Til toppen
Sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

Sjokoladekjeksene som booster energien og byr på protein og magnesium. Hvem vil vel ikke ha det?

BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium

INGREDIENSER
3,2 dl kokosmasse
1,6 dl hasselnøtter
1,2 dl lønnesirup
4 ss Supernature Råkakaopulver
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts Supernature Himalayasalt

SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hasselnøttene og kokosmassen i en blender og miks til du har en «kornete» masse.
Ha i lønnesirup, rå kakao, vanilje og salt i blenderen, og miks til det er godt blandet.
Del deigen opp i ca 20 deler og bruk hendene dine til å lage små kjeks. Form de som du vil. (Deigen er klissete, så det er lettest med litt vann på hendene). Legg kjeksene på et bakebrett med bakepapir.

Stek i ovnen i ca 10 minutter eller til de blir gylne. De er myke rett ut av ovnen, men blir hardere etter avkjøling. Ha litt smeltet sjokolade på toppen om du vil ha ekstra fyldig sjokoladesmak!

Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)