Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Rahua Classic Shampoo 275ml

Varenummer: N36069
EAN: 859528006007
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Rahua
ink. mva.
  • Vinner av Elle Beauty Awards 2020
  • Rik på aktive antioksidanter kjent for å beskytte og fremme hårvekst
  • Ulike naturlige oljer som fukter, styrker og tilfører glans
  • Heler og vedlikeholder hodebunnen
Rahua Classic Shampoo rengjør og balanserer håret og hodebunnen med denne naturlige shampooen som gir liv og elastisitet uten å tørke ut håret. Rahua shampoo er en økologisk shampo som passer alle hårtyper, både normalt, slitt, krøllete og fargebehandlet hår. Planten Palo Santo gir en delikat og beroligende duft. Quinoa, kokos og sheasmør bidrar til at dette er en beskyttende shampoo for håret.

Ingredienser (INCI): Aqua, Herbal Infusion of Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract, Organic Camellia Sinensis (Green tea) Leaf Extract, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, and Organic Robus Ideous (Raspberry) Leaf Extract, Sodium Alpha Olefin Sulfonate*, Coco Betaine*, Sodium Chloride (Sea salt), Vegetable Glycerin, Organic Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Glycine*, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol, Potassium Sorbate, Caprylic Acid*, Citric Acid*.
*plantebasert ingrediens 

Påføres gjennomvått hår og arbeid inn i et skum. Skyll ut og bruk så Rahua Classic Conditioner.
Brukes regelmessig for best resultat.

QUINOA:
Glutenfri supermat som fornyer håret, behandler skadet hår og tilfører fuktighet.
 
PALO SANTO:
”Det hellige treet” som også er signaturduften til Rahua, og som byr på en delikat, beroligende og aromatisk opplevelse.

RAHUA - UNGURAHUA:
Er en omega 9-rik olje. Det er en potent og styrkende olje fra Ungurahuanøtten som vokser dypt inne i Amazonas regnskog. Oljemolekylene trenger inn i hårstrået, binder seg og beskytter både i dybden og på overflaten.

Rahua Voluminous Dry Shampoo 51g

100% naturlig tørrshampoen som gir volum samtidig som den rengjør og styler håret – helt uten vann! Den veganske formelen med økologiske (sertifisert av USDA) ingredienser kommer i en aerosolfri og resirkulert beholder. Produktet er basert på urgamle, plantebaserte ingredienser i kombinasjon med mineraler som absorberer olje og fukt fra håret. Resultatet er at håret oppleves friskt, fyldig og rent med en behagelig duft.

N36078
Rahua Hydration Shampoo 275ml

En deilig fuktighetsgivende shampoo fra Rahua som er laget for å revitalisere tørt og dehydrert hår, og forebygger krusete hår. Rahua Hydration Shampoo sin rike og kremaktige formel inneholder et plantebasert kompleks med sjeldne Amazonoljer og naturlige proteinbindende sukker som driver fuktighet dypt inn i hvert hårstrå. Sammen med tropisk duft av pasjonsfrukt og mango, balanserer, fukter og styrker denne innovative formelen håret samtidig som den mykgjør og gir glans. Hva mer kan man ønske seg av en sjampo..?

N36073
Rahua Scalp Exfoliating Shampoo 275ml

Rahua Scalp Exfoliating Shampoo fungerer som en mild plantebasert skrubb og gir en naturlig, næringsrik og rensende peeling for hodebunnen. Denne 1-trinns shampoo-skrubben fjerner døde hudceller og annen smuss, og forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, mens Symbiotic® Rahua, Sacha Inchi og Moreteoljer gir næring til håret. En fantastisk kombinasjon av plantebaserte ingredienser som pleier sansene dine mens den forbedrer hudpleierutinen til hodebunnen og slik forbedrer og fremmer sunn hårhelse. Sjampoen inneholder knust aromatisk stjerneanis som en taktisk eksfoliant sammen med superfruktenzymer fra økologisk mango og pasjonsfrukt.

N36075
Hair Volume™ Shampoo 250ml

Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret og samtidig gir volum, fylde og fuktighet. Hair Volume™ tabletter anbefales ved siden av Hair Volume sjampoen.

N35565
Lenker
Min side