Til toppen

Om arnika.no

 

Velkommen til nye Arnika

Nettbutikken Arnika.no ble første gang lansert allerede i 2007, og er en del av virksomheten til Norges NaturmedisinSentral as (NNS). Gjennom mer enn 13 år har Arnika vært kjent som terapeutenes faghandel med vår spisskompetanse, og store utvalg trygge produkter innen helsekost, økologiske produkter, urter, supermat, eteriske oljer, naturlig hygiene og kroppspleie, zero waste og mye mer. Naturlig helse til beste for både mennesker og miljø!

Vi er stolte av vår nye Arnika.no lansert februar 2020 med renere design, mobiltilpasset, bedre søkefunksjoner og generelt mer moderne og brukervennlig. Kom gjerne med tilbakemeldinger til oss både på nettsider og sortiment.

Arnika kompetansesenter
Hos oss har vi forskjellige fagpersoner, terapeuter og homeopater som gjerne svarer på dine spørsmål. Vi kan bidra med produktrelatert informasjon om både kosttilskudd og ernæring, samt kunnskap om homeopatiske – og antroposofiske legemidler. Merk: Vi svarer på generelle spørsmål, men går ikke inn på spørsmål om individuell behandling av sykdommer. 

Er det noe du lurer på så kontakt oss på telefon 32 24 05 50 eller på post@arnika.no 

Besøksadresse: Teglverksveien 47, 3057 Solbergelva