Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Clipper

Clipper lager te og kaffe av ekte, økologiske ingredienser og en ren samvittighet. Clipper bruker kun de beste kvalitetskilder, ingenting kunstig er tilsatt og de jobber for gode vilkår for arbeiderne. Ikke rart at Clipper smaker så godt.

Visning
Decaf Green Tea, Økologisk 20 poser Te

Økologisk Grønn te uten koffein fra Clipper. Økologisk dyrket og fairtrade grønn te. Teposene er laget av ubleket bomull.

N35259
English Breakfast Tea, Økologisk 20 poser Te

En helt spesielt god blanding av den fineste Assam og Ceylon te. Denne Engelske teen gir full uttelling på fylde og friskhet, og kan nytes hele dagen!

N35619
Instant coffee, Rich roast, Økologisk og Fairtrade pulverkaffe 100g

Pulverkaffe av kvalitet fra Clipper. En fyldig og sofistikert, samt lite syrlig instant kaffe av svært god kvalitet. Naturlig sødme. Perfekt som erstatning for en skikkelig traktekaffe når det skal gå kjapt. Instant coffee du kommer til å like!

N33940
Koffeinfri pulverkaffe, økologisk 100g

Pulverkaffe uten koffein fra Clipper. Rik aroma, mellomristet. Perfekt som erstatning for en skikkelig traktekaffe når det skal gå kjapt. Instant coffee du kommer til å like!

N35089
Pure Green Tea Økologisk, 20p

Pure Green Tea fra Clipper er en lett og delikat grønn te med en frisk og ren aroma. Nydelig gyllen farge! Grønn te er en naturlig kilde til antioksidanter og en herlig oppkvikker gjennom dagen. Sertifisert økologisk grønn te, 20 teposer i hver pakke. Visste du at grønn te er laget av samme plante som svart te, men behandlet annerledes? Resultatet er en særegen smak og nydelig gylden farge.

N36579
Snore and Peace senses økologisk te 20 poser Te

Snore&Peace fra Clipper er det perfekte selskapet til å lese på sengen. Snore and Peace fra Clipper te balanserer elegant den deilige smaken av kamille og lavendel med det friske fra sitronmelisse. Clipper er te laget på rene økologiske råvarer. Teposene er laget av ubleket bomull.

N32348
Lenker
Min side