Til toppen

Himalayasalt, grovt 350g

Varenummer: N35200
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Gourmetsalt fra Natur Drogeriet. Himalayasaltet er håndsortert, malt og siktet, og er det perfekte gourmetsalt til saltkvern og matlaging. Posen inneholder 350 gram og har en praktisk åpne-lukke-utforming som gjør at saltet holder seg tørt og friskt lenger.

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Kan brukes i saltkvern, eller direkte i matlaging.

Himalayasalt er et rent salt som hverken er forurenset, bearbeidet eller inneholder syntetiske mineraler – med andre ord, salt i sin reneste form! Gourmetsalt inneholder 84 grunnstoffer som kroppen vår og jorden er bygget av, noe som gir saltet en balanserende innvirkning på kroppens elektrolytter. Himalayasalt skal også ha en rensende effekt på kroppen, og kan derfor brukes som badesalt.

Himalayasalt, fint 300g

Rosa Himalayasalt, helt rent og uraffinert. Hva skiller Himalayasalt fra vanlig bordsalt? Først og fremst fargen, som skyldes det naturlige mineralinnholdet i området der saltet utvinnes. Den viktigste forskjellen er den skånsomme utvinningen uten eksplosiver. Dette gir minst mulig inngripen i naturen, og gir deg helt naturlig og helt uraffinert salt.
N35106

Himasala - fint himalaya salt 500g

Purasana Himalayasalt er finkornet og verdsettes av kokker og matkjennere for sin unike og diskret smak. Himalayasaltet gjør seg godt i enhver matrett. Himalayasalt stammer opprinnelig fra et hav som dampet bort for 250 millioner år siden. Saltet har ligget under høyt trykk nede i jorden i flere millioner år og går for å være det reneste i verden. Krystallsaltet fra fjellmassivet i Himalaya er hverken raffinert eller har vært gjenstand for industriell bearbeiding.
N34715