Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Søtsaker

Her finner du et herlig utvalg av litt sunnere søtsaker som plastfri tyggegummi og Manukadrops, perfekt for forkjølelsessesongen. Du finner også ekte ren usøtet lakris, kjærlighet på pinne og vingummi med naturlige smaker og farger. Marsipan er perfekt til jul og denne er både allergivennlig og lavkarbo. Økologiske og veganske favoritter til hele familien. 

Visning
Sorter
Lakris pastiller, ekte italiensk med peppermyntesmak 100g

Amarelli lakris! Lakris pastiller er nydelige små lakrisstykker fremstilt av ren italiensk lakris. Den italienske lakrisen fremstilles av lakrisrøtter som kvernes, males opp og kokes til et sort masse. Denne kokes inn og formes til lange stenger som kuttes opp i mindre stykker. Lakris pastillene er smakt til med litt naturlig peppermyntesmak. Lakris pastillene inneholder hverken mel eller sukker.

N31760
Birkesød tyggegummi spearmint 70 Stk

BirkeSød tyggegummi har mange fordeler og inneholder ikke aspartam, sukralose, acesulfamkalium eller cyclamat. Tyggegummien er 100% søtet med Birkesøt xylitol, som har 40 % færre kalorier enn sukker.

N30325
Birkesød tyggegummi ice menthol 70 Stk

BirkeSød tyggegummi har mange fordeler og inneholder ikke aspartam, sucralose, acesulfamkalium eller cyclamat. Tyggegummien er 100% søtet med Birkesøt xylitol, som har 40 % færre kalorier enn sukker.

N30326
Lakris pastiller, ekte italiensk med anissmak (uten sukker) 100g

Amarelli lakris! Nydelig små pastiller av ekte italiensk lakris med anissmak, fremstillet fra saften av lakrisrøtter. Inneholder hverken sukker eller mel.

N30374
Lakris pastiller, ekte italiensk (uten sukker) 100g

Amarelli lakris! Nydelig små pastiller med ekte italiensk lakris fremstillet fra saften av lakrisrøtter. Inneholder hverken sukker eller mel.

N30375
Lakris pastiller, ekte italiensk med appelsinsmak 100g

Amarelli lakris! Nydelige små pastiller med ekte italiensk lakris fremstilt av saften fra lakrisrøtter. Disse med lakris smak er tilsatt appelsin aroma (naturlig) og sukker.

N30376
Lakris pastiller, ekte italienske i liten blikkeske 20g

Amarelli lakris! Lakris pastiller er nydelige små lakrisstykker fremstilt av ren italiensk lakris. Den italienske lakrisen fremstilles av lakrisrøtter som kvernes, males opp og kokes til en sort masse. Denne kokes inn og formes til lange stenger som kuttes opp i mindre stykker. Lakris pastillene inneholder hverken mel, sukker eller andre tilsetningsstoffer.

N31759
Birkesød Tyggegummi peppermynte 70 Stk

BirkeSød tyggegummi har mange fordeler og inneholder ikke aspartam, sucralose, acesulfamkalium eller cyclamat. Tyggegummien er 100% søtet med Birkesøt xylitol, som har 40 % færre kalorier enn sukker.

N30120
Sukrin Marzipan 45% 200g

Ny og forbedret Sukrin marsipan fra Funksjonell Mat! Nå med enda mer mandler for en bedre smak og lavere innhold av karbohydrater. Sukrin Marzipan smaker like godt som vanlig marsipan, men har også et godt næringsinnhold. Mandler har mange nyttige stoffer for kroppen, og her er vanlig sukker byttet ut med naturlig søtning som Sukrin og stevia. Fiberinnholdet i denne marsipanen er hele 29% og med kun 5% netto karbohydrat er denne digge marsipanen godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.

N36348
Rainbow Lollipops Kjærlighet på pinne, Økologisk og Vegan 6 Stk

Rainbow lollipop er naturlig, økologisk kjærlighet på pinne. Med fruktsmak! Perfekt oppmerksomhet til den du er glad i, liten eller stor!

N33942
Mini Fruit Bears Vingummi - Økologisk 75g

Naturlige vingummibjørner med ekte fruktjuicer som gir en deilig og naturlig fruktig smak. Fri for gelatin og kunstige fargestoffer.

N33404
Wellibites Bringebær & Saltlakris 70g

Wellibites sunnere godteri med deilig smak av bringebær og salt lakris. Wellibites godteri smaker søtt og godt akkurat som vanlig godteri, men inneholder 40% færre kalorier. Fargene og smakene er hentet fra naturlige frukter, bær og grønnsaker. Så Wellibites er et sunnere alternativ til deg som er glad i godteri! Wellibites er utviklet av en svensk apoteker og kostholdsekspert. Godteriene er glutenfritt og laktosefritt, plantebasert/vegansk. Godteriet er uten tilsatt sukker, og inneholder søtningsmidler. Wellibites Bringebær & Saltlakris er beriket med vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til å opprettholde ett normalt immunforsvar og nervesystem.

N37179
Lenker
Min side