Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Sunt og glansfullt hår

Sunt og glansfullt hår

Ønsker du et sunt og glansfullt hår med fokus på hårvekst? Da har vi plukket ut noen storfavoritter til deg!

Amerikansk castor olje også kjent som kristpalmeolje. Perfekt til både tørt og slitt hår. Oljen har blitt svært populær å påføre på hår og bryn da den kan fremme hårvekst. Unngå å få oljen i øynene. Påfør hodebunn som en kur i forkant av vask og fokuser spesielt på områder der du ønsker økt hårvekst. På bryn kan du smøre brynene før leggetid og vaske av på morgen.

Bland gjerne oljen med noen dråper Aqua Oleum eterisk rosmarinolje for ekstra stimulerende effekt på hårvekst. Unngå øyne og sensitive områder.

Aqua Oleum Jojoba er en 100 % ren baseolje av jojoba. Oljen er fin til håret som kur ved tørt, livløst hår og som beskyttelse mot sol og saltvann om sommeren.

Masser gjerne hodebunn med et massasjeverktøy eller fingrene for ekstra boost av sirkulasjonen i hodebunnen, gjerne sittende med hodet fremoverbøyd mens du masserer.

Rahua Omega 9 Hair Mask har blitt en storfavoritt som reparerer skadet, livløst hår og beskytter fargebehandlet hår. Hårmasken fra Rahua trenger inn i håret og gir tilbake hårets spenst, glans og vitalitet. Oljen fra Ungurahua trenger inn i hvert hårstrå og styrker og mykgjør tørt og livløst hår. Den omega 9-rike oljen er full av fukt og næring! Protein fra Quinoa virker styrkende, mens lavendel og eukalyptus gir en deilig, behagelig duft.

Rahua Scalp Exfoliating Shampoo fungerer som en mild plantebasert skrubb og gir en naturlig, næringsrik og rensende peeling for hodebunnen. Denne 1-trinns shampoo-skrubben fjerner døde hudceller og annen smuss, og forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, mens Symbiotic® Rahua, Sacha Inchi og Moreteoljer gir næring til håret. En fantastisk kombinasjon av plantebaserte ingredienser som pleier sansene dine mens den forbedrer hudpleierutinen til hodebunnen og slik forbedrer og fremmer sunn hårhelse. Sjampoen inneholder knust aromatisk stjerneanis som en taktisk eksfoliant sammen med superfruktenzymer fra økologisk mango og pasjonsfrukt. Anbefales å bruke Rahua Eksfoliating Shampoo en gang i uken til annenhver uke.

Rahua Classic Shampoo rengjør og balanserer håret og hodebunnen med denne naturlige shampooen som gir liv og elastisitet uten å tørke ut håret. Rahua shampoo er økologisk og passer alle hårtyper, både normalt, slitt, krøllete og fargebehandlet hår. Planten Palo Santo gir en delikat og beroligende duft. Quinoa, kokos og sheasmør bidrar til at dette er en beskyttende shampoo for håret.

Balsam klassikeren fra Rahua beskytter og styrker håret på naturlige vis. Balsamen gir deg mykt hår som blir enklere å gre. Den økologiske og 100% naturlige formelen passer alle hårtyper, til og med farget hår. Rahuaoljen styrker svake, skadede tupper, samtidig som den beskytter og regenererer hodebunn og hårsekkene. Oljen trenger inn i hårstrået og behandler både på dypet og på overflaten. Palo Santo gir den kjente signaturduften til Rahua som samtidig byr på en delikat, beroligende og aromatisk opplevelse. Aloe vera og quinoa bidrar til å beskytte håret. Bladekstrakt fra grønn te minimerer skader fra sterke UV-stråler.

Lenker
Min side