Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Ansiktsbørste for glødende, glatt hud

Ansiktsbørste for glødende, glatt hud

Regelmessig bruk av ansiktsbørste gir et naturlig, lite ansiktsløft. Vi har vi flere varianter. Slik bruker du ansiktsbørsten.

Regelmessig bruk av ansiktsbørste hjelper med å redusere og forebygge hevelser og mørke ringer under øynene, og glatter ut fine linjer. Tørrbørsting forbedrer hudens fatshet og fremmer lymfedrenasje. Slik at huden vil fremstå mer glødende, glatt og levende. 

Peelingbørste, ansiktsbørste rund og ansiktsbørste medium er alle til bruk i ansiktet. De er ganske like i fasthet/mykhet. Største forskjellen er utformingen og lengden på selve busten.

  • Ansiktsbørste medium er en kvalitetsbørste av myke hestehår til mild pleie av ansiktet. Denne ansiktsbørsten har et lite håndtak i tre, med praktisk snor til å kunne henge opp børsten.
  • Ansiktsbørste rund har hår fra hestens manke og er også perfekt til å bruke til ansiktsyoga!
  • Peelingbørsten er i bøk og med en myk bust av hesteman. Peelingbørsten har den korteste busten av disse ansiktsbørstene.


Slik bruker du en ansiktsbørste:
Børstene brukes vanligvis når de er tørre, og på tørr hud. Bruk ansiktsbørsten om morgenen før du går i gang med den vanlige renserutinen av huden din.
Børst gjennom hele ansiktet og halsområdet, gjennom å bruke lette og energiske strøk. Bruk mellom 5 og 10 strøk per område. Desto mer sensitiv hud du har, desto mykere børstestrøk bruker du. Vær spesielt forsiktig rundt øynene.

Det anbefales å børste huden med ansiktsbørste annenhver dag, i et par minutter hver gang. Etter du har børstet huden ferdig, fortsetter du som vanlig med din vanlige hudpleierutine.
Drikk gjerne et stort glass vann for å hjelpe huden å hydrere seg etter tørrbørstingen.

Lenker
Min side