Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
KardiaMobile - Trygghet i lommen

KardiaMobile - Trygghet i lommen

Et lite apparat som enkelt registrerer EKG i medisinsk kvalitet på smarttelefon eller nettbrett, hvor som helst!

KardiaMobile er en liten personlig opptager for alle hjertepasienter. Apparatet gir mulighet til å ta EKG når som helst, raskt og enkelt. Kvaliteten på målingene er til å stole på og har imponert erfarne kardiologer.

KardiaMobile 6L registrerer EKG i medisinsk kvalitet på smarttelefon eller nettbrett, hvor som helst og i løpet av 30 sek. Enkel i bruk – man trenger verken gel, ledninger eller kabler. EKG målingene kan også deles i sanntid med din lege. I tillegg kan registrerte EKG målinger også sendes via e-post, for gjennomgåelse, de kan lagres og skrives ut.

Det gir en enorm trygghet for hjertepasienter å vite at de når som helst kan måle hjerterytmen, og få et raskt og pålitelig svar på om noe er galt. Apparatet er så lite og nett at det lett kan oppbevares i lommen. KardiaMobile kan også bidra til en tidligere diagnose av arterieflimmer, noe som er avgjørende for pasienter for å unngå potensielle alvorlige konsekvensene av slag.

Kardiamobile er i tillegg praktisk i bruk for leger, da flere pasienter kan overvåkes  uten personlig oppmøte på sykehus eller legekontor. Normal sinusrytme, atrieflimmer, bradykardi, takykardi, sinusrytme med ventrikulære ekstrasystoler, sinusrytme med grenblokk og sinusrytme med supraventrikulære ekstrasystoler oppdages på inntil 6 avledninger, krystallklart i medisinsk kvalitet.

KardiaMobile er klassifisert som medisinsk utstyr (CE-merket), den er godkjent av amerikanske Food and Drug Administration (FDA), og anbefales av National Institute for Health and Care Excellence (NICE) i England til å diagnostisere atrieflimmer. KardiaMobile kan kjøpes på Arnika.no. Mer utfyllende informasjon og opplæring finner du på nettstedet  www.iBeat.no

Lenker
Min side