Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Hjemmelaget kokosyoghurt

Hjemmelaget kokosyoghurt

Har du prøvd å lage hjemmelaget kokosyoghurt? Superenkelt og en helt nydelig med granola, ferske bær og annen herlig topping!

Alt du trenger er:

 

Slik gjør du:

  1. Ha kokosmelken i en glassbeholder. Tilsett probiotikapulveret og vanilje. Bland godt.
  2. Dekk til glasset med et tørkle og en strikk/hyssing så det ikke er helt lufttett.
  3. Sett glasset på et varmt og lunt sted i to døgn.
  4. Lukt og smak på yoghurten for å se om den har fått en syrlig smak. Dersom den ikke har oppnådd riktig smak lar du den stå litt lengre. Dersom den skiller seg litt kan du bare røre godt om og den skal bli fin og kremet igjen.
  5. Sett deretter i kjøleskap og nyt med herlig topping som granola, friske bær, honningnøtter og frøchiafrø, kokosflak, hampefrøbipollengojibærtranebær og kakaonibs. Prøv deg frem og finn din favorittkombinasjon
Lenker
Min side