Til toppen

Kakaonibs fra råkakao, økologisk 150g

Varenummer: N35076
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SuperNature

ink. mva.

Helt rå kakakobiter som inneholder viktige næringsstoffer som proteiner, fiber og magnesium. Råkakaonibs er laget av økologiske Criollo-bønner fra Peru. Minimalt bearbeidet, slik at alle de gode næringsstoffene kommer helt hjem til deg.

Oppgitt innhold per 100 gram
Ingrediensermengde% av RI
100% rå kakaobiter av økologiske Criollo-bønner (kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter)
Energi (kJ/kcal)1800/430
Fett 52 g
-hvorav mettet fett32 g
Karbohydrater6 g
-hvorav sukkerarter0,5 g
Kostfiber35 g
Protein13 g
Salt0 g
Magnesium319 mg85%
Kan brukes som topping på smoothie, yoghurt, dessert eller snacks.

Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.
N32639

Kakaopulver, Økologisk 200g Pulver

Økologisk kakaopulver naturlig rikt på næringsstoffer. Kakao har mange bruksområder utover en deilig kopp kald eller varm kakaodrikke. Kakaopulver er supert å bruke i smoothies, kaker og annen matlaging.
N35618

Purasana Cacao Nibs 200g ØKO

Kakao nibs fra Purasana er rå kakaobønner som er knust til biter. Naturlig rik på næringsstoffer og virksomme plantenæringsstoffer, som antioksidanter, viktige tilskudd for en god helse. Kakaobitene er også rike på fiber. Purasana Cacao nibs inneholder ikke sukker eller andre smakstilsetninger.
N34225