likt hvetegress, men lettere å fordøye. Friske, grønne spirer fra bygg gress er svært næringsrike. Bygg er også rikt på klorofyll.

x20387
OUTLETVARE: Epi-Kale Grønnkål 60 kapsler

Epi-Kale Grønnkål 60 kapsler kosttilskudd med Medis. Grønnkål er næringsrik og inneholder antioksidanter som quercetin og C-vitamin. Grønnkål er en ekte superfood!

x20386
OUTLETVARE: Peppermynteolje, Japansk, eterisk 500ml Olje

Den japanske peppermynteoljen letter, løsner og gir luft ved tett nese. Japansk peppermynteolje er en ren eterisk olje. Denne spesialoljen er utvunnet av unik japansk peppermynte (Mentha avensis var piperascens). Denne ekte japanske peppermynten gror på vulkansk jord og har et enestående høyt innhold av naturlig menthol, mineraler mm. Et must i forkjølelsessesongen!

x20384
OUTLETVARE: Epi-Selenium 60 kapsler

Epi-Selenium 60 kapsler er et organisk kosttilskudd med selen og svovel. Epi-Selenium fra Epinutrics inneholder i tillegg til selen, også betaglukaner og tang. Selen er et mineral med egenskaper som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Selen støtter også normal funksjon av skjoldbruskkjertelen.

x20383
OUTLETVARE: Vild Nord Marine Collagen C+ 120 kapsler

Vild Nord Marine Collagen C+ er et praktisk kollagenprodukt til en fornuftig pris. Passer perfekt til deg som ikke ønsker kollagenpulver som en del av kostholdet, men som allikevel ønsker høykvalitets marint kollagen fra villfanget torsk i en kapsel uten smak. Kapslene inneholder vitamin C, som er en god partner til kollagen. Vitamin C støtter den naturlige dannelsen av kollagen. Kollagenpeptidene her har en molekylstørrelse på 2 kDa (kilo dalton) for et best mulig opptak.

x20378
OUTLETVARE: EchinaGold 120 kapsler

EchinaGold fra Biosym gir deg bredspektret Echinacea med rød solhatt og smalbladet solhatt i kapsler. Echinacea er en plante som tradisjonelt har blitt brukt av urbefolkningen i USA for sin effekt på immunsystemet. To av de primære Echinacea-artene er Purpurea og Angustifolia. Purpurea er også kjent som Red Sun Hat, som er rik på blant annet sikorisyre. Angustifolia, er kjent som Smalleaf Sunhat, rik på blant annet Echinacosides. I kosttilskuddet EchinaGold brukes begge artene for å gi en bredspektret effekt. Solhatt bidrar til en normal funksjon av de øvre luftveiene. Smalbladet solhatt bidrar også til en normal funksjon av immunsystemet og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. I tillegg bidrar Smalbladet Solhatt også til normal funksjon av urinveiene. EchinaGold er tilsatt solsikkelecitin som inneholder fosfolipider.

x20377
OUTLETVARE: Vild Nord Daily Flora Probio 30 porsjonsposer

Vild Nord Daily Flora Probio 30 porsjonsposer er melkesyrebakterier på en enkel måte. Få din daglige porsjonspose med pro- og prebiotika. Det er enkelt å ta og smaker godt. Hver stick inneholder 10 milliarder levende melkesyrebakterier fra de veldokumenterte bakteriestammer: BB536 OG BIFOLAC™12. I tillegg inneholder hver stick to forskjellige typer ufordøyelige fibre som nærer melkesyrebakteriene, slik at du får mest mulig ut av ditt probiotika-tilskudd. Pulveret inneholder naturlige smaks- og søtningsmidler.

x20363
OUTLETVARE: Birch Pearl body scrub 150ml

En kombinert dusjkrem og kroppsscrub som på en behagelig og mild måte fjerner døde hudceller samtidig som den rengjør huden. De unike voksperlene sammen med ekstrakt av bjørkeløv og musetorn gir huden en lett massasje samtidig som den stimuleres.

x20355
Lenker
Min side