Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hampefrø avskallede, økologiske 300g

Varenummer: N33980
EAN: 5703137030425
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Økologiske, avskallede hampfrø som er rike på protein og omega 3-, 6- og 9-fettsyrer. De økologiske, avskallede hampefrøene er behandlet ved lav temperatur (ca. 25°C), og er dermed Raw food. Økologiske hampfrø kan berike maten med nøtteaktig smak og næringssstoffer. Deilig som dryss på smoothies, over grøt og kornblandinger, til salat og ellers der du ønsker.
Næringsinnhold per 100 gram
Energi (kJ/kcal) 2781 / 664 
Fett 48 g
- hvorav mettede fettsyrer 5,2 g
- hvorav enumettet (omega-9) 6,0 g
- hvorav flerumettet (omega-3) 8,3 g
- hvorav flerumettet (omega-6) 29 g
Karbohydrater 3,1 g
- hvorav sukkerarter 2,6 g
Kostfiber 6,0 g
Protein 34 g
salt 0,03 g
   
Ingredienser: Avskallede økologiske hampefrø (Cannabis sativa

 

Frøene har en lekker nøtteaktig smak og kan brukes i smoothies, salater, og som dryss på grøt, musli o.l. Kun fantasien setter grenser.

Smaken av avskallede hampefrø minner om pinjekjerner og solsikkefrø. Samtidig er det snakk om en næringsholdig matvare, som kan anvendes til fremstilling av delikate og nærende måltider. Hampefrø inneholder ca. 30 % komplett protein, hvilket gjør dem til et godt alternativt produkt til vegetarianere, fordi det kan erstatte mange forskjellige typer av animalske proteiner. Frøene inneholder essensielle fettsyrer og kan derfor brukes som et alternativ til hampfrøolje for det daglige forhold mellom omega-3 og omega-6-fettsyrer. En økologisk smaksopplevelse, nytelse og velsmak, litt nøtteaktig, sunne planteoljer og høyt protein- og fiberinnhold. 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Hampprotein Økologisk 350g

Økologisk Hampeprotein fra hampefrø til din daglige kost. Økologisk Hempprotein er fremstilt av hampefrø (Cannabis sativa L.), og kan brukes som tilskudd til brød, grøt, smoothies, drikker, supper o.l. Økologisk hampeprotein har proteininnhold på 46%.

N33982
Plantforce Synergy Protein Naturell 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner.

N33047
Lenker
Min side