Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% NutriLenk Gold for leddene -25% Tilbud på D-vitamin

Yogi Tea

YOGI TEA® lager nydelige økologiske urtete og krydderteer, som er basert på enestående ayurvediske teoppskrifter med røtter i den 3 000 år gamle indiske filosofien. Den som lever varsomt oppdager noe stort også i de små ting. Med Yogi teene, de yogiske visdomsordene på hver tepose og en yogaøvelse på hver pakke, ønsker YogiTea hver dag å være en inspirasjon for deg, og dermed bidra til en fredelig, sunn verden full av aktsomhet og lykke. Serve your Spirit. 

100% økologisk – 100% smak!

Visning
Sorter
Yogi Tea Bee Happy økologisk 17 teposer

Yogi Tea Bee Happy er en ayurvedisk urteblanding som består av kamille, lavendel og peppermynte. Urter som er spesielt ettertraktet som næringskilde hos villbiene, og som etter blomstringen brukes i denne blomsterduftende teblandingen.

N36096
Yogi Tea Ginger Lemon økologisk 17 teposer

Ginger Lemon er en favoritt hos mange der denne teen utfolder seg med ingefær og sitron, og gir en intens, frisk og samtidig lett skarp smaksopplevelse med peppermynte, lakrisrot og svart pepper. Igjen sitter en følelse av letthet.

N35971
Yogi Tea Classic økologisk 17 teposer

Yogi Tea Classic er teen som historien til YOGI TEA begynte med. En god klassiker med blanding av søt kanel, kardemomme, krydret ingefær, nellik og pepper. Kombinasjonen som inspirerte generasjoner av yogier og merket YOGI TEA®, og er grunnsteinen for mangfoldet av de ayurvediske teblandingene i serien. Anbefaler å drikke teen med valgfri søtning og melk/plantedrikk.

N35969
Yogi Tea Rooibos økologisk 17 teposer

Yogi Tea Rooibos har myke, aromatiske krydder som kanel, ingefær og nellik sammen med de klassise rooibos tebladene. Rooiboste er den sørafrikanske nasjonaldrikken og man kan nærmest smake solen, livsgleden og forbindelsen til moder jord i hver kopp.

N35977
Yogi Tea Sweet Chai økologisk 17 teposer

Sweet Chai fra Yogi Tea er myk, søt og tilfredsstillende. En ayurvedisk urteteblanding med en fin balansert skarphet av pepper og ingefær, med sødme fra anis og fennikel.

N35978
Yogi Tea Licorice Mint økologisk 17 teposer

Lakris og peppermynte i nydelig kombinasjon med varmende krydder som kardemomme. Den søte lakrissmaken fra lakrisroten sammen med forfriskende peppermynte viser hvordan motsetninger tiltrekker hverandre for å skape en fascinerende enhet. Dette blir smakfullt! Teen for alle som er åpne.

N35975
Yogi Tea Licorice økologisk 17 teposer

Lakristeen fra Yogi Tea er en ayurvedisk urteteblanding med lakris, appelsinskall og kardemomme. En søt te med myke krydder som vekker eventyrlyst og idéer. Ingefær og appelsinskall kompletterer smaksopplevelsen og jorder oss med en følelse av trygghet.

N35976
Yogi Tea Green Balance økologisk 17 teposer

For asjon er nødvendig for å skape harmoni. Denne teen kan hjelpe å finne den: Med Green Balance fra Yogi Tia får du et bidrag til å skape harmoni. Grønn te og kombucha møter visdommen fra asiatiske tradisjoner med forfriskende sitrongress, peppermynte og hylleblomster. Nyt hvordan aromaene harmonerer i denne nydelige teen. Green Balance er en fantastisk te for å møte utfordringer, eller som avslappet. Teen for alle som stoler på tiden.

N35972
Yogi Tea Feel Pure økologisk 17 teposer

Feel Pure fra Yogi Tea har en avbalansert blanding av urter og krydder bestående av lakrisrot, ingefær og løvetann. Ta fatt på en reise mot mer balanse hvor vi vender oss mot det som er bra for oss, og gir slipp på det som belaster oss. Ta noen få avslappende minutter med deg selv. Også kjent som Detox Dandelion.

N35970
Yogi Tea Green Energy økologisk 17 teposer

Green Energy gir deg en intens smak med fruktig sitronverbena og hylleblomster, litt ingefær, guarana og kombuchaekstrakt. La denne grønne teblandingen gi deg et spesielt "kick" og ny giv. YOGI TEA Green Energy forfrisker deg på en helt ny naturlig måte!

N35973
Yogi Tea Bedtime Rooibos økologisk 17 teposer

Bedtime Rooibos fra Yogi Tea er en skjønn, søt og mild avslutning på dagen. La deg omfavne av den myke smaken av rooibos som sammen med duftende vanilje lar deg gli avslappet inn i natten. Nyt denne kveldsteen!

N35968
Yogi Tea Bedtime økologisk 17 teposer

Vi anbefaler å avslutte dagen med en velduftende kopp med Yogi Tea Bedtime, som en investering for påfølgende god dag. La deg svøpe inn i varme fra lavendel, vendelrot og kardemomme, sammen med mynte og salvie som hjelper oss å falle til ro.

N35982
Min side