Til toppen

 

Her finner du en oversikt over de siste produktnyhetene hos Arnika!

 

Sorter etter:

Bee Kind, Tuberose, duftlys av planteoljer 20cl

Bee Kind Tuberose er duftlys av naturlig plantevoks og med en blanding av eteriske og parfymerte oljer. Bee Kind duftlys er tilvirket av soya- og rapsvoks og tilsatt en blanding av eteriske og parfymerte oljer. Veken er av bomull. En frisk og levende grønn duft med toppnoter av blomster og poetiske undertoner av gamle minner. Brennetid: ca. 50 timer. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan brukes igjen som for eksempel drikkeglass eller telysholdere.
N35912

Bee Kind, Tuberose, duftlys av planteoljer 9cl

Bee Kind Tuberose er duftlys av naturlig plantevoks og med en blanding av eteriske og parfymerte oljer. Bee Kind duftlys er tilvirket av soya- og rapsvoks og tilsatt en blanding av eteriske og parfymerte oljer. Veken er av bomull. En frisk og levende grønn duft med toppnoter av blomster og poetiske undertoner av gamle minner. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan brukes igjen som for eksempel drikkeglass eller telysholdere.
N35913

Plantforce Vitamin C Complex 100g pulver

Plantforce Vitamin C Complex inneholder en unik blanding av fødevarer som er naturlig rike på C-vitamin. Økologiske ingredienser som camu camu, acerola, appelsin og sitron i kombinasjon. Innholdet er fremstilt under lave temperaturer for å best mulig ta vare på ingrediensene og beholde den høye kvaliteten. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress.
N35909

Refemme Plus

Refemme Plus bidrar til velbefinnende i overgangsalderen. Refemme Plus inneholder fytoøstrogen, som finnes i humle og fennikel, samt vitamin D3 og jod. Vitamin D3 bidrar til å opprettholde normalt skjelett, jod bidrar til en normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner. Etter overgangsalderen synker ofte stoffskiftet pga lavere produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og vekten kan øke med noen prosent per år. Jodmangel kan føre til hypotyreose (hypotyreose) som er preget av tørr hud, tretthet, forstoppelse og vektøkning.
N35905

Aroma Shower Love 200ml

Aroma shower Love er en luksuriøs og harmoniserende dusjkrem fra Weleda. Dusjsåpen gir en nydelig og harmonisert blomsterduft som omringer deg i dusjen. Helt naturlig duft av romantisk rose, jasmin og ylang ylang. . Renser huden mildt med en base av mykgjørende solsikkeolje og naturlige sukkertensider. Biologisk nedbrytbar formel.
N35900

Aroma Shower Harmony 200ml

Weleda Harmony aroma er en frisk dusjsåpe som minner om en spasertur gjennom skogen med sin 100% naturlige friske og treaktige duft. Dufter av sølvgran, sibirisk gran og lavendel for et avslappende øyeblikk. Biologisk nedbrytbar formel. Dermatologisk testet.
N35901

Aroma Shower Energy 200ml

Weleda Aroma Shower Energy er en energigivende dusjsåpe med naturlige ingredienser som bevarer hudens fuktighet. Naturlige duftnoter av forfriskende ingefær, frisk citronella og varm duft av sedertre gir dusjen en følelse av livlig energi, og duften er vitenskapelig bevist som energigivende. Renser huden mildt med fuktighetsgivende naturlige ingredienser og sukkertensider. La duftene komme til live i dampen fra dusjen og gi deg selv et løft av energi. Dermatologisk testet. Biologisk nedbbrytbar formel. Den livlige duften av ingefær, blandet med forfriskende citronella og varm woody sedertre, gir deg en perfekt start på dagen. En krydret duft-kombinasjon som inspirerer sansene dine og gir deg energi.
N35902

Ingefær (Zingiber off) pulver økologisk 100g

Økologisk ingefærpulver som kan brukes som krydder i baking, matlaging, golden milk drikker, kaker, supper og mye mer. Ingefær er en gammel kulturplante som sannsynligvis har sin opprinnelse i Sørøst-Asia. Ingefær var et av de første orientalske krydderne som ble kjent i Europa. Det er i familie med gurkemeie og kardemomme.
N35897

Aktivt kull pulver 80g

Aktivt kull i pulverform fra Natur-drogeriet. Kullet er laget av vegetabilsk materiale fra pulveriserte kokosskall. Kan tilsettes et glass vann eller i smoothies blant annet.
N35896

Julegløgg 100g Økologisk

Deilig økologisk julegløgg som må prøves! Blandingen av de velkjente julekrydderne er tilsatt blåbær og tranebær, som gir en herlig smaksopplevelse. I tillegg er bærene og krydderne økologiske. Blandingen lukter fantastisk og smaker himmelsk, perfekt for å komme i julestemning.
N35895

Badesåpe Villrose 150g

Badesåpen med villrose er en nydelig såpe med tørkede roseblader i, og en praktisk snor er trukket gjennom såpen. Slik er det lettere å tørke såpen etter bruk. Villrose badesåpen har en skjønn duft som appellerer til de fleste. En ypperlig gave til deg selv eller noen du kjenner.
N35891

Badesåpe lavendel 150g

Badesåpe med lavendel av økologisk oliven- og kokosolje, med en lett skrubb av lavendelknopper. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Meget praktisk å ha med i badekaret, eller dusjen. Såpen kan enkelt henges opp til tørk etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt. Lavendel er kjent for sine pleiende, og antiseptiske egenskaper, samt for sin oppløftende og beroligende effekt på sinnet. Såpen kaldrøres med tørkede lavendelknopper når den lages.
N35890