Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Easy Choice

Easy Choice har en serie premium omega-3 oljer. Deres essensielle fettsyrer er hentet fra fiskekjøttet fra sardiner og ansjos. Oljen er molekylært destillert som betyr at alle plastikkfragmenter, tungmetaller og andre farlige miljøstoffer er fjernet. Den er også gjort om til triglyserid-olje for å optimalisere opptaket. I Easy Choice sin omega-3 er det tilsatt hele 20 uq med D-vitamin i hver kapsel.
Velg produktet som passer deg best her.

Visning
Sorter
Nyhet
Omega-3 Premium 80% kapsler 1000mg m/D3 120 kapsler

Omega-3 Premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37194
Nyhet
Omega-3 Original kapsler 1000 mg 90 kapsler

Omega-3 Original kapsler 1000 mg med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Høykonsentrert molekylærdestillert fiskeolje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder også 10 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37143
Nyhet
Omega-3 Original m/D3 +E 150 ml

Omega-3 Original m/D3 +E 150 ml er en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 fiskeoljen fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Oljen er også tilsatt vitamin D og vitamin E.

N37147
Nyhet
Omega-3 høyk.80% Biohacking Girls 120 kapsler

Omega-3 høyk.80% Biohacking Girls 120 kapsler Omega-3 Premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler med høykonsentrert omega-3 fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37149
Kollagen 75% m/ D-vitamin 500mg 90 kapsler

Easy Choice Kollagen er et høykonsentrert kollagentilskudd basert på kollagen I og kollagen II fra marin kilde. Kollagen er et protein som finnes i kroppen vår, blant annet i huden, skjelettet, sener og leddbånd. Kollagenet i kroppen bidrar blant annet til elastisitet i vevet. Easy Choice Kollagen inneholder også vitamin C og D, samt mangan og urten boswellia serrata.

N37146
Omega-3 høykons. Flytende D3+K2+E 150 ml.

Omega-3-tilskudd av høy kvalitet, laget av gode og rene råvarer, og ved bruk av høygradig rensing. Høykonsentrert, med god smak og god lukt. Et flytende høykonsentert molekylært destillert omega-3-tilskudd i triglyseridform. Råmaterialet kommer fra bærekraftig fangst i de kalde, rene havområdene ved Antarktis, hovedsakelig av sardiner og ansjos. Omega-3 tas gjerne for å støtte opp under normal hjerte-kar-helse, samt hjernen. Vitamin D bidrar til et normalt immunforsvar, og både vitamin D og K bidrar til å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

N37144
Omega-3 Premium 80% 1000mg med K2 120 kapsler

Høykonsentrert Omega-3 olje 80% er en premium fiskeolje med vitamin D3 i kapsler fra Easy Choice. Premium fiskeolje, en høykonsentrert molekylærdestillert olje av høy kvalitet. Omega-3 kapslene fra Easy Choice har en balansert sammensetning mellom EPA og DHA. Fiskeoljen er ren med en lav totox olje med målbar ferskhet og av farmasøytisk kvalitet. Hver kapsel inneholder 20 mcg D-vitamin. Oljene fra Easy Choice er molekylært destillert for fjerning av plast, tungmetaller og andre urenheter og er produsert i Norge. Omega-3 oljen er i triglyserid form, har ingen kunstige smakstilsetninger, kun ultraren omega-3. Oljen er hovedsaklig produsert av sardin og ansjos fra antarktiske hav.

N37150
Lenker
Min side