Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

SHIFT Zym Bredspektret 60 Kapsler

Varenummer: 843354
EAN: 7042760101002
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift
ink. mva.
  • Bredspektret enzymkompleks
  • Effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett
  • Enzymer øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd
Shift Zym består av aktive enzymer som assisterer fordøyelsen og virker normaliserende på mage- og tarmfunksjonene. Enzymer øker næringsopptaket, og gir deg mer energi og overskudd da maten fordøyes effektivt med et lavere energiforbruk. Shift Zym er et bredspektret enzymkompleks for en effektiv fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett. Shift Zym (tidligere: SuperZym) var det første komplette enzymtilskuddet på det norske markedet, spesialutviklet for et nordisk kosthold.

Innhold pr 1 kapsel

Ingredienser mengde % av RI
Pepsidase 25.000 HUT  
Amylase 9.500 DU  
Protease 6.0 10.000 HUT  
Protease 3.0 40 SAPU  
Protease 4.5 15.000 HUT  
Glucoamylase 12 AGU  
Lipase 1500 FIP  
Alfa-galactosiadse 100 GalU  
Pectinase 10 endo-PGU  
Malt diastase 400 DP  
Invertase 325 SU  
Cellulase 100 CU  
SuperZym-1 vegetabilsk enzymkompleks; kapselhjelpestoff: hydroksprpylmetylcellulose; fyllmiddel: riskli; kapselhjelpestoffer: vann, mellom kjedede fettsyrer.    

1 til 2 kapsler til dagens hovedmåltider; frokost, lunsj og middag. Prøv deg frem da behovet varierer for den enkelte. Ta gjerne SuperZym midt i måltidet.
Kapselen skal alltid svelges hel. SuperZym kan trygt brukes sammen med andre preparater for mage og tarm.

Superzym er ikke beregnet for barn under 5 år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Det inneholder en unik kombinasjon av fire spesifikke enzymer for fordøyelse og spalting av proteiner, ned til raskt opptakelige peptider og aminosyrer. SuperZym inneholder også forskjellige enzymer som bryter ned stivelse, fiber og tungfordøyelige karbohydrater til sukkerstoffer som kroppen kan nyttiggjøre seg av. I tillegg inneholder SuperZym lipase - et enzym som hjelper til å bryte ned fettstoffer fra maten vi spiser.

Vegan Enzymway 60 Vegkapsler

Super Digestaway fra Solaray er et plantebasert enzymkompleks med virkning i et bredt pH-område, aktivt i de forskjellige pH-miljøene i mage og tarm. Inneholder i tillegg aminosyren glutamin (fremstilt ved mikrobiologisk gjæringsprosess) og en blanding av fordøyelsesstøttende urter.

N32609
Glutenzyme Plus 30 Vegkapsler

BioCare Glutenzyme Plus® kan brukes ved glutenintoleranse, og inneholder fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier. BioCare Glutenzyme Plus® er en blanding av enzymene cellulase, protease og amylase sammen med melkesyrebakterier (laktobasiller). Vegetabilske fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier hjelper til med nedbryting av glutenproteiner i korn og kornblandinger.

N32934
ProVen Daglig & Enzymer 30 Kapsler

ProVen Daglig & Enzymer inneholder Lab4, en veldokumentert gruppe av gode melkesyrebakterier og enzymer. Studier gjennomført i Cambridge, Sheffield, Swansea, Southampton og Cardiff har bekreftet at ProVen Probiotics Lab4 melkesyrebakterier bidrar til å støtte fordøyelsessystemet og styrke immunforsvaret. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Egnet for Vegetarianere og Veganere. 

N34712
Lenker
Min side