Til toppen

Plantforce Synergy Protein Vanilje 400g Pulver

Varenummer: N33049
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Plantforce

ink. mva.

 • God konsistens – enkel å riste opp i en shaker
 • Rik på BCAA
 • Lett å fordøye
 • Fri for melk, soya og gluten
 • RAW/rawfood-kvalitet

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade og vanilje.

Oppgitt næringsinnhold per 20-100g.

Næringsdeklarasjon 20 - 100 gram
Energi (kJ/kcal) 318/75  - 1591/377
Fett 1,3 - 6,5 g
- herav mettet fett 0,3 - 1,5 g
Karbohydrater 0,5 - 2,5 g
- herav sukkerarter 0,4 - 2,2 g
Kostfiber 0,8 - 3,9 g
Protein 15 - 76 g
Salt* 0,46 - 2,3 g
*=Saltinnholdet skyldes utelukkende forekomsten av naturlig natrium.  
   
Ingredienser: Erteprotein, protein fra økologisk brun ris, økologisk gresskarkjerneprotein, naturlig vaniljearoma, søtstoff (steviolglykosider).

Forslag til bruk:
Bland 1 måleskje (20 g) med 250-300 ml vann, juice eller plantemelk (f.eks. risdrikke). Fungerer utmerket å tilsette i smoothies, pannekaker, kaker, barer og is.

Alle produktene er fri for alle allergener som melk, soya, hvete og gluten, og tolereres av følsomme individer på grunn av sin allergivennlige natur.

Plantforce® Synergy Protein er velegnet for veganere.

Kort om Plantforce® Synergy Protein serien:

 • En optimal blanding av risprotein, erteprotein og gresskarkjerneprotein
 • God smak og 100% naturlig smak etter EU’s strenge krav
 • God konsistens – enkel å riste opp i en shaker med væske
 • Balansert aminosyreprofil
 • Rik på BCAA (forgrenede aminosyrer: leucin, isoleucin og valin)
 • Lett å fordøye
 • Fri for melk, soya og gluten
 • Egnet for veganere
 • RAW/rawfood-kvalitet

Plantforce Synergy (prøvepose) vanilje 20g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er et vegansk proteinpulver spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og hamp. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i naturell, sjokolade og vanilje.
N33395

Plantforce Synergy Protein Berry 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarfrø. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade, bær og vanilje.
N34940

Plantforce Synergy Protein Sjokolade 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, sjokolade, berry og vanilje.
N33048

Plantforce Synergy Protein Vanilje 800g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner. Fås i variantene naturell, berry, sjokolade og vanilje.
N33273