Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Sommerens bringebærterte

Sommerens bringebærterte

Sommerens bringebærterte servert med vakker gullgaffel fra Coia, helt vegansk og fri for gluten - kan det bli bedre?💞

Med havregryn og bokhvete som hovedingredienser er denne kaken perfekt til både frokost, lunsj og kos. Oppskriften er laget av talentfulle @oatmeal_stories 🌸
 
Alt du trenger til bunnen er:
• 1 cup havregryn
• ½ cup bokhvetegryn
• 5 dadler
• 2 ss rått kakaopulver
• Litt himalayasalt
• 3 ss kokosolje
• (ved behov kan du tilsette 1-2 ss kaldt vann)
 
Alt du trenger til fyllet:
• 1 cup fullfet kokosmelk
• 1 cup frosne bringebær
• ¼ cup sukrinsirup eller daddelsirup
• 1 ss maisstivelse
• ½ ss agar agar
• 2 ss av saften av en sitron
 
Ha havregryn, bokhvete og dadler i en foodprosessor. Miks til du får en smulet konsistens. Tilsett kakaopulver, salt og kokosolje, miks igjen til alt er godt blandet. Miksen skal sitte sammen når du presser den mellom fingrene. Hvis den ikke har denne konsistensen kan du tilsette 1-2 ss kaldt vann. Ha miksen over i en kakeform med 18 cm i diameter med bunn du kan fjerne. Press kakebunnen ned i formen og sett i kjøleskapet.
 
Ha kokosmelk med frosne bringebær, maisstivelse og agar agar i en foodprosessor og miks til du får en fin konsistens.

Ha ingrediensene i en liten kjele, tilsett sitronsaften og varm opp til det småkoker. La småkoke i ett minutt mens du rører kontinuerlig. La avkjøle i 15 minutter.

Ha miksen over kakebunnen og la kaken sette seg i kjøleskapet i 4 timer eller over natten.
 
Nyt med en vakker palme- eller ananasgaffel
🌴🍍
 
📸Bilde og oppskrift: @oatmeal_stories 🌸

Lenker
Min side