Til toppen
Detox Mini Guide

Detox Mini Guide

Hva er viktig å tenke på for en trygg og god utrensing? Hvilke produkter kan støtte kroppens normale prosesser for avgiftning? Her får du tipsene som hjelper deg på vei!

En god avgiftning handler om å kvitte seg med det gamle og fylle på med alt som gjør deg godt. Gi slipp på det vi ikke lenger trenger og det som har hopet seg opp. Tanken om avgiftning kan utvides til et større perspektiv; En rens av både kroppen, hodet, sinnet og omgivelsene rundt deg. La oss starte med den fysiske avgiftningen, støtten til kroppens normale prosesser. En rensekur kan hjelpe kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer og kan gi ny energi og vitalitet til kroppen generelt, og spesielt til huden.

Vi har mange gode produkter som kan hjelpe deg med en god og trygg rens:
 

    Cleanse Nutripowder fra BioCare

 • Sammensatt støtte til kroppens eget rensesystem
 • Avansert og effektiv – En unik kombinasjon av planteekstrakter i korrekt balanse med viktige antioksidanter fra planteriket, som gurkemeie og artisjokk for å støtte galleblæren, og alfalfa, rødbete og selleri for å støtte nyrenes naturlige rensesystem
 • Enkelt å ta – Miks pulveret med vann, eller tilsett i en smoothie
 • Ren og naturlig – Fri for unødvendige ingredienser og allergener, velegnet for vegetarianere og veganere. Naturlig smaksatt med bær og stevia.
   

    GPH SILIVERIN fra Solaray

 • En spesialblanding av urter som kan styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende.
 • Inneholder en spesialblanding av tre synergistiske urter: Løvetann, gurkemeie og mariatistel. Løvetann kan bidra til å styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende. Gurkemeie kan virke lindrende ved ømme og stive ledd og fremme gallesekresjon. Mariatistel kan støtte normal lever- og gallefunksjon.
 • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer
   

    Total Detox mix fra Purasana

 • Økologisk superfood blanding, perfekt for en sunn og aktiv livsstil!
 • Består av Spirulina, chlorella, hvetegress, byggress, kakao og lucuma.
 • Rik på vitaminer, mineraler og fiber.
 • Raw!
   

Gode tips på detox veien:

1.    Drikk mye vann! 
2.    Gode dovaner.
Sørg for at du får kvittet deg med avfallsstoffene med jevnlige toalettbesøk. Helst 1-3 ganger om dagen. Loppefrøskall er rimelig og enkel hjelp ved treg mage. Psyllium Intensive er tarmrensende og stimulerer tarmen om du trenger det. 
3.    Spis mat for god tarmhelse. Masse grønnsaker, fisk, fullkorn, fermentert og probiotisk mat er topp! Vita Biosa er en melkesyregjæret drikk med mangfold av gunstige tarmflorabakterier.
4.    Fokus på næringsrik mat. Gjerne økologisk, og spis variert. Supermat er supert å tilføre!
5.    Minimer allergener. Hold deg unna mat du vet kroppen din ikke tåler så godt. Zym kan hjelpe deg å fordøye maten bedre.
6.    Kutt ned på sukker og alkohol. Gjerne også kaffe og nikotin om det lar seg gjøre. Bytt ut kaffen med en kopp grønn te eller urtete. Kanskje det er nå du skal prøve den populære Dandy Blend?
7.    Ta det med ro. Gå en tur i naturen, gjør gjerne yoga og meditasjon. Tiden for crossfit og intervalltrening er ikke den beste mens du detoxer. Tenn et duftlys og les en god bok.
8.    Nok søvn. 7-9 timer er anbefalt for voksne av The National Sleep Foundation. Kvaliteten på søvn er vel så viktig som antall timer. SHIFT Sleep, Pascoflair og Melatonin kan være til god hjelp.
9.    Utvendig rens. Sett i gang sirkulasjonen i kroppen ved hjelp av tørrbørsting, dusj eller bad i vekslende kaldt og varmt vann. Gjerne badstue eller infrarød sauna om du har tilgang på det. Tørrbørste og en god detox massasjeolje gjør også god nytte.
 
Her har du fått våre beste tips til en full rens, men så er det til slutt du som kjenner deg selv best. Hent ut det som passer deg og det du føler kan gjøre en forskjell for deg selv og ditt eget liv. 

Lykke til! 💚