Til toppen
Sommerens beste hårkur

Sommerens beste hårkur

Hår og hodebunn får gjennomgå hardt med sol og bading. Vi deler her en supergod hårkur for både hår og hodebunn. Kun vegetabilske ingredienser!

Har du kløende og rød hodebunn, eller er håret slitent etter mye sol og bading? 

Til denne hårkuren trenger du Me Animas Lavender Body oil. Denne oljen er fullmettet med vitamin E og lavendel som hjelper til med på regulere pH-verdien på huden. Om du har kløe og rød hodebunn, eller en solskade, så er det her en skikkelig god, svalende og pleiende hudolje. Passer også for hele kroppen.

Alle kan bruke denne kuren, både de som har mye hår, og de som har lite hår. Hudpleieoljen passer utmerket til å gjenfukte håret ditt.

Slik gjør du:

  • Tilfør Lavender Body Oil i hodebunnen og i hele håret.
  • Bruk et håndkle som en turban, eller bare knyt en knute om håret så varmen hjelper oljen til å trenge inn i både hud og hårstrå.
  • For beste resultat lar du kuren virke i minst 20 minutter, eller sov på saken... Med et håndkle på puten (på egen risiko).
  • Etter endt kur tar du sjampo i håret uten å skylle først, og masserer det godt inn. Skyll så håret og sjamponér en gang til. La håret lufttørke og nyt hvor mykt og fint håret ditt nå er blitt.

Nå har både hodebunn og hår fått en herlig sommerkur! Gjenta kuren så ofte du vil og når det behøves.

Vi anbefaler å ikke føne håret ettersom det tørker ut håret, så la håret lufttørke rett etter gjennomført hårkur.