Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hårpleie

Vi har alt av naturlig hårpleie fra innsiden og ut. Hårvitaminer, sjampo med økologiske ingredienser, håroljer og hårbørster.

Visning
Sorter
Hårsåpe med snor 150g

Håndlaget hårsåpe som henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Hårsåpen er praktisk å ha med seg i dusjen eller badekaret. Ved å henge opp såpen med snoren etter bruk, så vil såpen holde bedre ettersom såpe har det best med å tørke igjennom etter at den er brukt. Snoren gjør det også lettere å holde fast såpestykket ved bruk. Sæbeværkstedets hårsåpe inneholder, i tillegg til hovedingrediensene olivenolje og kokosolje, også Ricinusolje (castorolje), som er kjent for sine positive egenskaper for håret. Såpen inneholder også bukkehornsfrø - som ifølge Ayurveda (en gammel indisk alternativ medisinsk tradisjon) styrker og pleier håret. Kamilleblomst er tilsatt og gir håret liv og glans. Alle oljene er økologiske. Hårsåpen inneholder ingen eteriske oljer – dvs. den er parfymefri. Alt i alt er såpen en mild og skånsom såpe for både hår og hodebunn Såpen er også fin for farget hår – fargen holder lenger. Hårsåpen er et godt alternativ til flytende sjampo. Enten skummer du såpen i hendene og tar skummet inn i håret, eller så skummer du såpen direkte inn i håret. Easy peasy!

N36625
Castor Kristpalmeolie 100ml olje

Amerikansk castor olje, også kjent som kristpalmeolje. Oljen brukes ofte til massasje eller til hudomslag. Kristpalmeolje er et naturlig middel utvunnet fra frøene til julepalmen/Kristpalmeoljen. Mange kjenner denne rike oljen som amerikansk ricinusolje og bruker den på tørr hud og tørt og slitt hår.

N36383
Jasmine Shampoo 250ml

Jasmine Shampoo fra Marja Entrich er en rensende og fuktighetsgivende sjampo med pleiende jasminekstrakt. Jasmin er tilsatt som urteingrediens for å hjelpe til med å bekjempe tørrhet, friske opp håret og tilføre fuktighet. Den skånsomme formelen er forsterket med argan kjerneolje – den reneste formen for arganolje – for å gjenopprette mykheten samtidig som den tilfører naturlig glans. Jasmin sjampoen er ypperlig til tørt og skadet hår.

N36867
Silk Hair Balm 250ml

Silk Hair Balm fra Marja Entrich er en mykgjørende hårbalsam med botaniske ekstrakter som fyller på med fuktighet. Balsamen er beriket med nærende silkeprotein som etterlater håret skinnende og flokefritt med en silkeaktig følelse. Silk hair balm kan også brukes som leave-in balsam for ekstra pleie.

N36875
Nettle Shampoo 250ml

Nettle Shampoo 250ml fra Marja Entrich er en sjampo for normalt hår og hodebunn. Brenneslesjampoen gjør håret glansfullt og vitalt. En nærende hårsjampo med brennesleblader rike på silika og svovel som får håret til å se sunt og skinnende ut. Den planteavledede formelen fjerner skånsomt rester mens den balanserer den naturlige fuktigheten i hodebunnen.

N36869
Rosemary water 100ml

Blomstervann med rosmarin med den karakteristiske kraftige kamfer- og treaktige duften. Rosmarinvannet kommer i en praktisk sprayflaske og er både forfriskende og velduftende. Blomstervannsprayen kan du bruke i ansikt, hår og kropp. Ideell for normal til fet hud, og som støtte ved kviser. Bruk Rosemary Water daglig som et mildt og skånsomt ansiktsvann/toner. Utmerket til bruk i hår og skjegg, og ypperlig å bruke etter barbering. Rosemary Water fra Aqua Oleum er rent og naturlig, og kan også brukes som en forfriskende og oppkvikkende luftfrisker.

N36542
Hair Volume™ Shampoo 500ml

Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret og samtidig gir volum, fylde og fuktighet. Hair Volume™ tabletter anbefales ved siden av Hair Volume sjampoen.

N36715
Dr. Organic Aloe Vera Shampoo 265ml

Dr. Organic Aloe Vera Shampoo 265ml er en styrkende og beskyttende sjampo egnet for tørt og normalt hår. En styrkende og beskyttende sjampo formulert med økologisk aloe vera. Anbefales for tørt og normalt hår, en svært mild og og skånsom sjampoen. Håret etterlates mykt og fuktig.

N37062
Aloe Vera Shampoo 300ml

Avivir Aloe Vera Shampoo er en parfymefri sjampo som inneholder 50% økologisk aloe vera. AVIVIR Aloe Vera Shampoo er basert på milde vaskeaktive stoffer som skånsomt vasker håret rent uten at de virker uttørrende. Sjampoen inneholder et cellulosederivat utvunnet fra bomullsplanten som gjør håret lett å gre ut og motvirker statisk elektrisitet. Aloe vera styrker og intensiverer fuktforsyningen i hodebunn, og forhindrer tørking og irritasjon. Stoffene i sjampoen er i tillegg biologisk nedbrytbare, og er laget med respekt for både mennesker og natur! Sjampoen kan brukes til alle hårtyper, men anbefales spesielt til tørr og sensitiv hodebunn.

N35219
Dr. Organic Coconut Balsam 265ml

Dr. Organic Coconut Balsam er en beskyttende og pleiende balsam med økologisk og kaldpresset kokosolje. Balsamen inneholder naturlige ingredienser og egner seg ekstra godt til hår med krøller og tykt hår. Kokosolje er kjent for sine pleiende egenskaper. Balsamen med kokosnøttolje trenger dypt inn i hårfibrene og etterlater håret vakkert og glansfullt.

N37098
Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo 265ml

Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo gjenoppretter og revitaliserer håret, og virker fuktighetsgivende. Sjampooen har bioaktive ingredienser og de unike egenskapene til arganoljen kombineres med økologiske eteriske oljer og fruktekstrakter. Resultatet er en rik sjampo som glatter og gir fuktighet til håret.

N37097
Dr. Organic Moroccan Argan Oil Balsam 265ml

Dr. Organic Moroccan Argan Oil Balsam virker gjenopprettende for tørt, tynt og livløst hår. Balsamen er laget på økologisk arganolje som er en rik kilde til vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Revitaliserende og reparerende balsam for håret.

N37094
Lenker
Min side