ink. mva.
Økologiske, avskallede hampfrø som er rike på protein og omega 3-, 6- og 9-fettsyrer. De økologiske, avskallede hampefrøene er behandlet ved lav temperatur (ca. 25°C), og er dermed Raw food. Økologiske hampfrø kan berike maten med nøtteaktig smak og næringssstoffer. Deilig som dryss på smoothies, over grøt og kornblandinger, til salat og ellers der du ønsker.
Smaken av avskallede hampefrø minner om pinjekjerner og solsikkefrø. Samtidig er det snakk om en næringsholdig matvare, som kan anvendes til fremstilling av delikate og nærende måltider. Hampefrø inneholder ca. 30 % komplett protein, hvilket gjør dem til et godt alternativt produkt til vegetarianere, fordi det kan erstatte mange forskjellige typer av animalske proteiner. Frøene inneholder essensielle fettsyrer og kan derfor brukes som et alternativ til hampfrøolje for det daglige forhold mellom omega-3 og omega-6-fettsyrer. En økologisk smaksopplevelse, nytelse og velsmak, litt nøtteaktig, sunne planteoljer og høyt protein- og fiberinnhold.