Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Ansiktsbørste rund 5cm

Varenummer: N36347
EAN: 5710148012524
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
  • Naturlig ansiktsløft
  • Forbedrer hudens fasthet
Den lille runde, milde ansiktsbørsten tilbyr en liten naturlig ansiktsløftning. Regelmessig bruk av ansiktsbørste bidrar til å redusere og forhindre hevelser og mørke ringer under øynene, og jevner ut fine linjer og rynker. Tørrbørsting forbedrer hudens fasthet og fremmer lymfedrenasje, slik at huden fremstår glatt, vakker og levende. Du vil elske denne lille tørre børsten, som med sin runde form er perfekt for ansiktsyoga. Den lille runde tørrbørsten er laget i oljet bøketre med myke hestehår fra hestens manke.

Tips til bruk:
Børstene brukes vanligvis tørr og på tørr hud. Bruk den om morgenen før du går igang med den vanlige renserutinen av huden.

Børst gjennom hele ansiktet og halsområdet, gjennom å bruke lette og energiske strøk, mellom 5 og 10 strøk per område, desto mer sensitiv hud du har, desto mykere børstestrøk. Vær spesielt forsiktig rundt øynene. Det anbefales å børste huden med i et par minutter hver gang. Etter at du har børstet huden ferdig fortsetter du som vanlig med din vanlige hudpleierutine. Drikk gjerne et stort glass med vann for å hjelpe huden å hydrere seg etter børstingen.
 

Vedlikehold og rengjøring:
Hold børsten tørr og fri for partikler, ved å "børste" den for hånd eller lufte den etter bruk.

I tillegg kan man av og til vaske børsten i lunkent vann med såpe eller sjampo, og deretter tørke den. Den må imidlertid ikke bløtlegges.

Den lille runde tørrbørsten er laget i oljet bøketre med myke hestehår fra hestens manke.

Stroppen er laget av bomull.

Produsert i Tyskland.

Ansiktsbørste medium til tørrbørsting

Kvalitetsbørste av myke hestehår til mild pleie av ansiktet. Børsten er myk og skånsom, men med litt mer motstand enn i de aller bløteste børstene. Skaftet er i oljet bøketre og snoren i bomull.

N34986
Peelingbørste med myke hestehår

Eksklusiv peelingbørste i bøketre, med den mykeste bust av hestehår. Denne ansiktsbørsten vil eksfoliere huden og stimulere blodsirkulasjonen. Børsten er laget av FSC-sertifisert trevare og produsert i Tyskland.

N36089
Natursvamp ansikt, liten

Liten fin natursvamp til ansiktet fra Sæbeverkstedet. Perfekt til vask av ansiktet, f.eks. etter en ansiktsmaske. Natursvampen kommer fra Filippinene, og måler ca. 5-6 cm.

N34466
Lenker
Min side