Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Om arnika.no

 

Velkommen til Arnika

Nettbutikken Arnika.no så første gang dagens lys i 2007. Butikken er en del av virksomheten til Arnika as (tidl. Norges NaturmedisinSentral). Arnika er kjent som terapeutenes faghandel med vår kompetanse, og store utvalg trygge produkter innen helsekost, homeopatiske legemidler*, økologiske produkter, urter, supermat, eteriske oljer, naturlig hygiene og kroppspleie, zero waste med mer. Naturlig helse til beste for både mennesker og miljø! Ingrediensliste, næringsinnhold og emballasjen på produktene kan endres over tid. Vi oppdaterer informasjonen i nettbutikken fortløpende, men sjekk gjerne emballasjen på produktet som er kjøpt.

*Tilgjengelige legemidler
Arnika.no er et godkjent LUA utsalg (legemidler utenom apotek). Fra januar 2021 kan du i tillegg til naturlegemidler også kjøpe reseptfrie homeopatiske legemidler direkte i nettbutikken. Stort utvalg på Arnika.no. Du søker etter legemidler i det vanlige søkefeltet. Rabattkoder og faste rabatter gjelder ikke ved kjøp av legemidler. Merk: Kjøp av legemidler har 18 års grense.

Arnika kompetansesenter
Vi har forskjellige fagpersoner, terapeuter og homeopater som gjerne svarer på dine spørsmål. Vi kan bidra med produktrelatert informasjon om både kosttilskudd og ernæring, samt homeopatiske – og antroposofiske legemidler. Merk: Vi svarer på generelle spørsmål, men går ikke inn på spørsmål vedrørende individuell behandling av sykdommer. 

Er det noe du lurer på så kontakt oss på telefon 32 24 05 50 eller på post@arnika.no 

Besøksadresse: Teglverksveien 47, 3057 Solbergelva

 

Min side