Til toppen

Kakaopulver, Økologisk 200g Pulver

Varenummer: N35618
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Økologisk kakaopulver naturlig rikt på næringsstoffer. Kakao har mange bruksområder utover en deilig kopp kald eller varm kakaodrikke. Kakaopulver er supert å bruke i smoothies, kaker og annen matlaging.

Næringsdeklarasjon 100 gram
   
Energi (kJ/kcal) 1638 / 395
Fett  21 g
- hvorav mettede fettsyrer 13 g
Karbohydrater  18 g 
- hvorav sukkerarter 0,9 g
Kostfiber 29 g
Protein 19 g
Salt 0,1 g
   
Ingredienser: Økologisk kakaopulver, surhetsregulerende middel (kaliumkarbonat).  

Oppskrift på varm kakao: 1 ts økologisk kakaopulver og 2 ts rørsukker blandes med 4 ts kaldt vann eller melk. Rør godt rundt, deretter fylles koppen med kokende vann eller melk.

Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.
N32639

Kakaonibs fra råkakao, økologisk 150g

Helt rå kakakobiter som inneholder viktige næringsstoffer som proteiner, fiber og magnesium. Råkakaonibs er laget av økologiske Criollo-bønner fra Peru. Minimalt bearbeidet, slik at alle de gode næringsstoffene kommer helt hjem til deg.
N35076

Kakaopulver fra råkakao, økologisk 150g Pulver

Råkakao er rik på protein og magnesium, og derfor passer pulveret fint i smoothie og etter trening. Råkakao er bittert på smak, og næringsstoffene beholdes ved skånsom bearbeiding. Kan søtes etter behov. Brukes i desserter og bakverk. Lages av økologiske Criollo-bønner fra Peru.
N35074