Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Epsom salt

Epsom salt

Epsom salt kan brukes til både utrensing og i badevannet. Det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen og virker muskelavslappende.

Modeller bader i Epsom salt før en viktig modell jobb når de må se fantastiske ut i en fei. Epsom salt er, samme med Manuka honning, den nye skjønnhetshypen blandt kjendiser. Epsom salt er også kjent som engelsk salt, eller bitter salt. Det er naturlig rent magnesium sulfat og ingenting annet.

Epsom salt stammer fra og er oppkalt etter den engelske byen Epsom, hvor saltet i sin tid ble fremstilt ved å koke mineralvannet som finnes i byen. Det sies om Epsom saltet at det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen, samt at det kan ha en muskelavslappende effekt.

Epsom Salt har mange bruksområder og kan brukes direkte på huden som en salt peeling, eller i badevannet. Som badesalt absorberes Epsom Salt gjennom huden og tilfører kroppen magnesium. Mange opplever at magnesium øker energinivået i kroppen, og anbefaler å bruke Epsom salt i badekaret tre ganger i uken for å se og føle deg bedre og få mer energi.

Rent Epsom salt som kan også brukes invortes som en kraftig utrensning:

1 glass lunkent vann
4 ts Epsom-salt
2 ss kaldpresset ekstra jomfru olivenolje
2 ss sitronsaft

Dette skal røres sammen og drikkes på en gang. Det anbefales at man holder seg i nærheten av et toalett i de nærmeste timene, for Epsom saltet «skyller ut» tarmen.

Lenker
Min side